Asa ceva nu s-a mai intamplat de la Kennedy incoace: TRUMP se tine de prima promisiune de a nu lua salariu “voi lua doar un dolar ca asa ma obliga legea”

Distribuie!by Prima promisiune din campania electorala, facuta anul trecut, in septembrie 2015 este ca Trump nu va dori sa ia salariul de 400.000 de dolari pe an, ca presedinte al Statelor Unite. Trump a confirmat aseara ca se va tine de promisiune. Este primul presedinte dupa Kennedy care face acest […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prima promisiune din campania electorala, facuta anul trecut, in septembrie 2015 este ca Trump nu va dori sa ia salariul de 400.000 de dolari pe an, ca presedinte al Statelor Unite. Trump a confirmat aseara ca se va tine de promisiune. Este primul presedinte dupa Kennedy care face acest gest.

Toti presedintii de dupa Kennedy, au fost bogati dar nu au facut rabat la salariul lor.


Ceausescu a avut un salariu lunar de 1200 de dolari la cursul valutar din 1989. Iohannis e cel mai bine platit presedinte de dupa revolutie, are un salariu de 3300 de Euro pe luna ( 40.000 Euro pe an), in timp ce Basescu avea doar 1300 de Euro lunar.

loading...

http://www.romaniatv.net/salariile-presedintilor-iohannis-cel-mai-bine-platit-sef-de-stat-in-top-urmeaza-ceausescu-si-ilie_267156.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Grecii plătesc cu vârf şi îndesat salvarea: cedează 14 aeroporturi nemţilor
O LGBT-ista a incercat sa intrerupa manifestatia pentru sustinerea familiei traditionale din Cluj
Dezvăluire Şoc. Ponta: am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia. Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Iohannis e de acord cu atacul Siriei: Suntem solidari cu acțiunile partenerilor noștri strategici.”. a scris președintele Klaus Iohannis pe Twitter
Daily Mail: O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale si politicieni, mărturisește ororile prin care a trecut
Un post pentru copii difuzează desene animate în care apare un cuplu de "părinți" homosexuali
Gigi Becali, prima reacţie după ce a câştigat procesul cu Remus Cernea. Becali "Romania este ultima redută împotriva diavolului. Aici diavolul se bate, dar nu câștigă mult teren. Să se ducă în Olanda cu LGBT al lui!"
C.T. Popescu: Dragnea și PSD-ul său nu vând Transilvania, vând România
De ce sunt pusi toti oamenii din media sa distraga atentia de la masonerie? Sa faca lumea sa creada ca masoneria e o vrajeala in timp ce toti demnitarii statului fac parte din loji masonice?
Media de viata a homosexualilor este de 42 de ani in SUA, 51 in Europa. Iar dupa moarte nu ii asteapta lucruri bune pe homosexuali, din relatarile oamenilor intorsi din moarte clinica.
Petrache Poenaru: haiducul roman care a inventat primul stilou modern
Cum va fi al treilea razboi mondial, in viziunea lui Albert Pike, mason in gradul 33
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite