Alex Jones este un sionist, agent al NWO, William Cooper ne-a avertizat!

Distribuie!by Iata cum ne-a avertizat William Cooper despre Alex Jones, dupa care a fost ucis de catre illuminati pentru ca le-a desconspirat agentii care fac pe “conspirationistii”. Illuminati cand au observat ca lumea a inceput sa afle din ce in ce mai multe despe ei,  ca lumea a inceput sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Iata cum ne-a avertizat William Cooper despre Alex Jones, dupa care a fost ucis de catre illuminati pentru ca le-a desconspirat agentii care fac pe “conspirationistii”. Illuminati cand au observat ca lumea a inceput sa afle din ce in ce mai multe despe ei,  ca lumea a inceput sa se departeze de ei si sa se apropie de divinitate, au primit ordin de la stapanul lor, demonul sef,  sa isi puna oamenii lor bine antrenati si tinuti sub observatie si control, sa faca pe conspirationistii supremi, dar prin care sa transmita doar ce informatii vor ei si mai ales ce dezinformari vor ei. Ca sa nu bata la ochi, ei amesteca adevarul cu minciuna, nu vin cu minciuni in totalitate, dar nici cu adevarul intreg, doar oamenii cu vibratie foarte inalta, cu experienta sau cu un intelect dezvoltat ii pot depista pe acesti agenti sub acoperire ai Noii Ordini Mondiale. E adevarat ca unii dintre ei au deschis ochii multora prin informatiile lor, dar le-au si inchis pe ale altora indepartandu-i de la credinta, iar noi trebuie sa ne facem datoria sa ii expunem, chiar daca multi ne vor acuza ca am fi nedrepti  ca Jones nu are intentii rele, la cate informatii ne-a furnizat, dar amintiti-va de oamenii care au animale, le hranesc, le spala, le iubesc, le dau de mancare zilnic si au grija de ele, pana in ziua cand le vor taia si omori ca sa le manance, amintiti-va de calul troian, amintiti-va de Matei 7:15, 7:16, Aveti grija si feriti-va de acesti profeti falsi care vin la voi imbracati in haine de oaie, dar inlautrul lor sunt lupi rapitori si insetati de sange, ca sa va dati seama daca sunt buni sau rai, uitati-va la roadele lor.

1

1
1.jpeg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1

1Prieten cu Charlie Sheen care ii ridiculizeaza pe cititorii de Biblie, dar face frecvent semnul masonic diablo ( cornuto).


1Semnul 666 il face frecvent in showurile sale, nu credeti? Urmariti-le!!

In a treia faza ne vom preface aparent ca suntem in opozitie…..Oponentii reali ai nostri vor accepta aceasta opozitie simulata si ne vor arata cartile lor…Subiectii nostri vor fi convinsi de existenta libertatii de exprimare…Protocoalele din Zion  12:11 ( sec 19)

Alex Jones este un sionist ( opoziție controlata )

WWW.FACEBOOK.COM / THEKILLUMINATIS

Alex Jones a fost format pentru a fi un lider în mișcarea  “adevărului” . El a folosit această poziție pentru a-si induce în eroare fanii săi . Jones conduce acum ceea ce ar putea fi cel mai bine descris drept un cult . Minciunile lui fac pagube imense la rezistența reală și trebuie să fie expuse .Alex Jones expus:1 . ) Alex Jones are o soție evreica pe nume Kelly Rebecca Nichols , și are trei copii cu ea .2 . ) Alex Jones și soția lui evreica  și copii sai se califica pentru cetățenie israeliană în ” Legea Întoarcerii ” in Israel .3 . ) Alex Jones are cel puțin douăzeci de sponsori evrei și agenții de publicitate care sustin financiar show-ul lui de radio și site-urile web .
4 . ) Postul de radio pilot Alex Jones ” , KLBJ AM , în Austin , Texas , este detinut de Emmis Communications , un conglomerat media cu sediul in Indianapolis , Indiana . Fondatorul , presedinte , presedinte si CEO al Emmis Communications este dublu israelian cetățean sionist evreu Jeffrey H. Smulyan .5 . ) Showul de radio Alex Jones ” este difuzat pe Sirius XM Radio . Președintele Sirius XM Radio este evreul Eddy W. Hartenstein . CEO al Sirius XM Radio este evreu Mel Karmazin . Președintele Sirius XM Radio este evreul Scott Greenstein .Din cele șase executivi de Sirius XM Radio , cinci sunt evrei .

loading...
Frauda- Falsuri-Mincinos
Acest individ minte printre dinti ca sa va sperie de ani de zile. El a fost o cartita CIA. Daca ai facut prostia sa te inregistrezi pe pagina sa, ei au toate informatiile despre tine si opiniile si nemultumirile tale. Ei pastreaza totul la dosar si asta inseamna ca guvernul e cu ochii pe tine. Pagina lui de FB e legata de NSA. NU AVETI incredere in ALEX JONES! Vinde frica si face profit din asta!!!

Marionete NWO (Noua Ordine Mondiala) , mincinoși și înșelători : Alex Jones , David Icke , Jordan Maxwell , Michael Tsarion , Jeff Rense.
Unii dintre ei sunt , într -un sens , agenți dubli care se pretind a fi aici, pentru a “expune” guvernele , dar  în schimb isi conduc fanii avizi pe o nesfârșită, inutila conspirație impotriva adevărului . Acest lucru se face pentru a păstra cautatorii de adevar departe de adevăr prin furnizarea de  ” falsuri – adevăr” sau unul superficial pentru ca oile să se concentreze asupra altor lucruri decat cele reale . Ei fac parte din gasca DEZ-informatorilor – care ratacesc oamenii inspre starzi infundate.Alex Jones este cartita CIA dezinformare…. agent / activ a Proiectului Mockingbird și coajutorul iezuit  temporal cat și alternativa mass-media – Gatekeeper-ul ( portarul) de la Vatican .David Icke, Linda Moulton, HoweSteven ,Greer Michael, Salla David, Wilcock Benjamin, Furlong George, Knapp George, Noory Art, Bell Richard, Hoagland Michael, Tsarion, Claude Vorilhon, Mark Dice, Luca Rudkowski , etc ….întreaga banda masonica ( piloți pentru divulgarea de informații) si mai ales MCIHIO Kaku.

AVERTISMENT : Feriți-vă de David Icke , Jordan Maxwell , Alex Jones , George Noory și prietenii lor . Ei amestecă adevărul cu erori , și sunt parte a acestui New – Age , New -World  , One -World – un guvern mondial , o religie mondială a lui Anticrist .
Dacă ați auzit de Ordinul Illuminati și ati crezut că a fost un fel de teorie a conspirației mitologica , aici sunt arhivele de la însuși George Washington , care dovedesc nu numai existenta lor , dar că acestea au fost intens active în Statele Unite ale Americii . George Washington a fost , de asemenea sigur că o parte dintre Illuminati s-au infiltrat unele dintre lojile americane ale Masoneriei .” LA G. W. SNYDER .Mount Vernon , 24 octombrie 1798 . Domnule Reverend , “Am favoarea ta  a instantaneei 17 în fața mea , și-mi motivez deranjul cu trimiterea acestei scrisori cu scopul de a explica și de a corecta o greșeală , pe care eu percep in grabă, în care sunt obligat de multe ori sa iti scriu.
Nu a fost intenția mea sa ma indoiesc , că doctrinele Illuminati și principiile Iacobiniene nu s-au raspandit in Statele Unite , dimpotrivă , nimeni nu este mai pe deplin mulțumiți de acest fapt decât mine . Ideea pe care am vrut să o transmit a fost , că nu am crezut că lojile ale francmasonilor din această țară , în calitate de societăți , au încercat să propage principiile diabolice  susceptibile de separare . Că persoanele fizice ale acestora ar putea fi făcut-o , sau că fondatorul , sau instrumentul folosit pentru a gasi societățile democratice din Statele Unite , ar fi putut avea aceste obiective , și a avut de fapt in vedere o separare a oamenilor din guvern , este prea evident să fie pusă la îndoială . “( Scrierile lui George Washington , vol. XI . . , 1855 , p. 337 . ) Cei mai mulți oameni au fost condiționați cu succes sa nu dea atenție la conspirații reale . Dezinformarea este deseori vehiculata în mass-media și în altă parte în scopul de a înșela oamenii .

” Morals and Dogma ” , scrisă de Albert Pike , este o carte satanică oculta , care prevede ca  : ” Masoneria , ca toate religiile , toate tainele , Hermeticismul , și alchimia , ascund secretele  de toți, cu excepția adepților și înțelepților , sau a celor aleși , și folosește explicații false și interpretări greșite ale simbolurilor sale de a induce în eroare pe cei care merită a fi indusi în eroare ; “” Deci, Masoneria ascunde cu gelozie secretele sale , și conduce în mod intenționat interpreți în rătăcire . ” ( Morals and Dogma , 1871 , 1905 , pp. 104 , 105 ) Numai cei iluminati la cele mai înalte niveluri ale Masoneriei și alte societăți secrete iau parte la ordinea de zi luciferica a Noii Ordini Mondiale .

Deși este adevărat că George Washington a fost uneori influențat și dus în rătăcire de mașinațiunile masonilor , el a fost , de asemenea, bine familiarizat cu creștinismul biblic adevărat . Într-o carte intitulată jertfa necurmată , tot în scrisul lui George Washington , a spus el ,” O, Dumnezeule cel mai glorios , în Isus Hristos, tatăl meu milostiv și iubitor , eu recunosc și mărturisesc vina mea , în performanța slabă și imperfectă a taxelor din ziua de azi. Am chemat pe tine pentru iertare și iertarea păcatelor , dar atât de rece și neglijent , că rugăciunile mele sa devina păcatul meu și să dainuie în nevoie de iertare …. mandatului fărădelegilor mele , neglijențele și ignorantele, acoperă -le pe toate cu ascultarea absolută a Fiului tău, drag , că aceste sacrificii pe care le-am oferit pot fi acceptate de tine , în și pentru jertfa lui Isus Hristos a oferit pe cruce pentru mine ; “( George Washington ,creștin , 1919 , pp. 24,25,26 . Http://www.archive.org/stream/georgew … )

1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite