Atentatul din Turcia prezis de cartea ILLUMINATI din 1995 | Coincidenta sau incepeti sa deschideti ochii?

Distribuie!by In urma atentatului din Turcia, in care a fost impuscat un ambasador rus, multa lume care nu are nicio treaba cu politica si conspiratiile, s-a plans pe retelele de socializare pentru cele intamplate. Problema lor era ca au fost intrerupti din vibe-ul cumparaturilor de Craciun, vaicarindu-se care mai de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In urma atentatului din Turcia, in care a fost impuscat un ambasador rus, multa lume care nu are nicio treaba cu politica si conspiratiile, s-a plans pe retelele de socializare pentru cele intamplate. Problema lor era ca au fost intrerupti din vibe-ul cumparaturilor de Craciun, vaicarindu-se care mai de care in stilul propagandei new age, pe retelele de socializare.

Problema e ca lumea se sperie, se ingrijoreaza si atat. Foarte putini merg mai departe, sa analizeze de ce se intampla toate aceste lucruri. Unii dand vina pe problema emigrantilor, a lui Merkel si atat. Putini dintre ei merg mai departe sa studieze despre Noua Ordine Mondiala, despre planurile illuminati si ale masonilor, deoarece presa mainstream le-a spus ca acestea sunt “conspiratii”.


Iata ce spune o carte illuminati din 1995 despre omul imbracat in teflon ( antiglont).  “Aceasta carte se joaca cand o personalitate este atacata si grupuri mass-media dusmane sunt implicate. Toate atacurile media, pana acum sunt anulate si niciun alt grup media ar putea ajuta atacatorul.” 

Jocul de carti illuminati a fost publicat ultima oara in anul 1995.


loading...

 

1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite