Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară» Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»

Distribuie!by Florentina Crăciun este căsătorită cu bărbatul de care s-a îndrăgostit încă de când avea 14 ani, au doi copii împreună şi încearcă să facă faţă greutăţilor vieţii, ca orice român cinstit, muncind din zori şi până în noapte. Ca să pună pe masă o pâine caldă şi să asigure […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Florentina Crăciun este căsătorită cu bărbatul de care s-a îndrăgostit încă de când avea 14 ani, au doi copii împreună şi încearcă să facă faţă greutăţilor vieţii, ca orice român cinstit, muncind din zori şi până în noapte. Ca să pună pe masă o pâine caldă şi să asigure un viitor mai liniştit celor mici. Aşa că atunci când consulul i-a cerut să-i aducă ceaiul, deşi spune că se temea, a fost obligată să-şi facă datoria. „Eram obligată să îl duc, că asta era munca mea. A doua oară mă aștepta în fața biroului şi a început să mă pipăie. Am început să plâng și m-am dus iar și le-am zis că nu e normal ca într-o ambasadă să se întâmple așa ceva”, descrie Florentina a doua agresiune sexuală la care spune că a fost supusă de Al-Azzawi.

Iar ceilalţi funcţionari din ambasadă nu au făcut nimic! Contabila i-ar fi spus că femeilor irakiene religia nu le permite să acuze un bărbat sau să-l tragă la răspundere, iar alţi doi funcţionari i-au spus că nu au ce face, „el are funcția cea mai mare”, iar ea o să fie dată afară. Şi fiindcă nu a avut altă variantă, a rămas în slujba consulului. Al treilea atac: «Brutal! Mi-a scos sânii afară» Măcinată de aceste agresiuni şi cu sufletul încărcat, Florentina Crăciun îşi făcea procese de conştiinţă, se gândea că poate a fost vina ei, că poate a făcut ea ceva greşit. A trecut mai puţin de o săptămână de la ultima agresiune când, povesteşte Florentina, Mohammed AL-Azzawi a profitat că toţi ceilalţi angajaţi ai ambasadei sunt plecaţi, şi a chemat-o din nou la el.


„A fost foarte brutal, mi-a tras bluza, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară, m-a tras de pantaloni, m-a tras spre baie să ce? Să întrețin relații sexuale cu el. Eu m-am opus cât am putut, m-am lăsat în jos pe vine, l-am împins, am început să țip”, un strigăt fără speranţă, fiindcă ştia în sinea ei că nimeni nu îi va sări în ajutor. Dar şansa a fost că exact în acel moment o colegă, tot româncă, venise la bucătărie şi a auzit-o. A urcat în grabă, iar la auzul paşilor acesteia, consulul a abandonat atacul, spune Florentina. Nimeni nu a văzut nimic, nici de această dată, nimeni nu i-a sărit, cu adevărat, în ajutor nici acum. Aşa că a anunţat că mearge la Poliţie. „Abia atunci s-au dus şi au vorbit cu consulul şi i-au zis să nu se mai ia de mine, să mă lase în pace”, spune Florentina. Hărţuire sexuală: «I want to kiss you!» La câteva săptămâni după ultimul atac asupra Florentinei, Mohammed Ibraheem Waheed AL-Azzawi e acuzat că a hărţuit sexual o altă angajată a Ambasadei Irakului, o văduvă care încă-şi plângea soţul.

Aceasta a povestit, de asemenea, reporterilor ziarului Libertatea ce s-a întâmplat, cu rugămintea de a nu-i divulga identitatea. „A sunat şi m-a chemat la el în birou. Mi-a zis să închid uşa, cu cheia. Când am întrebat de ce, mi-a zis că vrea să-mi spună ceva. Eu am refuzat. Atunci mi-a zis: «I want kiss you, I want kiss you!» «What? What is this?», i-am zis. «Nu ți-e rușine?» Și îmi făcea semn la baie să mă duc. Și i-am zis: «Nu! Dacă mă atingi te arunc de la balcon!» Și am ieșit pe ușă, am ieșit în ambasadă”, iar după câteva săptămâni femeia şi-a dat demisia. Reacţia ambasadei: «Nu avem nimic de declarat!» Reporterii ziarului Libertatea au solicitat un punct de vedere oficial Ambasadei Republicii Irak la Bucureşti şi o opinie a consulului Waheed AL-Azzawi cu privire la acuzaţiile formulate de cele două femei. Dar singura reacţie a venit din partea unui consilier al ambasadorului, care a transmis: „Nu avem nimic de declarat referitor la acest subiect, iar aceasta e poziţia oficială a ambasadei”, apoi a închis brusc telefonul.


loading...

Reacţia autorităţilor din România: Anchetează… Cele două femei spun că s-au adresat Ministerului de Externe al României și au făcut plângere la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti. Existența reclamațiilor au fost confirmate de surse din poliție, iar în această fază, dat fiind statutut de dimplomat al reclamatului, competența a fost declinată către Parchetul Curții de Apel București. Ministerul Afacerilor Externe nu a dat încă ziarului nostru un răspuns legat de aceasta situație. Florentina Crăciun a sesizat Ministerul Afacerilor Externe cu privire la abuzurile pe care le-ar fi comis consulul Irak-ului „Umilită, jignită, terfelită, mă simt ultimul om. Nu pot să-l văd, nu pot să dorm noaptea, mă duc la spital în fiecare săptămână. Atacuri de panică, nu pot să dorm noaptea, am fost la psihiatru și mi-a dat pastile de somn, dar tot nu pot să dorm.

M-au umilit”, spune Florentina în încheierea interviului acordat ziarului Libertatea. Şi ea, şi colega ei îşi caută de muncă acum, după ce la ambasadă au fost anunţate că la Bagdad s-ar fi decis ca toţi angajaţii care au mai mult de 10 ani în ambasadă să fie eliberaţi din funcţii. Ele erau singurele vizate de această decizie şi cum colega ei deja decisese să plece, Florentina Crăciun s-a văzut în situaţia de a fi acum de una singură. Împotriva unui sistem care nu permite tragerea la răspundere a oficialilor străini de către justiţia română, chiar dacă ei comit abuzuri sau infracţiuni pe teritoriul acestei ţări. Un exemplu ar fi cazul Teo Peter, când americanul angajat al Ambasadei SUA la Bucureşti care a provocat accidentul în urma căruia artistul român şi-a pierdut viaţa nu a putut fi anchetat în România fiindcă avea imunitate, iar justiţia din ţara sa l-a găsit nevinovat. „Vreau să se facă dreptate, să se afle, nu vreau nimic de la el. Vreau doar ca alte fete să nu mai pățească în nici o țară unde va merge domnul ăsta așa ceva”, spune cea de-a doua presupusă victimă a consulului Irakului.
Citeşte întreaga ştire:VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»

 

 

https://www.libertatea.ro/ultima-ora/angajate-ale-ambasadei-irakului-din-bucuresti-acuza-un-consul-de-agresiune-sexuala-2454842

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

RĂNIȚII SÎNT SPĂLAȚI CU APĂ DE LA ROBINET?. DA. CU FILTRU N-ARE DEBIT. DAR VREȚI ADEVĂRUL? DE CE SÎNTEM BRUSCAȚI CĂ NU I-AM TRIMIS ÎN STRĂINĂTATE PE CEI DE LA COLECTIV, DAR NU NE ÎNTREBAȚI ȘI CE S-A ÎNTÎMPLAT CU MUNCITOAREA ARSĂ LA BRAȘOV?! Adrian Stănculea, șeful ATI de la Spitalul de Arși pune cîteva întrebări despre Colectiv ”pe care nu le veți suporta”
Decizie crucială la Paris: transportul în comun va fi gratuit, iar maşinile cu numere impare vor circula în altă zi decât cele cu număr par
Îngerul copiilor din suburbia celui mai sărac oraş din ţară. Cum a reuşit un preot din Vaslui să bună bazele unui centru care schimbă viaţa copiilor
Oamenii președintelui. Câteva legături periculoase
Polonia se îndreaptă către o ieșire din Uniunea Europeană. Donald Tusk: „Mă tem că suntem mai aproape ca niciodată de acest moment”
Ce e făcut de tine, la tine se va întoarce
Un sofer expune MINCIUNA lui ARAFAT| Arafat se lauda ca a salvat oameni, iata de fapt ce s-a intamplat!!!!
Un bărbat a câştigat dreptul de a purta coarne în poza pentru permisul auto
Baal-kaan: regele satana si razboaiele din Balcani
Cat de NEMSITIT poate fi presedintele sas: vrea flotila prezidentiale in loc de aeronava si stropitoare de 600 de mii de EURO
Prepara-ti in casa propriul antibiotic: fara efecte secundare si extrem de eficient
Dana Borcea, femeia singura care a facut ce statul roman nu a fost in stare. Zeci de batrani au fost salvati din mizerie si uitare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite