Asistenta Bagdasar-Arseni face dezvaluiri SOCANTE! • Chiar daca imi pierd slujba,nu pot sa tac, nu pun capul linistita pe perna stiind asta! •

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Conform Nasul.Tv, o asistenta de la spitalul Bagdasar-Arseni sustine o ipoteza de-a dreptul socanta. In momentul de fata refuza sa-si dezvaluie identitatea de frica scandalului pe care l-ar putea provoca.

Inca nu stim daca avem de-a face cu o femeie cu idei fantasmagorice, insa daca analizam putin cronologic, e o teorie suficient de interesanta.


” Nu avea cum sa spuna ca sunt din start 63 de morti. S-ar fi decretat stare de urgenta. Ei au spus initial ca sunt 27 morti si 81 de raniti, in momentul de fata numarul deceselor a ajuns la 46.”

”Am fost amenintați că dacă spunem adevărul vom fi concediați, ne vor desface contractele de muncă. 63 de morți ar fi înregistrați doar în primele ore după incendiul din club Colectiv la IML .Această informație mi- a fost confirmată de un alt cadru medical de la Institutul Medico-Legal.” Acuzațiile pe care acest medic le-a făcut în direct, sub protecția anonimatului, sunt deosebit de grave și dacă ar fi luate în considerare de anchetatori, ar bulversa întreaga anchetă. Această mărturisire a fost o confirmare la ipotezele lansate de unii adepți ai teoriei conspirație, încă un argument că totul a fost PREMEDITAT și că acest incendiu de la Clubul Colectiv nu s-a produs accidental, ci totul a fost bine pus la punct dinainte. Această declarația a dat curs multor interpretări, și sunt tot mai multe persoane, din rândul formatorilor de opinie, care tind să creadă că a fost vorba de un atac fără precedent la adresa României. Astfel de teorii abundă mai ales în mediul online, mai ales de cei care și-au pierdut definitiv speranța în Justiția Română și în competența autorităților de a da un verdict corect într-un caz care a zguduit și îndoliat România.


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite