Ai ghinion în viață? Probabil încalci una sau câteva din cele 7 legi ale Universului

Distribuie!by Există 7 legi fundamentale ale Universului ( la fel cum exista 7 porti/ceruri/dimensiuni pana la Dumnezeu), pe langa decalogul celor 10 porunci, care le contine deja si pe acestea, dar intr-un limbaj mai modern le vei intelege mai bine. Faptul că nu le știi nu te lasă fără responsabilitate. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Există 7 legi fundamentale ale Universului ( la fel cum exista 7 porti/ceruri/dimensiuni pana la Dumnezeu), pe langa decalogul celor 10 porunci, care le contine deja si pe acestea, dar intr-un limbaj mai modern le vei intelege mai bine. Faptul că nu le știi nu te lasă fără responsabilitate. Dacă le vei cunoaște s-ar putea ca ele să te ajute să nu faci greșeli, să obții armonie în viața ta și să fii fericit.

1. Legea pustietății

Dacă ai nevoie de pantofi noi, fa-i cadou pe cei care ii ai. Dacă ai nevoie de haine noi, golește-ți dulapul. Trebuie de bunăvoie să renunți cu stereotipurile. Tot ce e nou va veni atunci când vei darui lucrurile vechi pentru tine ( dar noi pentru altii care nu le au), dupa proverbul “Da camasa de pe tine”.


2. Legea circulației

Fii gata să pierzi ceea ce îți aparține, pentru a primi ceea de ce ai nevoie.

3. Legea imaginației

Înainte de toate trebuie să dai libertate imaginației tale. Descrie ziua perfectă din viața ta și nu îi povesti nimănui in afara de Dumnezeu . Păstrează descrierea undeva pe aproape și în timpul liber recistește-o.


4. Legea talentului

Omul poate să atingă apogeul dezvoltării personale doar prin gândirea, intuiția și imaginația sa, care sunt parte din Duhul Sfant de fapt.

loading...

5. Legea dăruirii și a primirii

Dacă oferi ceva, vei primi în schimb de zeci de ori mai mult. Dacă primești binecuvântare este bine să o împarți cu cei din jur. Dacă ai calități deosebite și nu le folosești, atunci jignești pe cel Suprem.  Dacă vei profita din plin de ceea ce ai și vei dărui și celor din jur atunci vei obține și mai multe în viața ta.

6. Legea zeciuielii

Universul își va lua întotdeauna ceea ce îi aparține. Asta este o lege a susținerii. Niciodată nu știi când ceea ce ți-a fost luat ți se va întoarce înapoi. Banii sunt doar o obișnuință. Ceea ce ai oferit ți se poate întoarce înapoi poate printr-o nouă prietenie sau însănătoșire.

7. Legea iertării

Dacă nu poți să ierți pe cei din jurul tău, nu vei fi niciodată fericit. Dacă sufletul tău este plin de invidie, iubirea nu își va găsi loc în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative care te distrug din interior și nu îți dau liniște.

Sursa: dozadesucces

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite