Analiza TRUMP-HILLARY| Paralele- ce calitati au si ce au realizat fiecare pana acum in viata?

Distribuie!by ”BRAVO COAIEEEEEE !!! Ai avut tupeu să le arăți ce gândești și le-ai dat muie cu găleată la toți globaliștii, masonii, sorosiștii etc.!!! Excelentă treabă !!! La toți cei care te-au mușcat de cur, de acum nu le rămâne decât să ți-o sugă artistic și evident să aplaude !!! […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”BRAVO COAIEEEEEE !!!
Ai avut tupeu să le arăți ce gândești și le-ai dat muie cu găleată la toți globaliștii, masonii, sorosiștii etc.!!!
Excelentă treabă !!!
La toți cei care te-au mușcat de cur, de acum nu le rămâne decât să ți-o sugă artistic și evident să aplaude !!!
Sper sincer să nu ajungi un al doilea Kennedy, să te împuște ăștia înainte să-ți faci treaba !!!
FELICITĂRI poporului american, care deși îl consideram imbecil, a demonstrat că este mai pragmatic decât britanicii și restul popoarelor europene, care se consideră emancipate !!!”

Cine a reușit să treacă de prima mea frază și a ajuns acum la asta, FELICITĂRI, nu mai puneți botul la vrăjeală.


Mesajul este important, indiferent de coafare elevată sau exprimare vulgară în accepțiunea UOILOR.

Dacă veți continua să citiți, veți afla chestii, pe care labagii gen persoanje care fac analize psihiatrice bazate pe textul expus pe un site de socializare, nu le vor afla niciodată, pentru că nu-i duce capul, nu au cunoaștere, sunt manipulați, nu înțeleg mecanismele marketingului și manipulării și multe altele, credeți-mă sunt câteva specimene de acest gen, nu o să credeți, dar sunt, și chiar își acordă o importanță mai mare decât puteți să vă imaginați, luând în considerare nivelul actual la care se află.
Pentru aceștia, am alte ghilimele
”Să-mi sugeți pula, până va arăta ca un ou, și credeți-mă veți avea mult de lucru, pentru că mulțumesc lui Dumnezeu, m-a înzestrat corespunzător !” LOL !


Acum, beneficiind de rezultate certe, și adresându-mă oamenilor care nu sunt complet imbecili și manipulați, dovadă este faptul că au ajuns să citească până aici, să analizăm din perspectiva a 4 aspecte de baza, implicațiile rezultatului alegerilor din USA dimineață:

Aspectul 1. Generalități – Paralelă USA – România
Aspectul 2. Persoana Trump – Paralelă cu Clinton
Aspectul 3. Politica internă USA, efecte asupra României.
Aspectul 4. Politica externă USA, efecte asupra României.

Așadar să încep frumos și argumentat, ca lumea să priceapă exact ce și cum și în plus, să gândească, cu propriul cap.

Aspectul 1. Generalități – Paralelă USA – România

Din punctul de vedere al ideologiei politice, există doar 2 curente politice de bază adică ”de stânga” sau ”de dreapta”.
La aceste 2 curente de bază, se mai adaugă 2, care sunt ”de centru stânga”, sau ”de centru dreapta”.

Ultimele 2 curente sunt cele mai sănătoase, fiind mai permisive, adică un partid de centru stânga poate adopta și măsuri specifice dreptei și tot așa, dar pune însă accentul pe măsurile de stânga.

Am să vă descriu pe scurt curentele respective, și veți înțelege de ce. Din prisma cetățeanului de rând, al corporațiilor și al controlului statului asupra pieței libere.

a. STÂNGA – 100% accent pe cetățean (muncitor angajat), 0% pe corporații, 100% controlul statului
b. CENTRU STÂNGA – 70% accent pe cetățean (muncitor angajat), 30% pe corporații, 50% controlul statului
c. CENTRU DREAPTA – 30% accent pe cetățean (muncitor angajat), 70% pe corporații, 50% controlul statului
d. DREAPTA – 0% accent pe cetățean (muncitor angajat), 100% pe corporații, 0% controlul statului.

În categoria ”cetățean (muncitor angajat)” intră atât un salariat cât și un proprietar de firmă de cartier, fie ea o tarabă în piață, un chioșc la demisolul blocului sau o pensiune de cartier de care nici dracu nu a auzit, care cumulat, realizează un venit peste nivelul mediu al unui salariat, dar nu sunt deloc departe de venitul net anual al unui salariat de top, ba chiar sub.
Se raportează strict la nivelul profitului net realizat într-un an financiar, și posibilitatea de a finanța/influența un joc politic respectiv traiul categoriei ”cetățean (muncitor angajat)”.

În categoria ”corporații” intră corporații străine sau autohtone, în general societăți pe acțiuni și nu numai, care au un impact uriaș în mediul economic autohton. De exemplu DEDEMAN, patroni, doi frați din Bacău cu capital 100% autohton, sau LIDL cu capital 100% străin, sau fostul GELSOR cu capital 100% românesc etc .

Acum că vorbim aceeași limbă în materie de termeni, să facem și paralela USA-România din punct de vedere politic.

a. USA
În USA, există două partide politice decisive și anume Partidul Republican, de orientare centru-dreapta, reprezentat de Donald Trump și Partidul Democrat, oficial de centru-stânga, însă acțiunile politice din ultimii ani, au demonstrat, că a devenit de dreapta, adică extremă dreapta, reprezentat de Hillary Clinton.
Modalitatea de vot, absolut genială, aplicată în USA de peste 200 de ani, arată că totuși votul poate conta. Voi atașa în comment o explicație dată de marele și ilustrul PROTV, pentru că la prezentarea acestei informații nu aveau de ce să mintă.

b. România
În România, nu avem nici un fel de partid care să urmeze vreo ideologie din cele 4. Fapt dovedit și prin alianțele creeate și traseismul politic practicat de membrii acestora, lucru care nu arată decât că fără un partid politic sănătos, nu vei avea parte de leaderi și nici de măsuri serioasă, însă ai parte de ceea ce vedeți, catastrofa demnă de filme SF, apariția tehnocraților. Nu intru în amănunte că e prea mult de zis. E vorba strict de interes personal al membrilor partidelor respective, nu are nici o legătură cu nimic altceva.

Acestea fiind spuse, mergem la Aspectul 2. Persoana Trump – Paralelă cu Clinton

Aspectul 2. Persoana Trump – Paralelă cu Clinton

Analiză TRUMP:

a. Aspect fizic:
Nimic din limbajul trupului afișat de Trump, nu denotă frustrări majore, care ar putea afecta capacitatea decizională. În schimb limbajul trupului, întărește convingerea că este hotărât, ambițios și sigur pe el, iar agresivitatea din comunicare denotă un instinct teritorial puternic. Atât timp cât aceste aspecte nu se pun în slujba unui ego de mărimea potențialului demonstrat, ele devin calități demne de un leader puternic.

b. Aspect comercial:
Deși se știe că ceasul este cea mai importantă bijuterie la un bărbat, veți constata, că ceasul lui nu este la vedere niciodată, dar are.
Deși se îmbracă cu costume făcute la comandă, veți constata că nu este sclavul fițelor de nici o culoare.
Aspectul comercial în esență denotă pragmatism și rezistență la manipulare.

c. Aspectul educațional:
Din școala militară pe care a urmat-o, a luat ce a fost mai bun și anume disciplina. Fără disciplină, în viață, nu faci absolut nimic. Apoi urmându-și chemarea, a învățat de la tatăl săi și nu numai, a încercat să ofere din cunoașterea și experiența acumulată și altora, motiv pentru care a scris 50 de cărți. Nici nu vreau să mă gândesc câte a citit. Cu asta cred ca am zis destule.

d. Realizări profesionale:
A pornit cu 1 milion de dolari împrumut de la tătăl său și a făcut miliarde din el.
Majoritatea pe care îi cunosc, nu ar fi în stare să-și asume un credit ca să-și pună ideile în aplicare, cât despre restul, care au posibilitatea să primească morman de la tata, i-ar fute cu ”dezumanizare” un Ferrari și probabil multe călătorii, la care se adaugă evident, caritate și muie în Tahiti.
Practic în scurt timp, nu vor avea nimic, și vor arăta cu degetul spre personaje gen Gii Becali, care se pișă pe ei din mers și pe bună dreptate.
Dacă câștigă la Loto, rămân fără nimic în la fel de scurt timp și se sinucid, pentru că oricum nu au înțeles nimic din nimic.
Cred că am spus tot…

loading...

Analiză Clinton:
a. Aspect fizic:
Aproape totul din limbajul trupului, denotă frustrări majore, nevoie de control și dominare, instincte teritoriale neprotective etc. Ca să fiu succint, fprp sp fac din această scriere o carte, priviți cu atenție o poză de-a lui Soroș sau Merkel sau Carmen Iohannis sau Elena Ceaușescu, și veți înțelege exact ce vreau să spun.
Varză vaca asta din toate punctele de vedere.

b. Aspect comercial:
Exact sclava fițelor și a trendurilor specifice categoriei de vârstă în care se încadrează, încearcă să se afișeze permisivă și tolerantă, dar pentru un ochi antrenat, nu trece examenul. Multe de zis …

c. Aspectul educațional:
În afară de faptul că a făcut o leșinată de facultate de drept ca majoritatea planetei, nimic special. S-a scris despre ea, daru nu știu să fi scris ea ceva, spre deosebire de Trump unde una din cărțile sale reprezintă și acum Abecedarul businessului modern fiind obiect de studiu la facultățile de profil. Deci un căcat ca să fim mai succinți.

d. Realizări profesionale:
Cea mai mare realizare profesională a ei, a fost căsătoria cu Bill Clinton. Prin intermediul acestei uniuni, hârca, a avut accea la pârghiile puterii conducând efectiv SUA prin intermediul micului labagiu din 1993 până în 2001. Bill este foarte asemănător lui Klaus al nostru. Ambii au niște vite lângă ei, dar ei erau mulțumiți cu ce aveau înainte. Însă aceste disperate, i-au strâns suficient de bine de coaie, ca să ajungă ele la putere indirect. Bill avea treabă să fută stagiarele gen Monika Lewinski, era un tip distrat, nu avea nici o treabă cu pragmatismul, un fel de purtător de pulă, care face masculii de râs. Acesta este și motivul pentru care când Bill a recunoscut, că și-a bălăcit toiagul în păsărica lui Monika, Hillary nu a divorțat, ba din contră l-a susținut în toate circurile ce au urmat. Acest specimen de femeie, face absolut orice compormis pentru a avea acces la cât mai multă putere sau control.

Cred că orice concluzie este de prisos…
E foarte clar cine știe ce are de făcut la butoane și cine este dispus să o și sugă, numai să aibe acces la ele. Slavă Domnului că nu a ieșit imbecila asta, în ciuda faptului că toți erau de partea ei.
Nu mai are rost să menționez că TRUMP a venit cu aproximativ 256 milioane de dolari pentru campanie din care 100 de milioane din propriul buzunar, iar CLINTON a venit cu aproximativ 513 milioane de dolari pentru campanie din care 0 din propriul buzunar.
Daca credeți că vaca e săracă, vă înșelați, are peste 300 de milioane de dolari dar campania ei a fost finanțată de Emirate și Soroș, iar ea a strâns 300 de milioane fiind bugetar ani de zile și ea și labagiul ei de Bill. Sună parcă a Românica nu ???

Aspectul 3. Politica internă USA, efecte asupra României.

Analiză strict bazată pe discursurile publice ale lui Trump.
Trump este un om de afaceri foarte pragmatic, și el poate vedea în multe un potențial de profit financiar, care depășește pragul de profit al unui posibil conflict armat, din care doar globaliștii câștigă.
Gândiți-vă că el a reușit dintr-un milion de dolari să facă miliarde, acum gândiți-vă la experiența și cunoașterea pe care o deține, și închipuiți-vă că în loc de acel milion de dolari primește pe tavă potențialul economic al USA. Va face mii de miliarde, va transforma USA într-o putere economică la un nivel fără precedent, în condițiile actuale de piață.
Pentru început, va trece la întărirea sistemului bancar, ridicând dobânzile percepute de Rezerva Federală, și așa cum pomenise, decizille care vor fi luate pe Wall Street, vor afecta puternic București și Praga.
Acest lucru s-a văzut luni dimineață, când RON, a fost scos de pe bursă, iar Coroana Cehească a trecut în prima grupă. Asta înseamnă exact ce am spus la Brexit, că EURO are nevoie de o nouă monedă etalon, care va fi Coroana Cehească.
În plus, a mai spus că va investi în Francul Elvețian și aur.
Adică EURO, care momentan se află singur în grupa 6, va beneficia din nou de 2 monede etalon Franc Elvețian și Coroana Cehească, lucru care va întări siguranța investitorilor, și în timp va ridica EURO din nou în prima grupă.
Europa va deveni din nou puternică economic, este o piață pe care nu vrea să o piardă.
Pe parte de producție, va avea nevoie de resurse, iar din coloniile bananiere precum România, va extrage ieftin resurse prin intermediul firmelor canadiene care dețin aici resursele de bază.

Practic, pentru România va începe exploatarea, criza este iminentă, noi neavând nici un fel de leader politic, sau clasă politică, ba mai grav, avem tehnocrați aserviți… nu mai are rost să mai zic…

Aspectul 4. Politica externă USA, efecte asupra României.

Analiză strict bazată pe discursurile publice ale lui Trump.
Trump nu a ascuns niciodată simpatia pe care o are față de Putin, ba chiar a făcut-o publică ca să nu există dubii. Această simpatie are mai multe motive:

a. Nici Putin și nici Trump nu vor război. Ambii beneficiază de armate puternice și în același timp, ambii au economia propriei țări îngenuncheate. Deci un război nu va face decât să adâncească criza economică din ambele țări.

b. Trump a menționat că are posibilitatea să negocieze cu Putin, un tratat de dezarmare nucleară, prin care ambele țări își vor reduce costurile inimaginabile pe care le au, doar cu întreținerea acestora. Nu vor renunța complet la el, și personal nici nu aș fi de acord să renunțe complet, că acele arme ar putea să fie utile împotriva altor amenințări de ordin astronomic, nu planetar. Acesta este motivul pentru care multe țări nu dețin arme nucleare, pentru că nu-și permit să-și întrețină propria armată, darmite arme nucleare. Deci nu pentru că nu au acces la așa ceva.

c. În baza cooperării cu Putin, Trump vede un potențial uriaș comercial în piața rusească, iar înnodarea unor tratate comerciale cu Rusia, ar fi mult mai benefic pentru ambele țări decât un conflict armat.

d. Trump știe să facă banul fără să aibe nevoie de atacuri teroriste sau războaie, motiv pentru care existența ISIS nu-și mai are rostul, iar pe aceștia are de gând să-i extermine, cu ajutorul Rusiei, dar nu pentru că singur nu ar putea, dar iese mai ieftin așa.

Trump va susține Europa, va reface relațiile cu Rusia, iar pentru refacerea relațiilor cu Rusia, este posibil să-și restrângă influența din zona centurii de castitate a Europei Vestice, adică, Lituania, Letonia, Estonia, Belarus, Ucraina și România, folosind această zonă ca monedă de schimb.
Țările bananiere colonizate precum România, vor beneficia de o criză uriașă, la fel ca și restul Europei, dar măcar avem șansa să avem doar criză, fără război.
Este posibil să ne salveze resursele deținute de alții deja, în nici un caz poporul de imbecili care populează zona sau clasa politică formată acum în special din tehnocrați numiți.

Mi-e și scârbă să mai zic, ceva … că iar mă enervez…

Concluzia e simplă, toți se vor ridica, noi o vom suge, dar măcar o vom suge în pace sper cel puțin …

SURSA: https://www.facebook.com/alin.brasov.3/posts/1228204503902339

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Lecție de bun simț a unei femei de la țară: pe un frig năprasnic, s-a descălțat pentru a nu murdări interiorul unei benzinării
A început epidemia mediatică MINCINOASA de propagandă vaccinalistă cu fotografii de copii din strainatate si dovezi ZERO
3 zile de la BUBUITURA întinsă pe 50 km de la GALAȚI: Autoritățile TAC în mod inconștient | Oamenii vehiculează ipoteze ȘOCANTE: Au fost DOUĂ bubuituri și o navă de RĂZBOI naviga pe Dunăre în zonă
Statuia lui Baphomet, inaugurată în Detroit. Satana cucerește definitiv America și își cheamă slujitorii „la arme”!
Donald Trump, primul discurs ca Preşedinte | Sunt mame şi copii blocaţi în sărăcie. Acest masacru american se opreşte aici şi acum!
Iohannis, avertizat că ar putea rămâne în istorie pentru "legiferarea păcatului sodomiei"! Asociația Christiana: Nu mai spuneți că sunteți președintele tuturor, e mai onest așa
Ne omoară cu bună ştiinţă! (VIDEO)
Situație DEZASTRUOASĂ în învățământul universitar. Numărul studenților a SCĂZUT cu 30% în 25 de ani
EXCURSIE pe banii statului: Ce mascheaza vizita lui Iohannis in SUA?
Cum a scapat Mircea Raceanu- tradatorul tarii care vindea informatii catre SUA pe vremea lui Ceausescu- prins chiar inainte de revolutie
12 aprilie 1989 -Ceausescu: ROMANIA nu mai plateste TRIBUT nimanui
Ilie Șerbănescu: ”Justiția din România nu descoperă decât corupți și hoți români, dar niciun străin!” Schweighoferii, OMV, toti detinatorii resurselor romanesti, cat si corporatiile straine din Romania nu sunt corupte?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite