ALERTA | Deja Google MAPS prezinta Transilvania ca Regiune Maghiara

Distribuie!by Iata deci cum prezinta Google Maps Transilvania ca regiune maghiara, tocmai acum in timpul protestelor. Va este clar ca se doreste dezmembrarea tarii cu conducerea Casei Regale? Putin si Dodon au prezentat de curand si ei harta cu dezmembrarea Romaniei. loading...     https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1IJ3-_BFTKPj9WCUalvSKzOAa83g&hl=en_US&ll=46.34790591711185%2C25.22014749999994&z=8 Vă invităm să urmăriți pagina […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata deci cum prezinta Google Maps Transilvania ca regiune maghiara, tocmai acum in timpul protestelor. Va este clar ca se doreste dezmembrarea tarii cu conducerea Casei Regale? Putin si Dodon au prezentat de curand si ei harta cu dezmembrarea Romaniei.

loading...

 

 
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1IJ3-_BFTKPj9WCUalvSKzOAa83g&hl=en_US&ll=46.34790591711185%2C25.22014749999994&z=8


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

„- Bă, mi-ai dat decât 15 lei!...” Antidot contra taximetriștilor care îți cer pe o cursă dublu față de cât face
Avem tineri care ştiu, vor şi pot. La 24 de ani, are 350 ha de teren şi 50 de vaci!
Elena Udrea o da in conspiratii? Iata ce postare a facut -FOTO
Dosarul penal care arunca-n aer presa romaneasca. 700 de ziaristi sunt cercetati de procurori
Din România s-au furat păduri în valoare de 36 de miliarde de euro!
CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
Danone recunoaşte că a minţit consumatorii. Activia şi Actimel nu au efecte benefice asupra sănătăţii
În timp săracii pot lucra și pe 2 lei pe lună, Guvernul acordă ajutoare de stat către multinaționale în valoare de peste 83 milioane de euro. Doar în ultimul an, corporațiile au primit aproape 100 de milioane de euro de la buget
Mârlanul, în trenul de Constanța este fost sef la Hidroelectrica, iar afirmatia "copilul e al societatii nu al tau", este o mentalitate tipic masonica!
ALIANȚA SECOLULUI! Israel și Ungaria contra celui mai celebru si detestat EVREU: George SOROS
Manifest împotriva Vaccinarii Obligatorii! Protest în Piața Victoriei pe 13 august: Doar părinții își pot asuma viața propriilor copii! Statul nu e părintele copilului!
Adrian Năstase, atac la adresa unui jurnalist: Bă, jigodie, de patru ani mă insulţi şi îmi jigneşti familia. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite