Arafat despre panourile antivaccinare “atentat la sanatatea publica” dar spitalele mizerabile din Brasov ce sunt, salvarile prea putine si medicii prea putini la numar???

Distribuie!by De ce nu mai putea Arafat sa stea linistit de sarbatori, de panourile publicitare de informare ale antivaccinistilor!   Potrivit Agerpress, Secretarul de stat Raed Arafat a criticat montarea în Braşov, Iaşi şi Cluj, a panourilor publicitare privind siguranţa vaccinurilor subliniind că acestea reprezintă “atentat la sănătatea publică”. Este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce nu mai putea Arafat sa stea linistit de sarbatori, de panourile publicitare de informare ale antivaccinistilor!

 

Potrivit Agerpress, Secretarul de stat Raed Arafat a criticat montarea în Braşov, Iaşi şi Cluj, a panourilor publicitare privind siguranţa vaccinurilor subliniind că acestea reprezintă “atentat la sănătatea publică”. Este un mesaj “fals şi periculos care subminează toate eforturile din ultimele luni prin care se încearcă creşterea numărului copiilor vaccinaţi în România”, a tunat secretarul de stat care a ţinut să puncteze faptul că mesajul principal al campaniei nu se bazează pe niciun fundament ştiinţific. 


loading...

” Înţeleg că este o campanie de « informare » sau mai bine zis DEZINFORMARE asupra faptului ca vaccinurile « nu sunt sigure ». Oare lipsa vaccinării este mai sigură? La cei care încearcă prin orice metodă să transmită omului de rând că vaccinurile nu sunt sigure îi spun că lipsa vaccinării poate ucide chiar, sau cel puţin să lase copilul cu invaliditate pe viaţă. Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat cu copiii afectaţi de rujeolă. Lipsa vaccinării a fost unul din cauzele principale a formei grave a bolii la copiii nevaccinaţi şi a decesului unora dintre ei”, arată secretarul de stat Raed Arafat într-o postare pe pagina sa de Facebook. “O astfel de campanie are nevoie de finanţare iar concepţia este una diabolică… se vrea să spună că oamenii au dreptul la informare şi la liberă alegere, un aspect cu care sunt total de acord, se vrea să ne convingă că afişul transmite un mesaj echilibrat prin care se cere populaţiei să citească prospectul şi să intre pe un site de informare… sau mai bine zis, cel puţin din punctul meu de vedere ca medic, de dezinformare. Însă, primul mesaj care rămâne în mentalul celui care citeşte este cel din primul punct şi care afirmă că ‘Vaccinurile NU sunt sigure’, o afirmaţie care nu are nici un fundament ştiinţific şi care alcătuieşte mesajul principal al campaniei”, mai arată Arafat. Secretarul de stat consideră că afişe de genul celor care nu arată în mod clar al cui este mesajul, “nu trebuie să rămână şi trebuie îndepărtate”. “Conţinutul este un atentat la sănătatea publică a populaţiei şi nu poate fi considerat un banal mesaj sau o exprimare de părere”, a conchis oficialul care este de principiu că cei responsabili de montarea acestor afişe nu trebuie lăsaţi de capul lor: “Cei care concep astfel de campanii, foarte bine gândite de altfel, trebuie să fie responsabilizaţi din punctul meu de vedere, cel puţin aducându-i la o dezbatere adevărată în faţa publicului având prezenţi experţi adevăraţi în domeniul bolilor infecţioase şi al epidemiologiei ca să-i explice cum stau lucrurile şi cu ce se joacă în final… cu viaţa copiilor şi cu siguranţa populaţiei”, conchide secretarul de stat.

http://evz.ro/panourile-publicitare-privind-siguranta-vaccinurilor-montate-in-b.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite