Are 14 ani şi doarme pe stradă. Un CÂINE îi ţine de cald, iar celălalt câine CERŞEŞTE mâncare pentru el

Distribuie!by Aceste imagini te vor MARCA pe viaţă!     Mai mulţi locuitori ai Capitalei au remarcat un copil de doar 14 ani, care doarme sub cerul liber lângă Guvernul României. Băiatul ţine strâns în braţe un câine maidanez, ca să-i fie mai cald. Mai are un câine care se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aceste imagini te vor MARCA pe viaţă!

 

 


Mai mulţi locuitori ai Capitalei au remarcat un copil de doar 14 ani, care doarme sub cerul liber lângă Guvernul României. Băiatul ţine strâns în braţe un câine maidanez, ca să-i fie mai cald. Mai are un câine care se plimbă de la om la om, cerşind din priviri o bucăţică de pâine.

 

Oamenii au aflat că pe băiat îl cheamă Radu şi că a împlinit 14 ani. Ramona Mihaela Dumitru, o tânără cu suflet mare, şi-a făcut timp să-l întrebe pe copil ce-i cu el în stradă, când afară termometrele nu mai arată grade cu plus. “Singura avere pe lumea asta pentru el sunt cei doi prieteni canini care-l păzesc cu sfinţenie. El are grijă de aceştia cum poate şi le răsplăteşte bunătatea dându-le de mâncare carnea primită pentru ca lui să-i mai rămână doar pâinea şi cartofii… Aşa ştie el să-şi arate sentimentele. E timid, nu te priveşte-n ochi şi evită să vorbească despre părintii lui iresponsabili. Aceasta este ţara mea! Iar acest copil nevinovat s-a născut în ea! Dacă treceţi cumva pe lânga el, să ştiti că are nevoie urgent de ceva de încălţat. Poarta nr. 37 la picior”, a scris ea pe Facebook.


 

Mesajul a impresionat prietenii femeii, iar o parte din ei au donat haine şi alimente pentru acest copil şi câinii lui.

loading...

 

Un alt om a fost să-l vadă şi a reuşit să surprindă nişte imagini fantastice: unul dintre câini cerşeşte pentru băiat. George Roncea a scris: “Căţelul Boby cerşeşte de la oameni mâncare pentru copilul ce doarme pe jos în stradă. Un alt căţel stă în braţele copilului încălzindu-l. Era un frig teribil.”


 VEZI IMAGINILE AICI

George Roncea a ţinut butonul aparatului de fotografiat apăsat, surprinzând moment cu moment actul neobişnuit al câinelui. Imaginile sunt atât de grăitoare încât te-ar putea marca pe viaţă…

Surse: http://www.animalzoo.ro/are-14-ani-si-doarme-pe-strada-un-caine-ii-tine-de-cald/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite