Alți 11 copii, internați în spitale din județul Argeș

Distribuie!by   Marius Albin Marinescu: “Si ei au mancat branza de vaci? Fi-v-ar minciunile de cap sa va fie!!! Acum nu mai este valabila lozinca aia “Coruptia ucide?” Iata ce relateaza presa mincinoasa, care evita sa spuna ca adevarata cauza sunt vaccinurile, nu mai spunem ca deja au inceput sagetile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Marius Albin Marinescu: “Si ei au mancat branza de vaci? Fi-v-ar minciunile de cap sa va fie!!!
Acum nu mai este valabila lozinca aia “Coruptia ucide?”

Iata ce relateaza presa mincinoasa, care evita sa spuna ca adevarata cauza sunt vaccinurile, nu mai spunem ca deja au inceput sagetile jalnice ale sistemului sa ne denigreze site-urile celor care expunem pericolul vaccinurilor.


Alți 11 copii care prezentau scaune diareice au fost internați în ultimele 24 de ore în spitale din județul Argeș, numărul total al pacienților minori cu această simptomatologie ajungând marți la 62, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului.

La Spitalul de Pediatrie Pitești sunt internați 48 de copii, dintre care 39 mai mici de doi ani, iar la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență sunt opt copii, jumătate dintre ei cu vârsta de sub doi ani. Câte trei copii mai mici de doi ani se află în secțiile de pediatrie ale Spitalului Municipal Câmpulung Muscel și Spitalului Municipal Curtea de Argeș.


loading...

În ultimele 24 de ore, niciun copil cu această simptomatologie nu a fost transferat la unități medicale din București, potrivit datelor centralizate de Instituția Prefectului Argeș.

http://www.cotidianul.ro/alti-11-copii-internati-in-spitale-din-judetul-arges-277081/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

LUAȚI VRĂJEALA – AZI VRĂJEALA CU TERORISM! ÎNCĂ O TURĂ! Azi, unitatea mobilă de terorism profesionist a revenit Munchen.
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
Călugăr hindus, în vârstă de 120 de ani, dezvăluie secretul unei vieți lungi: Nu am avut niciodată contacte sexuale
Fotografia halucinanta: ”Prima Doamnă” a Luxemburgului (care este un ”el”), alături de Primele Doamne ale şefilor de stat din NATO
Rusia va bloca Facebook daca nu respecta legile cu privire la siguranta informatiilor
Un chirurg din Cluj marginalizat în România din cauza vârstei, a ajuns în Ungaria șeful unui program național
DECI, SE POATE?! COCA COLA ŞI-A RETRAS RECLAMELE PRO-HOMOSEXUALE DUPĂ BOICOTAREA PRODUSELOR
Manifestul unui tanar actor:MERGETI LA VOT- anulati-l sau votati pe cineva nou, nu va mai vindeti voturile pe o sticla de ULEI
INOVATIE MEDICALA: Sam Parnia, medicul care poate invia mortii
De ce ascunde Dacian Cioloș apartenența sa la un grup finanțat de Soros și Microsoft și condus de un fost șef Bilderberg
Criză de sânge în spitalele din București si din tara. Pai unde e sangele de la Untold? Unde e sangele donat dupa Colectiv? A fost exportat?
Cum s-a trăit în România în anii '70- '80? UNII VĂ MINT spunându-vă că s-a trăit permanent prost între anii 1965 - 1989.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite