ALERTĂ în Moldova. E jale! Defrișările în neștire au creat prăpăd. Oamenii nevoiți să-și părăsească locuinţele

Distribuie!by E stare de alertă în judeţul Bacău! Zeci de oameni au fost evacuaţi de jandarmi pentru că o parte din munte ameninţa să-i îngroape.. în propriile case! Ar putea fi chiar mai rău de-atât, spun autorităţile, care sunt gata să mute încă o sută de oameni din calea alunecărilor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

E stare de alertă în judeţul Bacău! Zeci de oameni au fost evacuaţi de jandarmi pentru că o parte din munte ameninţa să-i îngroape.. în propriile case! Ar putea fi chiar mai rău de-atât, spun autorităţile, care sunt gata să mute încă o sută de oameni din calea alunecărilor de teren.

 

 

Din aer se vad cel mai bine proportiile dezastrului care amenință orașul, noteazastirilekanald.ro. Sute de mii de metri cubi de pământ amestecat cu trunchiuri si cu bolovani vin spre oameni. E doar o chestiune de timp, pana când bucata de munte va inghiți casele, una dupa alta.


Viorel Miron -PRIMARUL ORASULUI COMANESTI: cred ca in cateva ore sau maximum zile va fi in sat, aici.

Localnicii sunt disperati. Au doar cateva ore la dispozitie sa stranga ce au mai de pret si sa fuga la rude. Degeaba spera oamenii ca, daca-si intaresc portile, vor putea opri prapadul.

loading...

Tot ce li se intampla nu e de la Dumnezeu. Este pretul platit de acesti sarmani pentru defrisarile facute in nestire. Degeaba a incercat primarul sa reimpadureasca muntii si sa stearga urmele jafului facut de altii, ani la rand. Prea tineri, copacii plantati nu pot tine in frau tonele de pamant imbimbat de-atatea ploi.


http://infoalert.ro/2016/06/14/stare-de-alerta-moldova-e-jale-sute-de-oameni-sunt-pericol-din-cauza-defrisarilor-ilegale/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite