Apostazia Crăciunului … Învățăturile dracilor expuse si descoperite…

Distribuie!by Sărbătorirea Crăciunului, reprezinta ziua de nastere DIABOLICA al copilului ” Tamuz “, care reprezintă pe ANTIMASHIYAH, cunoscut mai ales pentru oamenii din lume, ca falsul … Antihrist. Asta este, Babilonul păgân, sarbatoarea “CHRISTMAS PARTY”, care nu se bazează pe Biblie, ci vine din păgânismul diabolic, si este o sărbătoare 100 % […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sărbătorirea Crăciunului, reprezinta ziua de nastere DIABOLICA al copilului ” Tamuz “, care reprezintă pe ANTIMASHIYAH, cunoscut mai ales pentru oamenii din lume, ca falsul … Antihrist.
Asta este, Babilonul păgân, sarbatoarea “CHRISTMAS PARTY”, care nu se bazează pe Biblie, ci vine din păgânismul diabolic, si este o sărbătoare 100 % nebiblica ( anti – Torah ), apostata, păgână și satanica, al cărei scop principal este de a sărbători nașterea ” pruncului Tamuz “, care reprezintă ANTIMASHIYAH.
Prin urmare nu permiteti, nu lasați satanismul sa va invadeze casa cu Spiritul Crăciunului apostat, promovat de către Biserica Catolică Apostata ” Babel (Babilonul) MAMA curvelor și spurcăciunilor pământului ” dar si fiicele sale BISERICI apostate (emergente de la ea).
APOSTAZIA se refera implicit la revolta mondială împotriva lui YaHWeH care DEZAVUEAZĂ și nu ascultă de Mitzvot ( Poruncile si Randuielile ) lui Elohim, care sunt scrise în Cuvantul Său sfânt, cuvânt care este în originalul Scripturilor INSPIRATE de Ruach haKodesh (Duhul Adevarului), de YaHWeH ELOHIM, si care sunt scrise si traduse din ebraică și nu din latină sau greaca.
Scriptura ne învață că ” Babel ( Babilonul ) este mama curvelor și spurcăciunilor pământului “.
Scriptura spune : ” Și am auzit un alt glas din cer (shamayim) care zicea: ‘Ieșiți din ea ( care este … BISERICA …. Babilonul de la Roma și filiale sale, respectiv orice BISERICA fica, care provine din ea si se imbata cu invataturile ei ), ca sa nu fiți părtași la păcatele ei, si să nu fiți loviți cu urgiile ei. ” (Gilyanha-Apocalipsa 18:4).
YaHWeH spune … SI NU UITA….. ai fost avertizat.
Treziți-vă cei care dormiti… intoarceti-va spre adevaratul Atotputernic (ELOHIM), care are numele original și Sfant (Kadosh), numele lui este ” YaHWeH ” și nu Domnul…si nici DUMNE-ZEU (Domini-Zeus) așa cum ne învață Babilonul, Biserica Romei și toate fiicele sale, sau BISERICI rezultate din ele, care hulesc numele sfant(Kadosh), nume care a fost păgânizat de greco-romani, 100 %, si care nu se găseste în ORIGINAL, Biblia ebraică.
Căci toţi dumnezeii popoarelor sînt nişte idoli, dar Yahweh a făcut cerurile.(Ps 96:5)
Asa sa le vorbiti: “Dumnezeii care n-au facut nici cerurile, nici pamantul vor pieri de pe pamant si de sub ceruri. (Ier.10:11)
Cu toate acestea, majoritatea oamenilor la nivel mondial sunt morti spiritual în tradițiile lor, credințele și doctrinele lor false, lecții și ideologii 100 % eretice, anti – Torah (nebiblice), morti în păcatele lor, răutate… le place minciuna și trăiesc în păcat… atunci când asculta și sunt expusi la ADEVĂR, al resping … se infioara … le gadila urechile … confruntă Adevarul prin starea lor păcătoasă în fata adevăratului Duh al Adevarului, care se revarsa peste IsraEl.

Esti decis in fata Atotputernicului YaHWeH TSEVAOT (Stapanul Ostirilor)… chiar nu vrei să te pocăiesti 00 % din toate păcatele tale, de răutate, sa părăsesti Babilonul … sa nu mai faci voia ta, sa-ti schimbi viața, și sa devi un slujitor caruia ai place să respecte regulile și să asculte de (Mitzvot) Poruncile si randuiala lui YaHWeH al Ostirilor, YaHWeH ELOHEYNU Ha’olam Melech (YaHWeH ELOHIM REGELE nostru), prin care vei fi binecuvântat în vecii vecilor…. apropo .… lumina nu poate avea comuniune cu intunericul … si oricine care nu este găsit în adevăr ( 100 % ) sa se pocăiască.

De aceea şi  יהוה YaHWeH L-a* înălţat nespus de mult şi I-a** dat Numele care este mai presus de orice nume; pentru ca* în Numele lui יהושע Yașua, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pămînt şi de sub pămînt, şi orice* limbă să mărturisească, spre slava lui  יהוה YaHWeH, Eylohim Tatăl, că יהושעYașua haMaşiya este Stăpînul. (Filip.2:9-11)
Dar cei mai multi sunt amantii Neadevarului și Minciuni …. resping adevărul … refuza sa auda de Yahshua HaMashiya, un nume mai presus de orice nume …. care este în ORIGINAL, Biblia ebraică, accepta cu usurinta traducerile de la Vatican și ale tuturor Bisericilor derivate. După cum este scris ” Yahshua HaMashiya ” , care este mântuirea de la YaHWeH, este singura cale catre Tatal Sfant (ABBA Kadosh).
In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer nici-un alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti.” (Fapt.4:12).
Nu uitati ca cel mai bun prieten care va zice Adevarul, întotdeauna adevarul doare, insa cel care va spune minciuni,  indulceste AUDIEREA, deoarece nu exista interes ca sa vă pocăiți, prin urmare toti mari propovaduitori care nu va predica adevărul 100 % , din dragoste pentru Yahweh si aproapele său, sunt niste proroci mincinosi … un chimval zanganitor.
Yahshua HaMashiya este prietenul nostru ADEVĂRAT ȘI CEL MAI BUN, prin el predicam întotdeauna adevărul pentru mântuirea noastră indeobste … si toti au datoria de a predica Evanghelia adevărată a lui Yahshua HaMashiya, ca să nu lăsați pe nimeni sa traiasca in minciună, ci sa fie răscumpărati prin sângele Sfânt al Stapanului nostru, și să fie salvati de la osânda veșnică.
Însă, Satan, demonii și toți urmașii săi sunt cei mai mari dușmanii ai noștri, pentru că vor sa ne tina in prostie, confuzie, doctrine false, învățături și Evanghelii fals traduse, filosofii false, credințe 100 % traditionale, eretice și anti – Torah (nescripturale).
Aminteste-ti cu adevărat de cuvintele Torei, de Yahweh Elohim al nostru, de Yahshua HaMashiya singurul Mantuitor, care este 100 % adevăr din adevăr…lasa DOCTRINELE FALSE, TEOLOGIA, FILOSOFIILE ieftine …. credința lor 100% satanica, care vine de la Diavolul și care predau, predica, si răspândesc urmașilor Săi, si chiar sa abata si pe cei alesi.
Cel mai mare rău, care ti-l faci..este sa te agați de ROMA și de bisericile lor fiice, care urmeaza pașii mamei lor… curva cea MARE, și care predau doctrinele false la mulți …. deacea trebuie sa iesi cât mai curând posibil din minciună, deorece Stapanul nostru Yahshua HaMashiya va veni foarte curand.
DIN nefericire multi cred ca au ieșit din Roma(Babilon), dar încă rămân în orice BISERICI, fiice ale Romei, care învața doctrina falsă și contrară Sfântul Cuvânt al lui YaHWeH si YAHSHUAH… numindu-I …Zeu … cum ar fi DUMNE-ZEU, Doamne, Iisuse Hristoase, ETC, deși YaHWeH interzice în Cuvântul sfânt pronuntarea si Inchinarea la D-Zei.
Sa paziti tot ce v-am spus si sa nu rostiti numele dumnezeilor: numele lor sa nu se auda iesind din gura voastra. (Exod.23:13)

De asemenea învața că Elohim este Dumnezeu, care este total fals … cuvântul “Dumne-zeu” = THEOS = DEUS = ZEUS …. Satana, care, apropo, a fost proclamat DUMNE-ZEU SUPREM, iar acest lucru este exact ceea ce înseamnă, SUPREMUL Zeus … este exact ceea ce vrea Satana, adversarul nostru si toti adepții săi, care folosesc trucul de a spune DUMNE-ZEU, ÎN LOC DE YaHWeH, pentru că ei nu sunt de ACORD sa invoce NUMELE ADEVARAT, original din Scriptura ebraică.


loading...
De aceea, cuvântul ” Dumne-zeu” = THEOS = DEUS = ZEUS = SATAN (cunoscut pentru urmașii lui ca “supremul Dumne-Zeu ” ).
Atunci când spui “Dumne-Zeu să te/vă binecuvânteze ” Ești într-adevăr urmasul lui ” ZEUS si invoci pe DOMINI-ZEUS să te/vă binecuvânteze. ” ȘI CÂND spui ” ​​DUMNE-ZEUL meu ” este ceea ce te reprezinta ” ZEUL/ZEUS Meu “. Iar atunci când invoca … Dumnezeu te cheamă să…. NU este adevăratul ELOHIM, a cărui nume real este în ebraică este… ORIGINAL…. ” יהוה YaHWeH “.
Deci, nu mai chema pe Dumnezeul … ZEUS promovat de Roma și de toate Bisericile fiicele ei, invocă numele Atotputernicului(Elohim), al cărui nume este real ” YaHWeH TSEVAOT ” = YHWH al oștirilor….  care, de multe ori în necunoștință ai spus HalleluYah = Slavit sa fie YAH (YHWH).
Și de asemenea, numele lui Yahshua Mashiyah (Mesia) = Mântuirea este YaHWeH.

Din nefericire Apostazia sau Revolta împotriva lui YaHWeH TSEVAOT și a Cuvântului Sfânt este în creștere rapidă la nivel mondial, pentru că mulți nu vreau sa se trezeasca, chiar știu adevărul și preferă în continuare să înțeleagă si sa ignore faptul că, păcatul și înșelăciunea este drumul tocmai pe care merg, si ca drumul pe care conduc pe altii, duce la o condamnare veșnica.

Stapanul nostru Yahshua HaMashiya a NUMIT Biserica Catolică ROMANA, ca Apostatul ” Babel (Babilon)… MAMA curvelor și spurcăciunilor pământului “(Crestinismul), îmbrăcată cu purpură (Mov) și stacojiu (Rosu) descrisa in (Apocalipsa 17:1-5), pentru că știa PERFECT cuvântul sfânt al lui YHWH, si ca prin răsucirea Scripturilor prin traducere incorecta, va face sa adape pe multi cu invataturile sale.
Yahshua stia ca Crestinismul va distorsiona poruncile și învățăturile din Torah, îndrăznind să schimbe vremurile/timpul Sarbatorilor și legea lui YaHWeH Elohim, PĂSTRÂND sarbatorile Pagane ROMANE, inclusiv prin aplicarea sabatului fals, STABILIT de ROMA : Duminica, in loc de SHABBAT, care a fost stabilit încă de la Creatie de YaHWeH TSEVAOT ….
Dacă îţi vei opri piciorul în ziua Shabbatului, ca să nu-ţi faci gusturile tale în ziua Mea cea sfîntă; dacă Shabbatul va fi desfătarea ta, ca să sfinţeşti pe YaHWeH, slăvindu -L, şi dacă -l vei cinsti, neurmînd căile tale, neîndeletnicindu-te cu treburile tale şi nededîndu-te la flecării, atunci te vei putea desfăta în YaHWeH, şi Eu te voi sui pe înălţimile ţării, te voi face să te bucuri de moştenirea tatălui tău Iacov; căci gura lui YaHWeH a vorbit.“(Isaía 58:13-14)
Crestinismul la fel a indraznit sa paganizeze si Moadim (Sărbătorile) date de YaHWeH in Wayiqra ( Leviticul 23) pentru TOTDEAUNA poporul sau, îndrăznind să  promoveze traditia și erezia Sarbatorilor Satanice făcute de BISERICA ROMANA =Mama … Curva cea mare, în defavoarea a tot ce este Sfant(Kadosh) dat de Atotputernicul YaHWeH TSEVAOT.
Sfintiti Shabbatele Mele, caci ele sunt un semn intre Mine si voi, ca sa stiti ca Eu sunt YaHWeH Elohim al vostru!” (Ezec.20:20)

Iesiti din Babilon … lasati obiceiurile si învățăturile omenești pentru a sărbători cele date de YaHWeH, ca sa va salvati viata…lepadati toate sărbătorile păgâne instituite de către mama curvă a Imperiului Roman, cum ar fi : Duminică, Craciunul, Anul nou, VALENTINE, Ouăle de Paști (care nu are nimic de a face cu adevăratul Paște, Ziua Sfintilor(pupatul Moastelor), Ziua Nasterii, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Ziua Morților, Halloween, Etc ….


Cercetaţi ce este plăcut înaintea lui YaHWeH, şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunerecului, ba încă mai de grabă osîndiţi-le. Căci e ruşine numai să spunem ce fac ei în ascuns.
Dar toate aceste lucruri, cînd sînt osîndite de lumină, sînt date la iveală; pentrucă ceia ce scoate totul la iveală, este lumina. De aceea zice: ,,Deşteaptă-te tu, care dormi, scoală-te din morţi, şi HaMashiya te va lumina.“
Luaţi seama deci să umblaţi cu băgare de seamă, nu ca nişte neînţelepţi, ci ca nişte înţelepţi. Răscumpăraţi vremea, căci zilele sînt rele. De aceea nu fiţi nepricepuţi, ci înţelegeţi care este voia lui YaHWeH. (Eféseni 5:10-17)
1
1
1la moaste1
Sursa: http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro/2013/12/apostazia-craciunului-invataturile.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite