Atentatul de la Oklahoma City pus la cale de catre FBI, CIA si Guvernul American pentru a adopta legi anti-teroriste care sa limiteze foarte mult libertatile si drepturile fundamentale ale cetatenilor! Oamenii manipulati de catre guverne pentru a crede intr-un “dusman invizibil” numit “terorism”!

Distribuie!by In acest articol voi arata cea mai pura dovada, ca guvernul american, impreuna cu serviciile secrete gen CIA, FBI si alte structuri guvernamentale au pus la punct un atentat, in care multi copii au fost lasati pur si simplu sa arda de vii, ca intr-un ritual de sacrificii umane! […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In acest articol voi arata cea mai pura dovada, ca guvernul american, impreuna cu serviciile secrete gen CIA, FBI si alte structuri guvernamentale au pus la punct un atentat, in care multi copii au fost lasati pur si simplu sa arda de vii, ca intr-un ritual de sacrificii umane!

In acest articol voi arata cea mai pura dovada, ca guvernul american, impreuna cu serviciile secrete gen CIA, FBI si alte structuri guvernamentale au pus la punct un atentat, in care multi copii au fost lasati pur si simplu sa arda de vii, ca intr-un ritual de sacrificii umane!


La 19 aprilie 1995, ora 9.02, o explozie devastatoare a distrus circa o treime din cladirea „Alfred P.

Complexul federal din Oklahoma City, SUA, este lovit pe 19 aprilie 1995 de o explozie puternică. Clădirea de 9 etaje a FBI a fost distrusă complet, iar 168 de oameni au fost uciși și peste 700 răniți.


De asemenea, 342 de clădiri din apropiere au fost atinse de explozie, iar 86 de mașini au fost avariate. A fost cel mai distructiv atac terorist de pe teritoriul american până la cele de la 11 septembrie 2001. La 90 de minute de la explozie, Timothy McVeigh a fost oprit de poliție conducând o mașină fără numere de înmatriculare.

Imediat după arestare, autoritățile au făcut legătura între McVeigh și un prieten de-al său, Terry Nichols, și atac. Veteran al războiului din Golf, McVeigh ea simpatizant al unei miliții locale și, potrivit anchetatorilor, motivul atacului a fost ura sa împotriva guvernului federal. Cu toate că dovezile împotriva sa au fost copleșitoare, amănuntele atentatului terorist sunt încă neclare.

Ted Gunderson din Santa Monica, California, un bărbat, cunoscut dupa afirmatiile sale prin care ataca cu indarjire pe cei din Elita Mondiala, acesta are 28 de ani de experienţă cu FBI-ul, consideră explicaţia oficială ca este ridicola si imposibila. Gunderson şi alte contacte din cadrul FBI, cred că explozia a fost cauzată de un dispozitiv format de un combustibil gazos electrohidrodinamic, cunoscut ca o bombă barometrică.

loading...

Bomba barometrica spune Ted Gunderson, este o bomba complicata de construit, nu oricine se pricepe sa creeze un astfel de dispozitiv, iar componentele ei sint considerate secrete militare la fel ca si la bombele nucleare, insa el sugereaza ideea ca nu acuzatul initial McVeigh ar fi avut acea bomba in masina, deoarece explozia a fost foarte puternica!

Ted Gunderson sustine ca in acea cladire ar fi fost plantate dispozitive explozive, care sa o distruga complet. De asemenea au avut loc doua explozii cu decalaj de 10 secunde dintre ele, prima fiind la ora 09:13, iar a doua la 09:23.

Urmariti video-ul de mai jos pentru a intelege pe larg cum a fost facut acest aranjament dintre CIA, FBI pentru distrugerea unei cladiri prin explozii controlate!


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite