Alex Dima: “Fraților, suntem pe cont propriu! Uitați-va la cei care ne conduc!” Corect. Cei care ne conduc sunt acolo doar pentu a ne fura. Ne-au furat inclusiv testele pentru Covid!!!

Distribuie!by “In spitale, echipamentele de protectie si dezinfectantii sunt pe terminate. Avem 900 de aparate de ventilatie artificiala in toate tara. Folosite la capacitate maxima. Germania are 28.000, spre exemplu. Testele pentru covid sunt pe terminate. Informatiile le am de la Asociatia Daruieste Viata care se chinuie acum sa aduca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In spitale, echipamentele de protectie si dezinfectantii sunt pe terminate. Avem 900 de aparate de ventilatie artificiala in toate tara. Folosite la capacitate maxima. Germania are 28.000, spre exemplu. Testele pentru covid sunt pe terminate. Informatiile le am de la Asociatia Daruieste Viata care se chinuie acum sa aduca din afara astfel de aparate si echipamente. Imi tot vine in minte cazul Colectiv.

Trebuie declarata starea de necesitate!  Politicienii nostri trebuie sa inteleaga situatia in care suntem!  Presedintele nostru trebuie sa se trezeasca!”


Ce dracu sa ceri de la niste politicieni care s-au testat pentru Covid peste rand, pentru ca pot? Aia sunt acolo la furat, nu ca sa ne conduca. Inclusuv frumosul din palatul adormit.

https://kmkz.ro/de-ras/alex-dima-fratilor-suntem-pe-cont-propriu-uitati-va-la-cei-care-ne-conduc-corect-cei-care-ne?fbclid=IwAR2FKfqTJRsP4l29pIJmkCMrG1MCKK5Z5gSD–e7D0hak62rD-iG2Bd4R58


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite