Asa ceva nu s-a mai intamplat de la Kennedy incoace: TRUMP se tine de prima promisiune de a nu lua salariu “voi lua doar un dolar ca asa ma obliga legea”

Distribuie!by Prima promisiune din campania electorala, facuta anul trecut, in septembrie 2015 este ca Trump nu va dori sa ia salariul de 400.000 de dolari pe an, ca presedinte al Statelor Unite. Trump a confirmat aseara ca se va tine de promisiune. Este primul presedinte dupa Kennedy care face acest […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prima promisiune din campania electorala, facuta anul trecut, in septembrie 2015 este ca Trump nu va dori sa ia salariul de 400.000 de dolari pe an, ca presedinte al Statelor Unite. Trump a confirmat aseara ca se va tine de promisiune. Este primul presedinte dupa Kennedy care face acest gest.

Toti presedintii de dupa Kennedy, au fost bogati dar nu au facut rabat la salariul lor.


Ceausescu a avut un salariu lunar de 1200 de dolari la cursul valutar din 1989. Iohannis e cel mai bine platit presedinte de dupa revolutie, are un salariu de 3300 de Euro pe luna ( 40.000 Euro pe an), in timp ce Basescu avea doar 1300 de Euro lunar.

loading...

http://www.romaniatv.net/salariile-presedintilor-iohannis-cel-mai-bine-platit-sef-de-stat-in-top-urmeaza-ceausescu-si-ilie_267156.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite