Alina Bica ZGUDUIE România! Declarații FĂRĂ PRECEDENT | Dacă aș fi vrut, ajungeam șefă la DNA! Dacă voiam să o atac pe Kovesi, fratele ei era împachetat și trimis la pușcărie. Eu am avut dosarul!

Distribuie!by Alina Bica a făcut o serie de declarații fără precedent în istoria serviciilor secrete din România. După ce a spus că Florian Coldea, adjunctul șefului SRI, i-a cerut să-l facă basma curată pe milionarul Ovidiu Tender, iar apoi i-a făcut plângere la DNA pentru favorizarea infractorului, Bica face noi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Alina Bica a făcut o serie de declarații fără precedent în istoria serviciilor secrete din România. După ce a spus că Florian Coldea, adjunctul șefului SRI, i-a cerut să-l facă basma curată pe milionarul Ovidiu Tender, iar apoi i-a făcut plângere la DNA pentru favorizarea infractorului, Bica face noi declarații cutremurătoare. Ea spune că dacă ar fi vrut, l-ar fi putut trimite în pușcărie pe fratele șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, conformstiripesurse.ro

În plus, fosta șefă anti-mafia a vorbit și despre prietenia cu Elena Udrea. ”Dacă aș fi vrut, ajungeam șefă la DNA!”, a șocat Bica.


”Dacă voiam să o atac pe Kovesi, fratele ei era împachetat și trimis la pușcărie. Știam că doamna Kovesi m-a făcut țintă. Eu am avut dosarul fratelui lui Kovesi, dar l-am dat unui procuror când am ajuns șefă la DIICOT. Acum am înțeles că e pe la DNA Alba, prin sertare. Era propozabil să fie urmărit penal, nu arestat.

Data viitoare am să merg în vie, la domnul Ghiță. Eu sunt sigură că dacă m-aș fi dus la vie la domnul Ghiță, nu apăreau pozele la televizior. Între o atitudine de a-ți asuma o prietenie la nivel public și o atitudine de a te duce în vie să te întâlnești cu politicieni și pe urmă să taxezi și să arunci cu pietre în legătură cu o persoană pe aceleași aspecte pe care tu le-ai făcut, eu aș aprecia întotdeauna persoana care public își asumă un anume tip de comportament.


Eu am fost condamnată pe declarații. Deci, dacă declarațiile au forță absolută în românia, fără nicio altă probă obiectivă, dați-mi voie să îl cred pe domnul Ponta și pe domnul Ghiță, că s-au întâlnit în vie.

Dacă voiam să îmi fac aliați, mă duceam șefă la DNA. Eu am avut prieteni, nu aliați politici. Am avut o prietenă în mediul politic pe care nu am folosit-o. Nu i-am cerut nimic, nu mi-a cerut nimic.

Când ne întâlneam pe holurile Ministerului Public își aducea aminte cât de deficitar funcționează inițial biroul, după care serviciul pe care am ajuns să îl conduc ca interimar după ce doamna Lavric a plecat. Îmi reproșa că unii dintre colegii mei nu vin la serviciu iar eu nu stau să le păzesc ușa. Șicanele obișnuite de zi cu zi.

loading...

Ne-am întâlnit pe scările Parchetului General și domnia sa mi-a strigat de la zece metri că a văzut nu știu ce coleg în bar și mă roagă frumos să mă duc să îl iau de mână șă îl aduc în birou, să îl pun la muncă. Ăsta era nivelul de discuție. Nici eu nu sunt o persoană care să plece capul și să zică «mă scuzați, șefa, sunteți minunată astăzi».”, a spus Alina Bica la B1 TV.

Alina Bica ZGUDUIE România! Declarații FĂRĂ PRECEDENT | Dacă aș fi vrut, ajungeam șefă la DNA! Dacă voiam să o atac pe Kovesi, fratele ei era împachetat și trimis la pușcărie. Eu am avut dosarul!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Graviola- Sour Soup: Fructul de 10.000 de ori mai puternic in vindecarea cancerului decat chimioterapia
Polonia a obținut ridicarea vizelor pentru Statele Unite / Iohannis a fost degeaba de atatea ori in SUA
5 fosti necredinciosi care au vazut iadul si s-au crestinat instantaneu
Judecător EXCLUS din magistratură pentru că s-a declarat împotriva adopției copiilor de către cupluri homosexuale
Cathy O’Brien – victima controlului mental si abuzurile la care a fost supusa de catre Iluminati ! Aceasta dezvaluie latura satanista a celor ce conduc lumea !
Dupa ce vei citi pasajul acesta din Biblie nu vei mai vrea sa iti faci brad de Craciun in casa!
ANAF recunoaste ca MULTINATIONALELE fraudeaza statul ROMAN!
„REGELE LEMNULUI”, austriacul GERALD SCHWEIGHOFER, „TERMITA” ce devorează pădurile României. Ce legătură este între austriac și KLAUS IOHANNIS
Mărturia cutremurătoare a unui tânăr crescut de părinți homosexuali: M-a lăsat traumatizat din punct de vedere emoțional și mi-a transmis o stare de confuzie. Am rămas cu un imens gol în viață, deoarece niciodată nu m-am simțit iubit
Secretul calugarilor suta la suta sanatosi care au renuntat la mancare!
DEZVĂLUIRI: Slujba soției ministrului Economiei ne-a costat 10.000.000 euro | După ce a angajat-o pe Corina Tudose, o firmă s-a îmbogățit din contracte cu statul român
O femeie crescută de două lesbiene a scris Americii: Încă o mamă nu a putut să-l înlocuiască pe tatăl pierdut. Nu susțin căsătoria gay
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite