Apar documente care demasca minciunile despre cazurile de rujeola!!!

Distribuie!by La sfârșitul anului trecut, autoritățile anunțau opinia publică despre faptul că pe 29 decembrie 2017, „s-a înregistrat al 37-lea deces cauzat de rujeolă”. Este vorba despre un copilaș din județul Neamț. O cercetare realizată de siteul Vrancea Media arată că bebelușul suferea de mai multe afecțiuni foarte grave, între care: malformație congenitală de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
La sfârșitul anului trecut, autoritățile anunțau opinia publică despre faptul că pe 29 decembrie 2017, „s-a înregistrat al 37-lea deces cauzat de rujeolă”. Este vorba despre un copilaș din județul Neamț.
O cercetare realizată de siteul Vrancea Media arată că bebelușul suferea de mai multe afecțiuni foarte grave, între care: malformație congenitală de cord (foramen ovalem, suflu sistolic), pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie acută, anemie și laringită. Aceste informații au fost puse la dispoziția jurnaliștilor de la Vrancea Media chiar de către Direcția de Sănătate Publică Neamț.
De altfel, la cauzele decesului acestui bebeluș, „apar și afecțiunile insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie”. Mai mult, având anemie, bebelușul nici nu putea fi vaccinat împotriva rujeolei. Asta nu a împiedicat însă, autoritățile, să anunțe „încă un deces din cauza rujeolei”.
Conform sursei citate, care a obținut un document al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, ar rezulta că în anii 2016 și 2017,  doar pentru 12 persoane diagnosticul de deces a fost rujeola, alături de alte boli grave!”.
În luna aprilie 2017, o anchetă jurnalistică Adrianei Oprea-Popescu, arăta că majoritatea celor 23 de copii a căror moarte fusese pusă pe seama rujeolei „au fost imunocompromise sau au avut alte co-morbidități”.
Anunțul autorităților privind existența unei epidemii de rujeolă a coincis cu lansarea unui proiect de lege privind vaccinarea obligatorie a copiilor, act normativ contestat de societatea civilă.
Sursa: https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Un-document-al-Centrului-National-de-Supraveghere-si-Control-al-Bolilor-Transmisibiel-obtinut-de-site-ul-Vrancea-Media-ar-arata-ca-doar-12-persoane-ar-fi-murit-de-rujeola-in-doi-ani-nu-37-cum-au-anuntat-autoritatile-148614

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Trackbacks / Pings

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Dr. Octav Ginghina: Cel mai nociv obicei al nostru este ca nu stim sa fim fericiti

BOMBA IN JUSTITIE ! Impozitul pentru sănătate nu mai e obligatoriu. ICCJ a decis ” nu poti fi asigurat cu forta”; Sistemul a fost infrant! Pentru asta insa un curajos s-a batut 3 ani in instante, nu a stat sa se vaite …FELICITARI!

Remote View (dedublarea astrala) – capacitatea extrasenzoriala a oamenilor de a-si proiecta corpul astral intr-un alt loc!

Teleormanul strigă de foame, Dragnea se răcorește în Brazilia

NICOLAE IORGA: HOHENZOLLERN sunt EVREI. Asta ar explica multe despre Casa Regala a Romaniei

Închide