ALARMA:FMI a aprobat DIN NOU prima şi a doua evaluare a acordului cu România

Distribuie!by Consiliul Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a aprobat, miercuri, prima şi a doua evaluare a acordului preventiv încheiat anul trecut cu România. Astfel, FMI a pus la dispoziţia statului două tranşe cumulând 436,3 milioane de euro (389,4 milioane DST). Iata cum ne indatoram ca sclavii in loc sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Consiliul Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a aprobat, miercuri, prima şi a doua evaluare a acordului preventiv încheiat anul trecut cu România. Astfel, FMI a pus la dispoziţia statului două tranşe cumulând 436,3 milioane de euro (389,4 milioane DST). Iata cum ne indatoram ca sclavii in loc sa producem CEVA macar ceva. Ce a facut guvernul pana acum din banii FMI, a construit sau modernizat o singura fabrica, a oferit locuri de munca? Nu. a vandut resursele in schimbul acestor bani si ii lasa pe straini sa vina sa isi instaleze magazinele de 2 lei, plinde de chimicale, in toata tara.

Iata cu ce minciuni de explicatii vine guvernul:

Board-ul FMI a avizat de asemenea derogarea de la criteriul de performanţă referitor la soldul general al bugetului consolidat, ratat cu o diferenţă micã, în mare parte ca urmare a unor cheltuieli mai mari cu cofinanţarea proiectelor UE.


Echipele Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene s-au aflat la Bucureşti în perioada 21 ianuarie – 4 februarie pentru discuţii privind prima şi a doua evaluare a programului economic convenit anul trecut.

loading...

Instituţiile financiare internaţionale şi Guvernul mizează pe o creştere de 2,2-2,5% a Produsului Intern Brut în acest an, după un avans de 2,8% în 2013, datorat în principal producţiei industriale şi recoltei bogate.


Guvernul estimează scăderea inflaţiei în prima jumătate a acestui an, însă indicatorul ar urma să revină peste intervalul ţintit de banca centrală în a doua parte a anului, în principal din cauza efectelor de bază şi a impactului accizelor. Deficitul de cont curent ar trebui să se menţină între 1-1,5% din PIB în 2014.

http://7est.ro/economie/banci/item/14582-fmi-a-aprobat-prima-si-a-doua-evaluare-a-acordului-cu-romania.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite