Ambasadorul SUA-TARA CARE NE CERE VIZA ne indeamna sa PRIMIM NOI REFUGIATI

Distribuie!by Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, îi îndeamnă pe români să îi primească cu inima deschisă pe refugiaţii musulmani, considerând că România ar putea fi ţara est-europeană care să reprezinte un exemplu de toleranţă şi incluziune. ”Recent am primit un e-mail de la James Bond. Îmi dau seama că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, îi îndeamnă pe români să îi primească cu inima deschisă pe refugiaţii musulmani, considerând că România ar putea fi ţara est-europeană care să reprezinte un exemplu de toleranţă şi incluziune.

”Recent am primit un e-mail de la James Bond. Îmi dau seama că acesta nu este numele său real, ci un pseudonim, dar subiectul abordat era unul serios. Din cuvintele sale, era evident că îşi iubeşte foarte mult ţara, România, şi că este preocupat de bunăstarea şi viitorul acesteia. Voia să afle care este părerea mea despre ceea ce el a numit «invazia musulmană» a Europei. Era îngrijorat cu privire la imigranţii recent sosiţi pe continent, în special în această ţară şi mi-a cerut să comentez subiectul. Am considerat că este important să fac acest lucru”, arată diplomatul într-un comunicat remis luni MEDIAFAX.


El a subliniat că este important ca toată lumea să fie tratată uman şi cu demnitate.

loading...

”Tuturor trebuie să li se ofere o şansă să se dezvolte, să aibă o contribuţie şi să schimbe ceva în această lume. (…) Cred că România ar putea fi ţara est-europeană care să reprezinte un exemplu de toleranţă şi incluziune, primindu-i pe aceia care îşi doresc un viitor mai bun. Cei care îşi caută o nouă casă aduc cu ei energie şi idei, spirit antreprenorial şi entuziasm. Nu consideraţi acest lucru o potenţială povară pentru societate, ci o potenţială resursă. Lăsaţi-i pe aceşti imigranţi să devină parte a acestei noi Românii pe care o creaţi, una lipsită de corupţie, în care principiile statului de drept se aplică tuturor cetăţenilor şi fiecăruia în parte şi în care fiecare membru al societăţii are ocazia de a contribui la vibranta cultură şi economie a României”, este mesajul ambasadorului SUA pentru români.


Sursa MEDIAFAX: http://www.mediafax.ro/politic/klemm-lasati-i-pe-imigranti-sa-devina-parte-a-noii-romanii-ajutati-i-sa-fie-musulmani-si-romani-15099588/foto

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Lista rușinii cu cei 92 de senatori care sunt de acord cu defrișarea României !
Parinti carora copiii le-au murit in urma vaccinurilor, nu au primit nicio despagubire de la doctorii si spitalele care au nenorocit prin vaccin familii intregi!!! Iata cazuri concrete. Cei pro-vaccin sa le sara in ajutor daca pot!!!
10 antibiotice naturale: lucruri despre care companiile farmaceutice preferă să nu vorbească
ADEVĂRUL NESPUS ! RUȘII AU RESTITUIT ÎN ÎNTREGIME TEZAURUL ROMÂNIEI, DAR NU ȚĂRII NOASTRE !
Tu stii ce inseamna miscarea #rezist? Te-ai informat inainte sa pronunti #rezist in timpul protestelor? Chiar crezi ca esti de acord cu ideile lor? Crestinii intra in conflict direct cu aceasta miscare!!!
Au auzit că primarul vrea o moschee în oraş, aşa că s-au răzbunat imediat. Ce i-au făcut edilului
Biriș: Eu plătesc CASS de 190 de lei, iar secretara mea, care câștigă de 20 de ori mai puțin decât mine, plătește 700 de lei. Unde este echitatea?
Un nigerian a transformat dintr-o broscuta, o masina ce functioneaza cu energie solara si eoliana
Un doctor avertizează asupra CHEMTRAILS- darele mortii, o noua epidemie ce cauzeaza probleme creierului si plamanilor / Multi medici stiu dar tac
Credeați că l-au făcut pentru că ne iubesc? Filmul "Wild Carpathia" a fost realizat pentru a convinge milionari străini să cumpere PĂDURE în România. Până acum au cumpărat 16.000 de hectare. Prințul Charles, implicat în afacere. Au pustiit România ca monarhia ocultă imperialistă să cumpere țara !
Britanicii vor extrage câte 30 de tone de aur şi argint pe lună la o mină din Suceava
Caz ȘOCANT! Tatăl își salvează fiul aflat în moarte cerebrală din mâinile medicilor care doresc să-i recolteze ORGANELE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite