Arestările televizate făcute de DNA un circ pentru turma de oi la comanda SUA

Distribuie!by De ce face cercetari si anchetari in mafia politica, DNA? Nu va mai hraniti cu iluzii, dragi romani! Ceea ce vedeti la TV este un circ perfect regizat pentru credibilizarea asa-zisei justitii independente! Remember! DNA “a dormit in papuci” vreme de 9 ani in “era basista”, desi dosarele cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce face cercetari si anchetari in mafia politica, DNA?

Nu va mai hraniti cu iluzii, dragi romani! Ceea ce vedeti la TV este un circ perfect regizat pentru credibilizarea asa-zisei justitii independente!


Remember! DNA “a dormit in papuci” vreme de 9 ani in “era basista”, desi dosarele cu faptele politicienilor existau cu mult timp inainte! Doar ca acum au fost scoase de la “naftalina”! De ce?

Nici un politician nu era cercetat sau anchetat daca se respectau “parteneriatele strategice” cu “unchiul Sam” (de exemplu, cedarea Rosiei Montane, implementarea Legilor Big Brother, scutirea de impozite si taxe a corporatiilor americanoide etc).

Tot circul de la TV se va termina cu pedepse pentru fapte penale nesemnificative (arest la domiciliu, inchisoare cu suspendare, amanarea procesului pana la prescrierea faptelor, in cel mai rau caz inchisoare 3 ani din care se executa mai putin de jumatate).

Prejudiciile nu vor fi recuperate niciodata (datorita unei legi din 2014 facuta de alesii nostri, prin care nu se pot face confiscari ale averilor furate inainte de 07.04.2012).

Nu veti trai mai bine, chiar daca DNA va curata intreaga clasa politica! Bunastarea voastra nu sta in eradicarea coruptiei, in inlocuirea politicienilor vechi cu unii noi (la fel de “flamanzi”)!

Ceea ce nu intelegeti, veti fi la fel de saraci atata timp cat nu mai avem economie nationala! Corporatiile si multinationalele fac profituri uriase in tara noastra si sunt scutite legal de taxe si impozite (deci masa monetara care ar trebui sa se redistribuie in salarii, pensii si investitii iese din Romania in conturile americanoizilor).
Sursa

loading...

PS. Cum se face că străinii așa zis investitori mari care fură din bugetul țări nu trec pe la DNA? Să presupunem ca-i aresteză pe toţi corupţii României şi că le vor confisca averile dar ce garantie vom avea ca banii publici nu vor fi furati in continuare ?

Ideea că România ar putea fi salvată prin confiscarea averilor corupţilor mi se pare o mare dobitocenie. Pe lângă faptul că, cu acei bani nu s-ar putea acoperi bugetul României pe un singur an, banii nu ar ajunge la populaţie, ci la alţi corupţi sau la nişte străini.

Ar avea oarece sens confiscarea averilor corupţilor, care se găsesc ascunse în conturi în străinătate. Astfel s-ar recapitaliza puţin economia ţării. Eventual să se înfiinţeze cu aceşti bani o bancă de stat pentru investiţii.

(Dan Tănăsescu)

Arestările televizate făcute de DNA un circ pentru turma de oi la comanda SUA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI ne explica ce se petrece in jurul nostru chiar acum …
O celebră actriță franceză, discurs anti vaccinare obligatorie: Peste 20 sau 50 de ani, această CRIMĂ împotriva imunității va fi considerată o CRIMĂ împotriva umanității! Imunizarea e o minciună științifică bazată pe frică. Eu am ales să nu îmi fie frică
Un Mitropolit ortodox a vorbit impotriva masoneriei, homosexualitatii, clubului Bilderberg, a miscarii New Age, a Noii Ordini Mondiale
Mama „se încarcă” de har prin grija faţă de copii
Marcaţi de SUFERINŢA pricinuită de pierderea unicului lor fiu în INCENDIUL de ls COLECTIV, au decis să-şi refacă viaţa, aducând pe lume un copil la 52 de ani!
Cine se afla DE FAPT in spatele scoaterii religiei din scoli
Extraterestrii nu sunt vizitatori din alta galaxie, ei sunt entitatile demonice, ingerii cazuti despre care vorbeste Biblia
Marcel Iures invitat intr-o emisiune s-a pronuntat impotriva LGBT, iar moderatorilor nu le-a convenit deloc raspunsul | aveau niste fete foarte dezamagite
1986: Donald Trump a finalizat gratuit patinoarul celebru din New York, in doar trei luni, in timp ce primaria depasise bugetul iar lucrarea ar mai fi durat inca cativa ani
Ce ne-a adus noua UE: saracie, defrisarea padurilor, otravirea alimentelor, desfiintarea agriculturii, sclavie in strainatate, distrugerea invatamantului, preluarea resurselor de catre straini, demolarea industriei, coruptie, pierderea suveranitatii si autonomiei etc.
Noi suntem romani, nu suntem romani....UE si FMI sunt aici pe veci stapani.... ( Casa Regala, masoneria si illluminati sunt stapani)
Fenicienii (canaanitii)-poparele marii, parintii Europei antice, marii navigatori
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite