Analiza ADN ale craniilor alungite demonstrează că Nephilimi au trăit pe Terra

Distribuie!by Cum se pot explica craniile alungite, descoperite în diverse zone ale globului, cu o vechime de zeci de mii de ani? De luni de zile, iubitorii de mistere au stat cu sufletul la gură și au așteptat rezultatele ADN ale craniilor alungite descoperite în Paracas, Peru. Rezultatele sunt de-a dreptul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum se pot explica craniile alungite, descoperite în diverse zone ale globului, cu o vechime de zeci de mii de ani? De luni de zile, iubitorii de mistere au stat cu sufletul la gură și au așteptat rezultatele ADN ale craniilor alungite descoperite în Paracas, Peru. Rezultatele sunt de-a dreptul fantastice, pentru că putem vorbi despre un nou tip de om.

Chiar dacă cercetătorii încă nu sunt convinși, analizele ADN au demonstrat că este vorba despre un om hibrid, care probabil a rezultat în urma împerecherii cu o specie extraterestră. De fapt, este vorba despre Nephilimi, care conform poveștilor biblice, au trăit odată pe Terra. Ei au rezultat din urma împerecherii unor extratereștri și oameni.


Doar câteva segmente din eșantionul ADN-ului au fost analizate, pentru că este vorba despre o muncă titanică pentru a recrea întreg şirul. Chiar și așa, echipa de cercetători, condusă de geneticianul Brien Foersters, s-a declarat uimită cu privire la descoperirea realizată.

Craniile alungite nu au fost deformate în mod intenționat printr-o practică religioasă sau de alt gen. Ele așa s-au dezvoltat, fapt pentru care legătura dintre oameni și extratereștri a devenit una cât se poate de reală. Secvențele ADN nu seamănă cu niciun ADN descoperit până în prezent pe Terra.


Craniile sunt cu până la 60% mai grele decât cele ale omului obișnuit și cu peste 25% mai voluminoase decât cele convenționale. De aici s-a tras concluzia că acea specie de oameni era mult mai inteligentă decât putem să fim noi.

Cel mai important aspect este structura genetică și abia atunci când întreg șirul ADN va fi descifrat, atunci se poate spune că suntem foarte aproape de a înțelege viața extraterestră cu mult timp înainte să o fi descoperit în adevăratul sens al cuvântului.

Cine au fost Nephilimi?

În Biblie au fost numiţi “Nephilimi” (“cei căzuţi”, “doborâţi”) şi au devenit o prezenţă malignă, comiţând un mare “păcat” prin intervenţia în evoluţia omenirii.

Originari din constelaţia Alfa Draconis, se pare că ar fi fost în război cu o altă rasă (din Pleiade), război pe care l-au pierdut. Dar învingătorii nu s-au mulţumit numai cu “o victorie” ci au vrut să-i elimine definitiv şi aşa a început o urmărire de exterminare a acestor “Şerpi” (nu se poate spune care erau cei buni şi care erau cei răi, dar scrierile antice arată că cei din urmă au fost rai pentru populaţia Terrei).

“Şerpii” sau “Nephilimii” au instalat o bază fictivă pe această planetă şi s-au refugiat în schimb, pe Pământ, în caverne şi-au creat prima aşezare numită mai apoi Atlantida, o zonă relativ restrânsă ca suprafaţă, cu densitate mare de populaţie.

loading...

Se pare că la vremea respectivă Pământul avea alte continente (5 la număr: Appalachia, Tyrhenia, Beringia, Fennoscandia şi Oceania) cele actuale fiind rămăşiţe ale acestora. Urmăritorii au ajuns şi ei la rândul lor în sistemul nostru solar şi s-au lăsat induşi în eroare de baza virtuala creată pe Tiamat.

Şi pentru că ţelul lor era exterminarea celeilalte rase au dezintegrat această planetă. Efectul imediat a fost o mare catastrofă la nivelul sistemului solar, materializata pe Pământ cu un extraordinar potop, datorită cantităţilor imense de apă provenite.
Simţindu-se în siguranţă pe Terra şi profitând de deruta şi haosul create de extraordinarul cataclism în rândul populaţiei băştinaşe şi primitive, precum şi de avansul lor tehnologic, Nephilimii s-au comportat faţă de oamenii întâlniţi pe Terra ca nişte zei.

Astfel, s-au gândit că foarte bine le-ar sta dacă populaţia Terrei ar fi sclavii lor şi s-au hotărât să-i modifice genetic în acest sens.
Rezultatul a fost o specie cu gene umane, dar cu capacităţi intelectuale echivalente creatorilor ei, care a fost pusă la muncă în folosul exclusiv al acestora. Numai că această populaţie modificată genetic s-a revoltat la un moment dat (s-a “iluminat”, de unde şi termenul de “Illuminati”) şi a părăsit Atlantida stabilindu-se undeva în Orientul Mijlociu.

Rămaşi singuri, Nephilimii au constatat că greşeala lor a fost dotarea Pământenilor cu capacităţi intelectuale şi şi-au propus să mai încerce o dată, creând astfel alţi slujitori-oameni, dar fără intelect, “goi” după cum spune Biblia.

Sursa: Efemeride

Mai multe pe aceasta tema vedea citi aici:VIDEO subtitrat: Ingerii cazuti, Anunnaki, Nephilim, uriasii in Biblie

aici:Nephilim: ADEVARATA POVESTE despre satana, ingerii cazuti, extraterestrii,uriasi

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Despre Noroc: Mesajul CUTREMURATOR al parintelui Cleopa
Cum poţi să obţii extrasul de carte funciară direct de acasă. Platforma online care funcţionează de câteva luni
Ce mâncau românii pe vremea lui Ceauşescu? Conform standardelor medicale mondiale de astazi, MAI MULT DECAT suficient ORICUM! Si DOAR SANATOS!
CUM SĂ RĂSPUNZI ATUNCI CÂND ALTCINEVA ÎȚI SPUNE „MULȚUMESC!”(EXPLICAȚIA ENERGETICĂ)
Soros, duşman declarat al lui Trump, finantator al protestelor, previziuni catastrofale | Donald Trump „va eşua“ ca preşedinte, Brexitul „va dura trei zile“
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Jalnicul MINISTER AL SANATATII vrea sa dea o lege pentru VACCINARE OBLIGATORIE
Templul masonic VS. Templul lui Solomon ( semnificatia pilarilor) Semnificatia Francmasoneriei-influente grecesti si egiptene Istoria Ordinului Templier Zidarii care cladeau biserici gotice Steaua cu 5 colturi-Pentagonul- Planul in 5 puncte Capra lui Mendez ( Satana) Manualul masonic Star Wars- Darth Vader Numarul 33-semnificatie Navigarea- unirea timpului si spatiului - Roswell Close Encounters Of The Third Kind The Fourth Kind Sosirile Episodul 62
Mihai Dedu: aparatul securitatii a fost unul dintre cele mai bune din istorie, deoarece a aparat tara de infractori diplomati, spionajul economic fiind foarte dezvoltat datorita potentialului urias al Romaniei
CINE, CE A FURAT IN MASONERIE. Dezvaluiri fulminante din interiorul “Marii Loje Nationale din Romania” despre “Fratii” infractori, o gasca de interlopi, homosexuali si cadre ale Armatei, MAI, SRI si SIE. Miza: alegerile din noiembrie
Document din 1592: pe vremea lui Mihai Viteazul se vorbea ”graiul getic” în Maramureș
”Păpuşarul” din spatele guvernelor din România! Are rădăcini în ”Oculta Mondială”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite