ALO IOHANNIS/CIOLOS |Dă share, poate contribuim la salvarea CĂMINULUI DE BĂTRÂNI DIN BĂLCEȘTI !

Distribuie!by Căminul de bătrâni din Bălceşti, judeţul Vâlcea, riscă să fie închis, anunță Digi24. Ministerul Muncii a notificat că din 2014 nu va mai susţine financiar instituţia. Autorităţile locale şi judeţene caută acum soluţii pentru finanţarea centrului de asistenţă socială. Căminul pentru persoane vârstnice din Bălceşti a fost deschis în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Căminul de bătrâni din Bălceşti, judeţul Vâlcea, riscă să fie închis, anunță Digi24. Ministerul Muncii a notificat că din 2014 nu va mai susţine financiar instituţia. Autorităţile locale şi judeţene caută acum soluţii pentru finanţarea centrului de asistenţă socială.

Căminul pentru persoane vârstnice din Bălceşti a fost deschis în toamna anului 2011, în locul fostului spital municipal pe care ministrul Sănătăţii de atunci, Cseke Attila, a decis să-l desfiinţeze. Ministerul Muncii s-a angajat să finanţeze centrul de asistenţă până în anul 2013, iar de la anul nu va mai da bani. De cum au aflat că nu vor mai primi finanţare, atât autorităţiile locale, cât şi conducerea căminului au început să căute soluţii. În zadar, însă.


Vestea că există riscul ca acest cămin să îşi închidă porţile îi nelinişteşte pe bătrânii internaţi aici. Ei se tem că nu vor avea unde să se ducă de la 1 ianuarie.

loading...

După închiderea fostului spital, în curtea căminului de bătrâni ar fi trebuit să funcţioneze şi un centru medical pentru cei aproximativ 40.000 de locuitori din sudul judeţului. Numai că acesta a rămas la stadiul de proiect. Căminul are 60 de locuri, iar în prezent sunt angajate 20 de cadre medicale. Acestea îşi vor pierde locul de muncă dacă centrul de asistenţă va fi închis.


http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/7759-da-share-poate-contribuim-la-salvarea-caminului-de-batrani-din-balcesti

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite