Arme controversate folosite de armata Majestății Sale. Dronele britanice au aruncat bombe termobarice peste Siria

Distribuie!by Ministerul britanic al Apărării a dezvăluit pentru prima dată că dronele sale aruncă bombe interzise în Siria. Totul a început cu o scrisoare privind solicitarea unor informații trimise de cei de la site-ul specializat Drone Wars către ministerul britanic al Apărării, informează site-ul italian occhidellagerra.it. În acest e-mail, site-ul a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ministerul britanic al Apărării a dezvăluit pentru prima dată că dronele sale aruncă bombe interzise în Siria. Totul a început cu o scrisoare privind solicitarea unor informații trimise de cei de la site-ul specializat Drone Wars către ministerul britanic al Apărării, informează site-ul italian occhidellagerra.it.
În acest e-mail, site-ul a cerut Apărării britanice să clarifice numărul total de misiuni aeriene în Siria și Irak, tipul de arme folosite, pentru a împărți schematic tipul de arme pe baza vectorilor folosiți. Inclusiv cel al dronelor.
Conform principiului libertății de informare, ministerul Maiestății Sale a răspuns în detaliu cerințelor site-ului, precizând, de asemenea, când și cum au fost folosite dronele Reaper în ultimele trei luni. Cererea a vizat, de fapt, informații până în primul trimestru din 2018, din ianuarie până în martie.
Ca răspuns, oficialii oferă o detaliere a tipului de rachete Hellfire lansate, precizând că au fost lansate 19 rachete AGM-114N4 și 44 AGM-114R2. Primele 19 rachete, cele ale versiunii “N”, sunt extrem de relevante.
După cum explică Drone Wars, „Varianta N” „folosește Metal Augmented Charge ( (Mac). Când capul cilindrului explodează, amestecul de aluminiu este dispersat și arde rapid. Explozia susținută de presiunea ridicată este extrem de dăunătoare, creând o undă de șoc puternică și un “vid”. Orice persoană aflată în apropiere poate muri din cauza deteriorării organelor interne” .
Pe scurt, cele 19 rachete lansate de forțele britanice din Siria erau arme termobarice.
Justin Bronk, cercetător la Royal United Services Institute din Orientul Mijlociu, susține că „ceea ce distinge o armă termobarică de un exploziv convențional este că, în timp ce un exploziv convențional are între 30% și 40% exploziv, armele termobarice utilizează aproape sută la sută de exploziv” . Acest tip de armă, continuă expertul, „este foarte eficient împotriva unor buncăre sau împotriva persoanelor aflate în spații închise”.
Polemicile privind armele termobarice au fost mereu aprinse,  în special în Regatul Unit. Parlamentarii britanici  au vrut să se spună clar dacă aceste arme sunt folosite, conștienți de faptul că puterea lor letală face ca limita dintre utilizarea lor legitimă și interdicțiile impuse de dreptul internațional să fie extrem de fragilă.
Armata regală britanică a folosit arme termobarice și în Afganistan, împotriva talibanilor, provocând moartea în chinuri a teroriștilor. Ministrul apărării de la Londra recunoștea în 2008 că forțele armate britanice din Afganistan folosesc împotriva talibanilor una dintre cele mai mortale și controversate arme, denumită „termobarică”.
Armele termobarice au fost folosite pentru prima dată, tot în Afganistan, în anii ’80, de către armata rusă. Moscova a mai utilizat apoi acest tip de arme și în Cecenia, în anii ’90. Aceste acțiuni au fost criticate în întreaga lume.
https://www.activenews.ro/externe/Arme-controversate-folosite-de-armata-Majestatii-Sale.-Dronele-britanice-au-aruncat-bombe-termobarice-peste-Siria-150839

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

EXPLOZIV! | Cine este George Soros, magnatul acuzat de toate nenorocirile din România Video
Brisbane Protest Bodnariu Barnevernet – Claudia Giurgiuman – Norvegia: Te-ai uitat tu in ochii inlacrimati ai lui Ruth? Esti tu in stare sa simti durerea inimii ei zdrobite?
Fața NEVĂZUTĂ a homosexualității: un tânăr din București a avut relații cu peste 100 de bărbați într-un an în timp ce era bolnav de SIDA. Detalii șocante despre stilul de viață gay
Irina Toma a reușit, cu ajutorul celor care au distribuit mesajul pe Facebook, să vândă toată recolta de mure.
CEL MAI MARE JAF DE PE TERRA! România, defrișată de austrieci! Unde sunt cele NOUĂ SERVICII SECRETE din România? Unde este Serviciul Român de Informații pregătit pe zona de intelligence modern? Unde este Ministerul de Interne?
Prințul Philip al Marii Britanii: „Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană”
Acest antibiotic natural distruge 650 tipuri diferite de bacterii, virusuri, fungi, infectii in 72 de ore, un antibiotic farmaceutic distruge doar 6 tipuri de germeni
Cate dovezi mai vreti ca sistemul medical e creat sa depopuleze. Ioan Gyuri Pascu este un nou EXEMPLU
ALARMA!!!! S-a propus o dezbatere pentru monarhie în România
Lavinia Sandru, la Inalta Curte: La nunta cu Valcov am organizat trei evenimente, am obtinut, in medie, cate 200.000.La botez am obtinut 200.000 de euro / Tatal lui Valcov: Am cumparat nepotilor lingouri de 156.000 de euro, sa aiba o amintire de la mine
ILLUMINATI EXPUSI: VIDEO-ADEVARUL- DE CE SE RAD IN CAP VEDETELE FEMININE LA HOLLYWOOD
Nu-ti mai face patul dimineata! Iata DE CE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite