AJUTOR! Austriecii vor să facă legea în România. Cum i se cere Parlamentului să apere interesul companiilor STRĂINE în detrimentul cetăţenilor români

Distribuie!by Străinii au acaparat piaţa financiară din România, unde firmele cu capital românesc deţin un procent nesemnificativ. Aşa se întâmplă şi în cazul firmelor de asigurări. Piaţa este dominată de firme austriece ale căror interese sunt apărate în România chiar de statul austriac! Iată un exemplu elocvent. După ce Camera […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Străinii au acaparat piaţa financiară din România, unde firmele cu capital românesc deţin un procent nesemnificativ. Aşa se întâmplă şi în cazul firmelor de asigurări.
Piaţa este dominată de firme austriece ale căror interese sunt apărate în România chiar de statul austriac! Iată un exemplu elocvent. După ce Camera Deputaţilor a dorit să iniţieze o lege prin care ar urma să se creeze un  corp independent al experților și al evaluatorilor auto (CEETAR), înlăturându-se astfel sutele de mii de situații în care companiile de asigurări îi înșală pe șoferii din România care sunt implicați în accidente auto, pe adresa legislativului a sosit o scrisoare de la Ambasada Austriei din Bucureşti. Documentul a fost făcut public de cătrerevista Kamikaze.

În document se spune clar că Austria este foarte interesată ca acea lege să nu treacă, având în vedere că mai multe companii austriece de asigurări s-au plâns că le-ar afecta câștigurile.


1

loading...

Şi mai spune ceva interesant această scrisoare: Guvernul României nu susține propunerea legislativă! Asta arată cât de bine informată este ambasada unui stat străin în România despre ceea ce ar urma să voteze legislativul!

2

Austria este al doilea investitor ca mărime în România, după cifrele din 2013. Cea mai cunoscută afacere este Petrom, companie pe care OMV a cumpărat-o în 2004 chiar de la statul român. O altă investiţie majoră este BCR, cea mai mare bancă din România.


http://activenews.ro/foto-austriecii-vor-sa-faca-legea-in-romania-cum-i-se-cere-parlamentului-sa-apere-interesul-companiilor-straine-in-detrimentul-cetatenilor-romani_1895870.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite