Andreas Lubitz, CELALALT adevar. Filmul care DESFIINTEAZA teoriile oficiale – video

Distribuie!by Un video postat pe Youtube in 28 martie contrazice teoriile oficiale privind cauzele prabusirii avionului Germanwings in Alpii francezi. Filmul, intitulat „Germanwings. Celalalt adevar”, vine cu alte explicatii. 1. Disparitia avionului de pe radar. Potrivit teoriei oficiale, avionul Airbus A320 ar fi disparut initial de pe radar cu cateva […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un video postat pe Youtube in 28 martie contrazice teoriile oficiale privind cauzele prabusirii avionului Germanwings in Alpii francezi. Filmul, intitulat „Germanwings. Celalalt adevar”, vine cu alte explicatii.


1. Disparitia avionului de pe radar. Potrivit teoriei oficiale, avionul Airbus A320 ar fi disparut initial de pe radar cu cateva momente inainte de coliziune, dar apoi, dupa ce a aparut ipoteza cu sinuciderea pilotului, s-a afirmat ca turnul de control a pierdut contactul cu aparatul cu noua minute inainte ca semnalul sa dispara de pe radar. Filmul sustine ca in cele noua minute esra timp pentru ca avionele de interceptare sa intervina pentru a vedea ce s-a intamplat. Insa nu a existat o asemenea operatiune. De asemenea, nu se explica de ce comandantul aeronavei, dupa ce a vazut ca usa cabinei este inchisa,  nu a folosit telefonul prin satelit pentru a lua legatura cu turnul de control.

2. Cutiile negre. Filmul sustine ca una dintre cutiile negre, cea pe care s-a inregistrat dialogul dintre pilot si Lubitz, este un model care nu mai exista pe avioanele Airbus A320. Semnele de pe aceasta ar spune ca provine dintr-o rezerva. In plus, convorbirea inregistrata ar fi fost trucata. Sunt sunete care se repeta de cateva ori si lipseste mesajul automat de alarma, care ii cere pilotului sa reactioneze cand avionul se apropie prea tare de sol.


3. Andreas Lubitz. Filmul mai vorbeste si despre faptul ca initial pilotul nu a fost descris ca sinucigas, mai apoi a aparut teoria privind lipsa sa de echilibru mintal.

loading...

4. Ultima ipoteza si explicatia tragediei ar fi ca avionul ar fi fost utilizat pentru a imprastia anumite substante, o teorie indragita de adeptii conspiratiilor. Acestia sustin ca urmele lasate de avioane sunt de fapt anumite substante eliberate deliberat si cu scopuri sinistre. Iar in cazul Germanwings, pilotii s-ar fi intoxicat din cauza acestor aerosoli si au devenit inconstienti. Daca lumea ar afla toate astea, nimeni nu ar mai zbura si companiile ar da faliment, mai spun autorii filmului, citati de publicatia italiana Blitz.


 

Sursa: http://www.aktual24.ro/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

FOTOGRAFII ȘOCANTE - CE NU NE ARATĂ MASS-MEDIA: EFECTELE VACCINĂRII
Asa arata un bradut la 3 ani. Mai mult de 12 ani ii trebuie unui brad sa creasca pana la 1,80m. Doar brazii peste 30 de ani pot produce conuri...
VIN MASONII! Peste 150 de masoni din EUROPA vin LA BUCUREŞTI in perioada 4-6 noiembrie 2016
Lovitură de stat 1989 | Cine si-a dat seama ca a fost o manevra de distrugere a tarii si a poporului si cine e inca spalat pe creier cu propaganda masonica?
Plantația de mure aduce un venit de 50.000 euro la hectar
Diabetul-unul din planurile de depopulare in masa-factorul principal al declansarii
Palma data de micul taran din Salaj, frantuzit si marele prostovan sas: statul vinde TOT- Hidroelectrica, CE Oltenia, Aeroporturi, Porturi, de parca ei le-au facut!
Remus Cernea si masonii deranjati DOAR de Catedrala Neamului. Marea Lojă Naţională Masonică a primit gratuit de la Guvernul Ponta un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei clădiri ´de interes public`, în decembrie 2013
Printul Nicholas de Vere von Drakenberg declara ca toti cei din familiile regale, nobiliare si aristocratice sint reptilieni hibrizi cu radacini in Transilvania
Produsele de origine animala – carnea si lactatele – cauzeaza cancer. VIDEO Dr Colin Campbell. Studiul China. Documentar Forks over Knives (s)
STENOGRAME din dosarul Colectiv: Hai, da-mi 100 de milioane sa autorizez...
Cum a fost arestat Avram Iancu din ordinul Imparatului austriac la un targ| Cum a fost eliberat pe loc cand s-au rasculat romanii prezenti la eveniment
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite