ANAF sunt pusi sa inchida toate firmele romanesti si micii intreprinzatori ca sa ramana doar companiile straine, multinationalele, supermarketurile si investitorii straini

Distribuie!by La comanda noii presedintii Iohannis si a guvernului sau- Ponta, ANAF-ul e instruit sa puna pe butuci toate firmele romanesti, micii intreprinzatori, micii producatori romani, taranii, persoanele fizice autorizate. Atata ii vor sicana pana se vor lasa pagubasi intreprinzatorii romani, toate acestea ca sa prospere supermarketurile straine, francizele straine, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La comanda noii presedintii Iohannis si a guvernului sau- Ponta, ANAF-ul e instruit sa puna pe butuci toate firmele romanesti, micii intreprinzatori, micii producatori romani, taranii, persoanele fizice autorizate. Atata ii vor sicana pana se vor lasa pagubasi intreprinzatorii romani, toate acestea ca sa prospere supermarketurile straine, francizele straine, magazinele straine, supermarketurile si multinationalele straine. Ori vom lucra toti pentru ei pe salarii de mizerie, ori vom pleca tot la ei la munca in strainatate, dar firmele si intreprinzatorii romani, dupa ce sunt sufocati de taxe si impozite nu sunt deloc incurajati de stat sa supravietuiasca ci li se pun doar bete in roate, li se inchid micile afaceri, pana cedeaza si lasa loc doar strainilor in aceasta tara, pe care nimeni nu ii purifica, nimeni nu ii inchide si nimeni nu ii deranjeaza in afacerile lor de aici. Si s-a dovedit de atatea ori, ca aceste firme straine fac fraude mari in comert si in dauna statului, dar si la adresa clientului, pacalind consumatorul in fel si chip.

Ce mai ramasese de distrus dupa ce toate conducerile masonice au distrus industria timp de 25 de ani? Aaa, producatorul roman, comerciantul, cel care s-a privatizat la revolutie, caci aici e nevoie ca Lidl-urile, Kaufland-urile, Auchan-urile si toate companiile multinationale sa faca bani, oricine in afara de romani.


Romanii trebuie sa fie doar sclavi pe propriile pamanturi, tot ce e romanesc va pieri sub un presedinte neamt mason si un guvern masonic. Adio patrie!

Fără îndoială aţi auzit despre acţiunile în forţă ale ANAF. Despre excesele de zel ale unor tineri robotizaţi, setaţi să execute la comandă nişte ordine şi să respecte „ad literam” nişte legi! Cu siguranţă, respectarea legilor trebuie să fie un „must do” scris cu litere de aur în agendă şi cu Constituţia României în poşetă, aşa cum „am prins” eu o idee din zbor şi am respectat-o pentru că mi-a plăcut! Caută-mă în poşetă! Vei găsi Constituţia!

 Fiecare dintre noi a fost confruntat, la un moment dat, cu excesul de zel al cuiva! Ba pe şosea, atunci când te oprea vreun tânăr plutonier sau „l`ent major” de la circulaţie, cu cascheta sucită, timorat de „pata pe conştiinţă că exagerează”, dar mult mai afectat de ipotetica mustrare ce şi-ar fi primit-o că nu şi-a făcut planul zilnic. Ba de ştirile matinale prin care constatai că vecina ta de 80 de ani a fript cu ceai o coada de pisică şi a reclamat-o vecinul de 84 de ani, invidios, şi cerea daune morale în valoare de cel puţin 2 ore prestaţie pe zi de petrecut împreună, în caz contrar, i se confisca raţa din congelator, spre a fi gătită pe „pat” de portocale pentru un gardian ANAF!

ANAF? Cine e ANAF? ANAF e Dumnezeul din revista URZICA

Dragă ANAF! Mă bucur că exişti! Mă bucur că există o Autoritate Antifraudă Fiscală şi, mai mult de atât, un adevărat comandament care are grijă de „bunăstarea ţării” pentru a nu se lărgi „găurile” în buget mai mult decât sunt.

Mi-ar părea chiar rău, aş fi chiar invidioasă pe toţi evazioniştii care şi-au însuşit milioanele de euro şi nu le găsiţi ascunse pe niciunde să le confiscaţi pentru a acoperi acele găuri bugetare;  mi-ar părea rău că în timp ce eu v-am numărat plicurile trimise lunar, am numărat în gând copacii tăiaţi de alţii şi neplantaţi la loc, iar pe de altă parte, un amărât de negustor nu ştia cât comision să pună la cele două „ţoale” şi trei poşete pentru a acoperi valoarea tuturor taxelor impuse prin Codul Fiscal, taxe care depăşeşc cu mult valoarea profitului unui mic afacerist, fără pile şi relaţii.

Vorba cuiva, prin anul 2011: „valoarea taxelor depăşeşte procentul de 100% din valoarea tranzacţiilor, iar legile sunt astfel concepute încât orice agent economic să primească amendă ”.

„Unde nu-i cap, vai de picioare”!

Zice un proverb românesc. Recent, o razie ANAF prin judeţele Buzău şi Vrancea a închis mai multe firme sau puncte de lucru pe o perioada de la 1 la 3 luni, plus amenda, pe motiv că nu emiteau bonuri fiscale. Toate bune şi frumoase.

Aşa e legea, aşa trebuie. NU contează că la unele firme patronul munceşte cot la cot cu angajatul, deseori chiar atehnic în emiterea bonurilor fiscale şi nu pentru că ar fi fost rea intenţie, dar în momentul în care a venit inspectorul ANAF chiar avea mâinile ocupate.

Un fast food a trebuit să fie închis o lună pentru un singur bon fiscal lipsă, iar alţi mici întreprinzători pentru nişte sume derizorii în plus, ori în minus.

Excesul de zel şi executarea comenzilor ne conduce cumva pe panta abuzului?

NU! În Statul de drept, legea trebuie respectată de toată lumea! Nu contează că unul a mâncat un ou, şi nu un bou, toată lumea plăteşte amenda şi se închide activitatea pe durata determinată.

Dar ce te faci când măsura ta, ANAF-ule, afectează statul mai mult decât pe însuşi agentul economic? Acea ruptură în “lanţul economic” ce nu poate fi acoperită sau reparată din amenda ce va fi să fie plătită, când se va putea? Dar cu ce să fie plătită dacă tu i-ai închis activitatea? Doar un teoretician aplică legea economică, fără cap şi fără coadă! Vai de picioarele tale, că din cap au dispărut “reţelele”!

Tinere de la ANAF! Ai fost vreodată în piaţă?

Ai făcut vreodată diferenţa dintre un sărman şi un negustor? Dintre cei care îşi duc zilele şi traiul subzistent doar dacă îşi vând legătura de ceapă verde, lobodă ori plantele culese din pădure, cu cei care cumpără marfa unui ţăran cu 2 hectare de pământ, pe doi lei, profitând de “preţul pieţei” şi graba ţăranului de a nu i se usca vreo mică cultură pe câmp?

Ei bine, dragă agent ANAF, tu ăla teoretician, care nu faci diferenţa asta, află că ar trebui să fii trimis mai des la piaţă să te uiţi în ochii bătrânilor cu ochii în lacrimi şi care au suma de 400 de lei pe cuponul de pensie! Acelor bătrâni trebuie să le cumperi toată marfa de pe tarabă, nu să le-o confişti!

Acelor bătrâni trebuie să le dai TU 2% din suma amenzilor aplicate adevăraţilor evazionişti şi, eventual, cu care să cumperi plicuri prin care să înştiinţezi confiscarea averilor “prădătorilor de ţară”. Să te uiţi bine în ochii lor! Să înveţi să faci diferenţa dintre urzică şi mătrăgună.

ANAF a dat lovitura în Vrancea! A lăsat o bătrână fără urzici!

A confiscat toate urzicile unei bătrâne cu motivul că nu avea certificat de producător! Tocmai mi-a spus o prietenă. A fost martoră la eveniment, o cred, pentru că şi ea supravieţuieşte mediului incert, la fel cum am încercat şi eu şi mulţi alţii! Culmea e că nu pentru milioane de euro, ci pentru “doi lei” amărâţi, nici măcar pentru zile negre.

Urzici? Certificat de producător pentru urzici? Sper că te-au urticat urzicile atunci când le-ai confiscat şi ai căutat mult în catalogul de legi care e articolul potrivit pentru urzici! Ai mâncat vreodată borş de fasole cu lobodă? Nu ai nevoie de milioane din amenzi pentru asta! Ar fi mâncarea vieţii tale în cazul în care eşti obişnuit doar cu ceafa de porc la grătar!

Eşti tare dragă ANAF şi TU, agentule cu idei! Ai reuşit LOVITURA vieţii tale! Ai acoperit gaura din buget cu o grămadă de urzici!

Urticaria, oare, deşteaptă românul?

 

Un restaurant, amendat de ANAF cu 10.000 de lei pentru o sticlă de palincă

Patronii spun, însă, că Fiscul exagerează. După un control de şase ore, un restaurant de lângă lacul Herăstrău a fost închis pentru că lipseau 200 de lei din fondul de rulment, iar amenda a fost de 15.000 de lei. Un alt restaurant a fost amendat cu 10.000 de lei pentru o sticlă de palincă neînregistrată, găsită în bucătărie. ”Ni s-a dat şi o suspendare de trei luni pe băuturi spirtoase. Ni s-a părut un pic greşit. Pentru o singură sticlă…”, explică şeful de sală al respectivului local. În total, în urma celor 177 de localuri, inspectorii ANAF au aplicat amenzi de aproape 4 milioane de lei.

Cu restaurantul închis s-a ales şi turcul Bozkuş Eyup, patronul Dogan Fast Food din Focşani. ”Singura greşeală invocată a fost că nu s-a eliberat un bon fiscal de 90 de lei la o masă. A fost greşeala unui ospătar care a avut o masă mai mare şi cu mai multe comenzi, a emis prenotă dar a uitat să emită bonul fiscal. Suma de 90 de lei a fost singura greşeală şi pentru asta mi-a închis activitatea. Nu este normal ce se întâmplă în România”, a declarat Eyup pentru vranceamedia.ro, care a precizat şi că amenzile din România sunt prea mari.


De altfel, în Bacău, de frica controalelor ANAF, mulţi comercianţi au decis să închidă magazinele, după cum se poate observa din imaginea de mai jos, postată de desteptarea.ro.

”Au stat trei ore în fast-food şi au controlat activitatea şi nu au gasit decât un leu în plus. Apoi au intrat dincolo în restaurant, stau acolo de trei ore şi n-au mai ieşit, ba au chemat şi ajutoare”, a declarat un martor al unor controale ANAF din Bacău. “Alături, la brutărie, au găsit totul în ordine, doar un plus de cinci lei şi i-au dat 4.000 de lei amendă”, a declarat o vânzătoare desteptarea.ro. “Au dat o amendă de 10.000 de lei unor amărâţi din Piaţa Mioriţa”, a comentat cineva şi pe Facebook, citat de aceeaşi sursă.

„Degeaba reduceţi taxele, dacă ne daţi sancţiuni aberante!”, spune un om de afaceri din zona Suceava-Rădăuţi, după ce ANAF l-a amendat cu 5.000 de lei şi a decis închiderea unui magazin de-ale sale pe o perioadă de 30 de zile pentru lipsa a 50 de lei din casa de marcat. ”Anul trecut am plătit la bugetul de stat 2,25 de milioane de euro şi îmi găsesc 50 de lei în minus, adică tot eu sunt păgubit şi tot pe mine mă închid”, a declarat pentru gândul Alexandru Şcheul, patronul firmei producătoare de carne Killer. Compania sa a avut în 2013 o cifră de afaceri de 12,5 milioane de euro şi a înregistrat un profit de peste un milion de euro. Omul de afaceri a decis să închidă magazinul pentru o singură zi din cele 30 şi să conteste sancţiunea în instanţă.

Pe 19 martie, inspectorii de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) au făcut un control în toată zona Rădăuţiului. La unul dintre cele 21 de magazine ale companiei, în urma controlului s-a constatat că din casă lipsesc 50 de lei.

”Au constatat că toate actele sunt în regulă, dar au găsit 56 de lei şi 46 de bani în minus la o casă. Una dintre fetele de acolo a greşit la rest. În loc să dea de la 50 de lei a dat de la 100. Au făcut proces verbal. Am trimis un reprezentant al firmei, eu nu eram în localitate. I-am spus să nu semnze procesul verbal. Mi-au spus că îmi dau cea mai blândă sancţiune, suspendarea activităţii pe o lună şi amendă de 5.000 de lei. După lege aşa este”, a povestit pentru gândul omul de afaceri. Respectivul magazin are vânzări de circa 30.000 de lei pe zi.

Şcheul: Nu poţi merge pe stradă de inspectori. Te aruncă în şanţ, ei sunt în misiune

Luni, Şcheul a primit şi procesul verbal, dar a decis să conteste în instanţă sancţiunea pe care o consideră „aberantă”.

”Ieri am primit procesul verbal care are o exprimare foarte ambiguă. Nu înteţeg dacă eu trebuie să închid, dacă vin ei şi închid magazinul. Aşa că am decis să-l închid pentru o zi, de mâine îi dau drumul. Astăzi depun contestaţie în instanţă şi în 15 zile ar trebui să avem răspuns. E o aberaţie. Mai bine dau banii ăia la un sărac pe stradă. Eu plec capul numai în faţa lui Dumnezeu”, ne-a spus el.

La un al magazin, inspectorii i-au găsit 14 bani în plus, dar n-au luat nicio măsură. Şcheul susţine că, în 20 de ani de activitate, Fiscul a constatat o singură abatere.

”Anul trecut am plătit la bugetul de stat 2,25 de milioane de euro şi îmi găsesc 50 de lei în minus, adică tot eu sunt păgubit şi tot pe mine mă închid”, spune omul de afaceri, dezamăgit de felul în care înţeleg autorităţile să încurajeze mediul privat.

”Ne autodistrugem. N-au putut alţii şi acum o facem noi. Am 21 de magazine, mă gândeam să mai fac angajări. Orice reducere de taxă e o măsură bună, dar degeaba dacă pe altă parte faci aşa. Nu mai poţi merge pe drum de sirenele lor (ale inspectorilor fiscali, n.r.). Te aruncă în şanţ, ei sunt în misiune”, a precizat Şcheul.

Amenzi de peste 850.000 de euro

Peste 170 de puncte de lucru au activitatea suspendată de către inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă (DGAF), pentru neeliberarea bonului fiscal, în urma controalelor efectuate între 15 şi 23 martie.

loading...

Pentru sancţionarea abaterilor constatate inspectorii au dispus 778 amenzi contravenţionale totale de 3,8 milioane lei, confiscări în valoare de 550.000 lei şi suspendarea activităţii a 174 puncte de lucru.

Suspendările de activitate pentru o perioadă cuprinsă între una şi trei luni şi sigilările punctului de lucru dispuse pentru încălcarea obligaţiilor legale de dotare sau utilizare a casei de marcat reprezintă doar 22 la sută din totalul sancţiunilor dispuse.

Mai multe restaurante de lux din Capitală au fost închise pentru că nu emiteau bon

În Capitală, inspectorii fiscali au decis suspendarea activităţii mai multor restaurante şi localuri cunoscute, pentru perioade cuprinse între o lună şi trei luni, întrucât nu emiteau bonuri fiscale.

Acestea se aflau în zone precum Dorobanţi, Herăstrău, dar şi Bulevardul Decebal şi în Mall Vitan.

Printre restaurantele sau localurile a căror activitate a fost suspendată se numără Dristor Kebap Mall Vitan, White Horse, La Belle Epoque, La Fattoria, PHII 16 Lounge, La Farinne, Restaurant Complex Herăstrău, Restaurant Argentine, Mossano Caffe, Pepper Lounge Cafe, Gatto Lounge, Ruby Tuesday (Mall Vitan) şi Restaurant Casa Dragonului, potrivit unor surse Mediafax.

White Horse: Cei 185 de lei găsiţi în plus erau bacşişul ospătarilor

Reprezentanţii White Horse s-au arătat la rândul lor nemulţumiţi de măsurile dispuse de inspectorii fiscali ca urmare a neregulilor constatate. Localul a fost închis pentru o lună de zile.

”Măsura este disproporţionată faţă de abatere şi tot statul va fi prejudiciat pentru că într-o lună de zile nu vom plăti TVA, nu vom plăti impozite pe salarii pentru că oamenii sunt în concediu fără plată sau în şomaj, dar, ce să spunem”, au declarat ei pentru gândul.

Inspectorii fiscali au găsit, în urma controalelor efectuate, suma de 185 de lei, care nu era acoperită de bonurile emise în ziua controlului. Potrivit reprezentanţilor restaurantului, banii reprezentau bacşişul ospătarilor. ”La ora 11:30 seara, la cei cinci ospătari s-a găsit 185 de lei în plus”, au mai susţinut ei.

”Legea trebuie aplicată, dar nu face nicio diferenţiere dacă ai 60 de bani în plus sau 200 de milioane de lei în plus. Pe noi ce ne deranjează este că am fost prezentanţi ca făcând evaziune fiscală. Considerăm că este o acţiune de PR, de imagine, pentru această instituţie nouă”, au precizat reprezentanţii White Horse, restaurant închis pentru o lună.

Ei spun că inspectorii Fisc-ului le-au cerut ospătarilor să le prezinte banii de portofele.

Revoltă şi ironii la adresa reprezentanţilor Fiscului

În urma unui control ANAF format ”dintr-o echipă tânără de domnişoare foarte aranjate şi un domn căruia îi păsa doar să îşi îndeplinească planul de amenzi”, activitatea bistro-ul La Farine a fost suspendată şi ”încadrată abuziv la neemitere de bonuri fiscale deşi pentru suma de 470 de lei găsită în plus în casă existau acte doveditoare că a fost înregistrată pe casa de marcat din ziua precedentă”, notează reprezentanţii localului pe pagina oficială de Facebook.

”Aşa se fac lucrurile în România. Noi care aducem bani la buget şi creăm locuri de muncă nu putem primi niciun fel de înţelegere”, au mai scris ei pe reţeaua de socializare.

Sursă: Facebook

Reprezentanţii unui alt restaurant, PUB 18, au decis să facă haz de necaz şi să expună public neregula descoperită de inspectorii ANAF.

”ANAF a depistat nedeclaraţi 3,28 lei! Inspectorii au dispus suspendarea activităţii. Este corect. Mulţumim ANAF pentru vigilenţă”, este mesajul pe care l-au publicat pe site-ul oficial.

Sursă: bigbrotherpizza.ro

Ce spune Fiscul

Gelu Diaconu, şeful ANAF, a precizat pentru Economica.net că majoritatea controalelor pe care inspectorii fiscali le-au desfăşurat în ultima perioadă au venit ca urmare a unor sesizări făcute de consumatori.

”Majoritatea controalelor efectuate în aceasta zonă survin în urma sesizărilor primite de la cetăţeni, la linia Telverde, care sunt în număr impresionant de mare. Consumatorii sunt primii şi cel mai important indicator al faptului ca românii s-au săturat de evaziune fiscală indiferent de forma şi cuantumul ei”, a declarat el pentru sursa citată.

Ce spune legea

Potrivit legii, ”neîntocmirea de documente justificative pentru sumele de bani introduse/extrase în/din sertarul casei de marcat, altele decât cele provenite din încasarea cu numerar a contravalorii bunurilor livrate cu amănuntul şi a serviciilor efectuate către populaţie sau cele utilizate pentru a acorda rest clientului” constituie o contravenţie.

Aceasta este sancţionată ”cu amendă de la 10.000 lei la 15.000 lei, precum şi cu: (i) confiscarea sumelor încasate, pentru contravenţia prevăzută la lit. dd); (ii) suspendarea activităţii operatorului economic în punctul de lucru, de la o lună la 3 luni, în funcţie de gravitatea faptelor, pentru contravenţiile prevăzute la lit. b), c), d) şi e)”, potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Toate acestea in timp ce ANAF au dat doua milioane de euro pe o sigla masonica:

Noua sigla ANAF, cea mai scumpa din lume

 

ANAF a dat 2 MILIOANE de dolari, pe un desen de gradinita. D-aia va ia banii!

Pentru comparatie:

 • “in 2008 Pepsi a platit 1 milion de dolari pentru noua sigla, adica jumatate din cat da ANAF pentru campania de rebranding.
 • Logo-ul Olimpiadei de la Londra din 2012 a costat 625.000 de euro.
 • Enron i-a platit in 1997, cand era una dintre cele mai mari companii din lume, 33.000 de dolari lui Paul Rand, probabil cel mai important designer de logo-uri comerciale din secolul XX.
 • Iar Microsoft si-a schimbat logo-ul pe gratis. ”

Sursa: http://stirileprotv.ro/special/anaf-a-dat-7-milioane-de-euro-pe-4-litere-cum-a-platit-fiscul-dublu-fata-de-pepsi-pe-o-sigla.html.

Care va sa zica, nu spagile erau problema ANAF. Nici cozile. Nici evaziunea fiscala. Nici incompetenta functionarilor, care iti blocheaza contul degeaba, fara sa ai nici o datorie la stat. Nu, nimic din toate astea. Problema ANAF era…sigla.

Si nu voi sunteti de vina, bai politrucilor. Noi suntem de vina: ca nu v-am omorat la timp!

Cine a facut noua sigla a ANAF si a incasat 2 milioane?

Inca nu se stie public. Dar o sa aflam foarte curand.

“Platiti-va impozitele cu drag, romani imputiti”

Asa a fost auzit spunand seful ANAF, Gelu Stefan Diaconu. Martorii zic ca si radea in timp ce zicea asta. Deci probabil i se parea o gluma buna.

Mie nu.

Un producător de preparate din carne refuză să închidă un magazin, după o vizită a inspectorilor ANAF. “Când ştiu că am dreptate nu tac”

Proprietarul firmei Killer SRL din comuna suceveană Horodnic de Jos, Alexandru Scheul, care are o fabrică de preparate din carne şi 21 de magazine în mai multe localităţi din ţară, a declarat că refuză să închidă magazinul unde inspectorii ANAF au găsit un minus în gestiune de 50 de lei.

Scheul a declarat corespondentului MEDIAFAX că s-a ajuns prea departe în ceea ce priveşte controalele ANAF şi că firma sa a fost amendată cu 5.000 de lei şi cu închiderea unui punct de lucru timp de o lună, după ce, în 19 martie, inspectorii antifraudă au găsit un minus în gestiunea unui magazin de 50 de lei.

“Nu erau în plus, erau în minus”, a explicat Scheul.

El a adăugat că a doua zi, la un control făcut la un alt magazin, s-au găsit în casă 14 bani în plus.

“M-a umflat râsul. Ditamai bugetarii să numere bănuţii din casă şi să găsească 14 bănuţi în plus”, a spus proprietarul firmei.

El a adăugat că aşteaptă să primească prin poştă decizia de sancţionare şi că va închide pentru o zi magazinul, va contesta deciza, şi apoi va redeschide magazinul cu orice risc.

“Chit că mă leagă, măcar ştiu că e pentru o cauză dreaptă. Îmi risc libertatea, dar măcar cineva trebuie să arate abuzurile. E bătaie de joc. Nu ştiu cât mai poate lumea să mai rabde”, a declarat Scheul.

El a spus că până acum s-a supus legii, dar că în prezent ceea ce se întâmplă îi afectează demnitatea.

“Când ştiu că am dreptate nu tac”, a mai declarat Scheul.

El a arătat că modul în care se fac controalele de la ANAF îi va afecta pe mulţi români, în special pe cei săraci, care mergeau la magazin şi luau mărfuri pe datorie.

“Cei care erau trecuţi la carnet sunt acum condamnaţi la moarte că nu vor putea să ia nimic din magazin”, a mai spus Scheul.

SC Killer SRL Horodnic de Jos produce preparate din carne şi are 21 de magazine în Rădăuţi, Suceava, Botoşani, Bucureşti dar şi în alte localităţi şi exportă 20 la sută din producţie către ţări din Uniunea Europeană având o cifră de afaceri de 16 milioane de euro şi două sute de angajaţi.

Potrivit lui Scheul, anul trecut firma sa a plătit la bugetul de stat 2,25 milioane de euro impozite şi taxe.

Peste 170 de puncte de lucru au activitatea suspendată de către inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă (DGAF), pentru neeliberarea bonului fiscal, în urma controalelor efectuate între 15 şi 23 martie. Potrivit unui comunicat al DGAF, majoritatea firmelor verificate la nivel naţional, în perioada 15 – 23 martie, respectă prevederile legale privind dotarea şi utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale.

Inspectorii antifraudă au verificat operatori economici care livrează bunuri sau prestează servicii direct către populaţie şi încasează contravaloarea cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar. Pentru sancţionarea abaterilor constatate inspectorii au dispus 778 amenzi contravenţionale totale de 3,8 milioane lei, confiscări în valoare de 550.000 lei şi suspendarea activităţii a 174 puncte de lucru.

Suspendările de activitate pentru o perioadă cuprinsă între una şi trei luni şi sigilările punctului de lucru dispuse pentru încălcarea obligaţiilor legale de dotare sau utilizare a casei de marcat reprezintă doar 22 la sută din totalul sancţiunilor dispuse.

De asemenea, au fost identificate două societăţi comerciale care continuau să livreze bunuri, respectiv să presteze servicii, după ce inspectorii antifraudă au dispus suspendarea activităţii în punctele de lucru din Mall Vitan (Bucureşti). Pentru sancţionarea acestora, inspectorii DGAF au dispus amenzi de 25.000 lei şi confiscarea sumei de 23.760 lei, provenită din vânzările realizate în perioada de suspendare.

1

Iata un simplu exemplu de harta si pasi despre cum fraudeaza marii giganti – statul, trecand o marfa prin mai multe firme

 

SURSE:

http://www.gandul.info/stiri/un-producator-de-preparate-din-carne-refuza-sa-inchida-un-magazin-dupa-o-vizita-a-inspectorilor-anaf-cand-stiu-ca-am-dreptate-nu-tac-14062280

http://www.gandul.info/financiar/prima-tragere-la-loteria-bonurilor-fiscale-anaf-le-a-facut-o-surpriza-unui-patron-care-n-a-declarat-3-28-de-lei-si-altuia-care-avea-un-minus-de-50-de-lei-in-casa-14066840

 http://capitalismpepaine.com/2013/12/21/noua-sigla-anaf-cea-mai-scumpa-din-lume/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

2 comentarii

 1. Adrian B

  Eu nu inteleg care este problema voastra, voi nu vedeti ca statul roman nu exista si este condusa doar de mafie?
  Astea au furat peste 100 de miliarde de euro de la noi si tot noi nu dam destul? Platim peste 60% din ce castigam la stat sosi tot nu le mai ajunge.

  TREBUIE SA NU MAI PLATIM NIMIC DEOARECE EI SUNT HOTII

Trackbacks / Pings

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Trump: vom incepe sa zicem din nou Merry Christmas, in loc de X-mas, termen care il inlocuia pe Iisus cu X, asta vroiau secularistii, masonii, ateii, satanistii

22.000 de „sorosisti“ pe functii in Romania!

Mircea Radea, istoric: Impunerea actelor cu cip reprezintă o încălcare a libertăţii de conştiinţă

Adevarul cutremurator despre controlul mental, Osho si alti falsi profeti

Socant! Ambulanta fantoma care rapeste copii in Buzau pentru organe

Închide