Atat de multa lume care are cancer este mintita ca medicamentele sunt singura sansa, in timp ce nu se moare de cancer ci de la medicamente

Distribuie!by Sunt atat de multi oameni care sufera de cancer la ora actuala in lume si cei mai multi au fost deceptionati sa creada ca medicamentele sunt singura lor sansa. Apocalipsa 18 Pentru ca comerciantii erau mari oameni ai lumii, pentru ca vrajitorii deceptionau natiunile. Cuvantul vrajitorie isi are originea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sunt atat de multi oameni care sufera de cancer la ora actuala in lume si cei mai multi au fost deceptionati sa creada ca medicamentele sunt singura lor sansa.

Apocalipsa 18 Pentru ca comerciantii erau mari oameni ai lumii, pentru ca vrajitorii deceptionau natiunile.


Cuvantul vrajitorie isi are originea in Grecia antica in cuvantul “Pharmakeia”, de unde vine termenul de astazi “”Farmacie”. Lumea a fost deceptionata astazi de catre farmecele, produsele farmaceutice, ale Babilonului.

Exista un mod de a te vindeca de cancer, dar acela este fara medicamente.


Hrana naturala si stilul de viata pe care ni l-a dat Tatal Ceresc sunt ceea ce avem nevoie.
Nu se moare de la cancer ci de la medicamentele si chimioterapia aplicate pe om. Vedeti mai multe marturii in video-ul de mai jos.

loading...

Pentru mai multe urmariti acest clip in engleza, prin care sunt prezentate cazuri de cancer vindecate dupa renuntarea la medicamente si chimioterapie.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite