ANAF îi DESFIINŢEAZĂ pe comercianții cu prețuri mai mici decât supermarketurile! VEZI dovada foto

Distribuie!by Ofensiva ANAF împotriva micilor comercianţi cu capital românesc pare că are un răspuns. Deputatul Bogdan Diaconu a publicat pe contul de Facebook un proces verbal din care reiese că ANAF recunoaște că penalizează o societate care vinde legume şi fructe pentru că are prețuri mai mici decât Kaufland! Documentul prezentat de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ofensiva ANAF împotriva micilor comercianţi cu capital românesc pare că are un răspuns. Deputatul Bogdan Diaconu a publicat pe contul de Facebook un proces verbal din care reiese că ANAF recunoaște că penalizează o societate care vinde legume şi fructe pentru că are prețuri mai mici decât Kaufland!

Documentul prezentat de parlamentar este 9 martie 2015, dar nu se specifică localitatea. Dacă este adevărat, acest document este o bombă pentru statul român, care ia drept etalon al preţurilor un hipermarket!


„ANAF lucrează împotriva economiei românești! Dai mai ieftin, ANAF te închide! Românii sunt condamnați de către statul român să cumpere scump! Vina comerciantului român este că avea prețuri mici, iar Kaufland stabilește standardul de preț oficial al statului român”, mai spune Diaconu.

loading...

anaf

 

 

ANAF a declanşat o operaţiune de amploare împotriva evaziunii fiscale, dar până acum nicio mare firmă nu a fost sancţionată. În schimb, au fost închise mici afaceri, ca de exemplu restaurante, cofetării, covrigării sau mici magazine.


http://activenews.ro/anaf-ii-desfiinteaza-pe-comerciantii-cu-preturi-mai-mici-decat-supermarketurile-vezi-dovada-foto_1899431.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite