AJUTOR: E nevoie de pături, perne si frigidere la spitalul Judetean din Brasov

Distribuie!by Au făcut piscine și rondouri de zeci de milioane de euro dar iată cum arata o camera de spital Județean Brașov în 2014….Fără frigidere…Pacienții își țin produsele în punga agățată pe geam…Toți cei care au votat cu bandiții astia de la putere sa îi tragă la răspundere ori de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Au făcut piscine și rondouri de zeci de milioane de euro dar iată cum arata o camera de spital Județean Brașov în 2014….Fără frigidere…Pacienții își țin produsele în punga agățată pe geam…Toți cei care au votat cu bandiții astia de la putere sa îi tragă la răspundere ori de cate ori ii intalnesc. Păturile si pernele  pacientilor sunt cele de pe vremea lui Ceausescu. Toti cei care il urâti atat de mult pe Ceausescu si ii imbratisati pe cei de dupa 89, de ce va folositi de spitalele construite de el, ia sa mergeti voi frumos la spitalele construite de Iliescu, de Ponta si de Basescu. Cine doreste sa ajute, sa contacteze spitalul va rog.

O scena oribila la care am asistat de doua ori pana acum, oameni ai strazii sunt alungati cu violenta din holul spitalului, oameni care nu au unde merge, caci adaposturile sunt pline si insalubre.


loading...

 

11.gif1.gif

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite