Ambasadorul Franței – impresionat de gustul merelor și al roșiilor românești

Distribuie!by Românii produc legume și fructe extraordinare cu gust unic în lume, spune ministrul agriculturii Achim Irimescu. ”Avem soiuri excepționale în România și chiar ambasadorul Franței mi-a spus zilele trecute că merele și roșiile românești  sunt de neegalat în ceea ce privește gustul. Numai că magazinele noastre nu se mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Românii produc legume și fructe extraordinare cu gust unic în lume, spune ministrul agriculturii Achim Irimescu.

”Avem soiuri excepționale în România și chiar ambasadorul Franței mi-a spus zilele trecute că merele și roșiile românești  sunt de neegalat în ceea ce privește gustul. Numai că magazinele noastre nu se mai alimentează cu tomate românești sau mere. Cauzele sunt importurile care intră foarte ușor în România și atunci un supermarket preferă să cumpere ieftin și foarte ieftin decât să aducă de la un producător român”, a declarat ministrul agriculturii la Realitatea TV.


El spune că, pe de altă parte, sunt unele supermarketuri care eu început să trimită camioane ca să colecteze de la producători români fucte și legume. ”Dar să nu uităm că și aceștia (producătorii n.r)  trebuie să facă eforturi. Pentru că ei pot avea produsele cele mai gustoase, atractive sau la preț bun dar dacă nu se asociază ca să livreze în supermarketuri cantități mari atunci totul este pierdut. Trebuie să se înțeleagă că un supermarket nu poate să discute cu un producător care livrează 100 de kilograme de roșii pe zi”, a mai comentat ministrul.

loading...

Ambasadorul Franței – impresionat de gustul merelor și al roșiilor românești

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite