Atentie ce cumparati: PUI HRĂNIŢI CU ARSENIC ŞI HORMONI, PENTRU CREŞTERE ACCELERATĂ

Distribuie!by Eliminaţi pe cât posibil carnea roşie din alimentaţie!” Aşa sună recomandările multor medici vizavi de siluetă şi starea de sănătate. Bine bine, o eliminăm, dar cu ce o înlocuim? Unii aleg peştele, alţii cu dare de mână optează pentru curcan iar majoritatea aleg… carnea de pui. Puiul cel de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Eliminaţi pe cât posibil carnea roşie din alimentaţie!” Aşa sună recomandările multor medici vizavi de siluetă şi starea de sănătate.

Bine bine, o eliminăm, dar cu ce o înlocuim?


Unii aleg peştele, alţii cu dare de mână optează pentru curcan iar majoritatea aleg… carnea de pui.

Puiul cel de toate zilele, pe care românii îl cumpără fără a sta pe gânduri, se pare că este, mai nou, subiect controversat pe buzele oamenilor de ştiinţă.
Deşi etichetele ne informează că aceste păsări cresc nestingherite pe iarbă, în aer liber şi fără prea mult stres, adevărul este că majoritatea puilor provin din depozite, nu din ferme, şi pot constitui alimente extrem de toxice, printre ingrediente regăsindu-se antibiotice, hormoni, acceleratori de creştere, pesticide şi chimicale provenite din vegetalele, furajele şi cerealele cu care sunt hrănite.


Până să ajungă şi în România “moda” studiilor care dezvăluie compoziţia 100% corectă a astfel de alimente, iată ce informaţii circulă prin Statele Unite ale Americii referitor la carnea de pui.

PUI HRĂNIŢI CU ARSENIC ŞI HORMONI, PENTRU CREŞTERE ACCELERATĂ

Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Centrul de Sănătate Johns Hopkins, peste 70% din mostrele de carne de pui analizate aveau niveluri de arsenic ridicate, considerate, paradoxal, sigure de către Administraţia pentru Medicamente şi Alimente din SUA.

Multe sortimente de cereale pentru hrănirea păsărilor au printre ingrediente acest metal greu, despre care se spune că ar avea rol de împiedicare a apariţiei infecţiilor la pui, de a accelera creşterea acestora şi de a conferi o culoare plăcută cărnii.

Realitatea este însă cu totul alta. Atunci când este gătită la temperaturi mari, nivelul de arsenic din carnea de pui creşte îngrijorător de mult. Studiile au demonstrat că nivelurile ridicate de arsenic cresc riscul de cancer de vezică urinară, de plămâni şi de piele.

loading...

Însă, aceste date sunt valabile, se pare, doar în Statele Unite, deoarece preşedintele Romalimenta, Sorin Minea, spune că în Europa nu se folosesc hormoni de creştere la păsări şi, mai mult decât atât, aceştia sunt interzişi, precum şi folosirea antibioticelor şi a făinurilor animale.

Totuşi, de ce atât de mare diferenţa între carnea de pui din supermarket şi cea de la ţară? Deşi am fi tentaţi să credem că diferenţa stă în chimicalele cu care sunt hrăniţi puii, răspunsul este cu totul altul, este de părere profesorul Gheorghe Mencinicopschi.

Carne de pui cu hormoni, arsenic şi antibiotice – Ştii ce mănânci?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite