Ambasador rus: Toate tarile participante la sistemul antiracheta NATO vor fi tinte ale Rusiei

Distribuie!by Rusia considera tinte legitime toate tarile care vor gazdui instalatii antibalistice ale Aliantei Nord-Atlantice, avertizeaza ambasadorul rus in Copenhaga, Mihail Vanin. Ambasadorul rus a amenintat ca ca navele militare daneze risca sa fie atacate daca Danemarca se va alatura sistemului antiracheta. “Daca Danemarca se va alatura sistemului antiracheta, care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia considera tinte legitime toate tarile care vor gazdui instalatii antibalistice ale Aliantei Nord-Atlantice, avertizeaza ambasadorul rus in Copenhaga, Mihail Vanin.

Ambasadorul rus a amenintat ca ca navele militare daneze risca sa fie atacate daca Danemarca se va alatura sistemului antiracheta.


“Daca Danemarca se va alatura sistemului antiracheta, care este controlat de Statele Unite, acest lucru va insemna ca navele militare daneze vor fi tinte ale rachetelor nucleare ruse. Este important sa se stie acest lucru“, a declarat ambasadorul rus la Copenhaga, Mihail Vanin, intr-un interviu acordat publicatiei Jyllands-Posten.

 

Serghei Riabkov, adjunctul ministrului rus de Externe, avertiza in urma cu doua saptamani, ca sistemele antiracheta care urmeaza sa fie instalate in Romania si Polonia reprezinta incalcari ale prevederilor Tratatului fortelor nucleare intermediare (INF).


Sistemul antiracheta este pur defensiv si nu are nimic de-a face cu Rusia, a precizat, Bogdan Aurescu, exprimand solidaritatea deplina cu Danemarca, dupa ce ambasadorul rus la Copenhaga a declarat ca navele daneze vor deveni tinte ale rachetelor ruse daca Danemarca se alatura scutului american.

loading...

Sistemul antiracheta este pur defensiv, asa cum este definit de Carta Natiunilor Unite, si nu are nimic de-a face cu Rusia“, a scris, sambata seara, pe Twitter, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. “Este inadmisibila amenintarea de a folosi forta impotriva unui stat membru NATO“, a mai scris Aurescu, exprimandu-si “deplina solidaritate cu Danemarca, aliat al Romaniei in cadrul Aliantei Nord-Atlantice.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/ambasador-rus-toate-tarile-participante-la-sistemul-antiracheta-nato-vor-fi-tinte-ale-rusiei.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite