Antene nocive pentru populatie camuflate in pomi acum si in Romania

Distribuie!by Sistemul de antene din Iasi, soseaua Galatii spre Voinesti. Iata ca avem si in Romania ceea noi prezentam acum catva timp din strainatate, un cititor amabil din Iasi ne-a trimis aceste fotografii. De ce credeti ca se sinchisesc sa le camufleze, aici in Romania, unde nu le pasa de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sistemul de antene din Iasi, soseaua Galatii spre Voinesti. Iata ca avem si in Romania ceea noi prezentam acum catva timp din strainatate, un cititor amabil din Iasi ne-a trimis aceste fotografii. De ce credeti ca se sinchisesc sa le camufleze, aici in Romania, unde nu le pasa de vreo parere a populatiei. Aceste antene sunt oficial denumite antene GSM, insa statisticile arata, ca ele emit nu doar semnal wireless, ci si cancer, tulburari de sanatate, radiatii periculoase, care prajesc creierele si corpurile oamenilor, facandu-i niste zombi ambulanti, singura solutie sa va feriti de efectele nocive ale acestor dispozitive de control al mintii, este credinta si rugaciunea, daca nu puteti parasi orasele din diferite motive.

1c

loading...

 

1e1c

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

INTERVIU CU PROF. DR. ROMAN MORAR – ” DIABETUL NU E, PRACTIC, O BOALA ! “
LEGUMELE și FRUCTELE aduse de la mare distanță, ÎMBIBATE în PETROL. MÂNCĂM CANCER pe PÂINE! Unde sunt institutiile statului sa isi faca treaba? Dar protestatarii? Coruptia ucide si aici!
Fotografierea semnalelor Wi-Fi ne arata cat de mult ne sufoca ! Aveti si o aplicatie gratuita pentru Android cu ajutorul careia puteti sa vedeti semnalele Wi-Fi din jurul vostru !
SE APROPIE RĂZBOIUL? | România pregăteşte arma termobarică şi cortul special în care cei contaminaţi biologic pot fi trataţi
Sovietizarea României a început la 23 August 1944 odată cu arestarea mareşalului Antonescu de către regele Mihai care bătuse palma cu sovietici prin Bodnăraș și Pătrășcanu sperând că își va salva nu doar tronul și viața, ci și averea.
PSD il da jos pe Tudose ca nu a fost de acord sa dea Casei Regale palate si milioane de Euro. Sa se afle Isarescu (varul regelui Mihai) in spatele mutarii de sah?
Decizie importantă a judecătorilor europeni privind vaccinurile | Palma data pro-vaccinistilor!
Isărescu îi ţine în braţe pe bancherii lacomi
Luptătorul Daniel Ghiţă spune că aşa-zişii membri ai galeriilor i-au recunoscut că sunt plătiţi de partide să spargă protestele: "Vor să ne sperie, să plecăm acasă. Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi!"
Compasul si ochiul masonic pe tavanul catedralei St. Paul´s din Londra- Luciferianism-Satanism
Un primar din România dă gratuit case şi locuri de muncă celor care vor să se mute la el în comună. Preferate sunt familiile cu mulţi copii
VIN IMIGRANTII. Pe ascuns, fără a-și informa cetățenii, Premierul Cioloș/Soroș a dispus înfiinţarea Coaliţiei Naţionale pentru Integrarea Refugiaților. Decizia a apărut din senin în Monitorul Oficial. CATI IMIGRANTI ADUCEȚI, ÎNCĂLCÂND CONSTITUTIA?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite