ANCHETĂ Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani

Distribuie!by Nu dați atenție doar titlului de mai sus, de fapt doamna Daciana este o mamă eroină: ea nu doar spală și crește copii cu bona filipineză, ea face și pîine, și dulciuri, le și vinde și, mai nou, are și crîșmă. Și are și bani de nu mai prididește […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Nu dați atenție doar titlului de mai sus, de fapt doamna Daciana este o mamă eroină: ea nu doar spală și crește copii cu bona filipineză, ea face și pîine, și dulciuri, le și vinde și, mai nou, are și crîșmă. Și are și bani de nu mai prididește să umple declarația de avere cu ei. Ceva, însă, doamna Daciana tot nu are: explicații pentru cum a făcut banii ăia.
daciana conturidaciana imprumuturiDaciana, sute de mii de euro în conturi, împrumuturi și donații
La finalul lui 2014, Daciana Sârbu avea (conform declarației de avere a soțiorului ei, Victor Viorel) în conturi peste 148.000 de euro și peste 62.000 de lei. În total, rotund, cam 162.000 de euro, economiile ei de fată strîngătoare. Tot în 2014 (conform aceluiași document al lui Victor Viorel), doamna Daciana i-a oferit o donație de 50.000 de euro Marianei Sârbu (mama ei proprie și personală, cel mai probabil). Și, tot în 2014, Daciana și-a împrumutat propria firmă (D&C Sweets SRL) cu 65.625 de lei (vezi facsimilele atașate).
Explicația averii din 2014: averea din 2013
Prima întrebare pe care oricine și-o pune este cum dracu’ a reușit Daciana ca, în 2014, să strîngă 162.000 de euro, pe de o parte. Și, pe de altă parte, să dea (prin donație și împrumut) încă 65.000 de euro. Explicațiile sînt simple: suma de 162.000 de euro din conturi o avea încă din 2013, tot în conturi. Iar pe cea de 65.000 de euro a cules-o dintr-un alt cont, tot din 2013, pe care l-a golit cu ocazia asta. Simplu, nu? Da, atît de simplu încît naște o altă întrebare, mult mai complicată: cum dracu’ dracilor deținea doamna Dacian, în 2013, conturi de aproape 230.000 de euro?!
Da, știm, un europarlamentar cum e doamna Daciana are venituri anuale de 70.000 de euro, dar presupunem că mai cheltuie bani și ca să trăiască. Măcar vreo 3.000 de euro lunar, zicem noi, că femeia are case (una în București și vreo două în Prahova – vorbim de sfîrșitul lui 2014), mașină cît o sufragerie pentru care plătește întreținere, combustibil și leasing, bonă filipineză, copii la școală, se dă ea și ea cu un fărduleț, cu un rujuleț, își ia o hăinuță nu chiar din „Dragonul roșu“ și tot așa. Bașca, bărba-su e un amărît de bugetar care abia și-a crescut salariul, că pînă acum murea de foame.
Dar cum s-au adunat banii pînă în 2013?
Deeeeci, dacă cheltuie fie și numai jumate din banii de la Parlamentul European, doamna Daciana poate pune deoparte vreo 30.000 de euro pe an. Așadar, ca să fi strîns 230.000 de euro pînă în 2013 ar fi avut nevoie de vreo șapte ani (2007 – 2013). A dracului coincidență, doamna Daciana e europarlamentar exact din 2007, deci calculele ies la fix. Ce nu se înțelege e cum poți, din 3.000 de euro lunar, construi două viloaie la Cornu și cumpăra un apartament de lux în complexul imobiliar al lui Niro de la București. Sau, mă rog, asta nu pot înțelege unii dintre noi, ăia ca doamna Daciana sigur au o explicație.
http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/ancheta-doamna-daciana-e-femeie-de-casa-spala-bani/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O echipă de suedezi a făcut o descoperire uimitoare într-o mină de AUR. Sunt vietăţi antice din Infern
Model de sesizare la Ministerul Sanatatii. Macar faceti copy paste si trimiteti pe mail.
Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului NOBEL pentru Medicină, avertizează: Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma
Știai că sunt români? Nicolae Teslea și alți 5 inventatori a căror origine românească este tăinuită
Prostia la români. Să ieși în stradă. Să vrei un alt guvern. Să îl ai. Și să îți șunteze salariul
Mihai Eminescu despre Biblie: 2000 de ani de cand ea a ridicat popoare din intuneric, Cartea care creste omenirea, biografia Fiului lui Dumnezeu!!!
Distribuiţi să vadă toţi primarii! Oraşul din România care îşi produce singur, din gunoi, curentul electric
Ipocrizia statului american fascist si masonic de a cere viza romanilor si altor cetateni ai tarilor saracite tot de ei
Cazul politistului pedofil se aseamana cu ANPC care amendeaza consumatorul in loc sa ia la puricat vaccinurile, sa verifice "siguranta" acestora, din moment ce in alte tari instantele au declarat ca nu sunt SIGURE, din moment ce avem precedentul Hexipharma
De ce traiul la oraș ne face grași, orbi, infertili, depresivi și bolnavi de cancer?
Un politician român se revoltă: Ne-am săturat de Europa necreștină, birocratică, corporatistă și musulmană! Europa ne bagă pe gât acum și Guvernul, din care trebuie să facă parte marionetele CE și foștii angajați FMI!
Prefectul brasovului se preocupa iarasi de bannerele informative privind vaccinurile in loc sa vada de spitale, imunoglobulina, salariile medicilor etc.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite