Ati vizitat vreodata Viena si palatele ei? Toate bogatiile austriecilor provin din munca asupritilor romani, transilvaneni s.a. din perioada monarhiei|Distribuie ca sa afle toti de ce Romania e inca la nivel de lumea a treia

Distribuie!by Cand mai mergeti sa vizitati cate o capitala europeana gen Viena, amintiti-va de Avram Iancu si cum se lupta el cu Imperiul Austro-ungar, cu Franz Iosef, sa ii scape pe romanii din Transilvania de taxele care impovarau populatia. Marea problema pe langa taxe, era si munca asupritoare pe care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cand mai mergeti sa vizitati cate o capitala europeana gen Viena, amintiti-va de Avram Iancu si cum se lupta el cu Imperiul Austro-ungar, cu Franz Iosef, sa ii scape pe romanii din Transilvania de taxele care impovarau populatia. Marea problema pe langa taxe, era si munca asupritoare pe care oamenii trebuiau sa o faca pentru grofi si alte lichele din casa regala. Avram Iancu era disperat ca austriecii ne taiau padurile, ne luau aurul de la Rosia Montana si romanii mai trebuiau pe langa munca, sa plateasca si taxe uriase. Cum zicea Horea ( din Horea, Closca si Crisan): ei vor sa lucram 7 zile din 7 pentru ei, si hainele de pe noi le vor, cat sa mai rezistam? Pe vremea lui Horea, grofii si cei din sange albastru faceau parte din loji masonice si se imbracau conform riturilor, cu simboluri masonice pe ei. Ei chinuiau atat de tare populatia, pana s-au trezit eroi ca Horea, Closca si Crisan, sau Avram Iancu, pe care iau lichidat pe urma, ca sa nu mai aibe curaj vreunul sa se ridice impotriva lor.

De asta spun ca avea dreptate Ceausescu, ca noi inca eram la stadiu de Ev Mediu, cand comunistii au preluat Romania, caci guvernarile anterioare monarhice, jefuisera tara de paduri, aur, resurse, mana de lucru, ca sa prospere alte tari, cele din care proveneau ei. Ceausescu spunea ca prosperitatea tarilor bogate, se bazeaza pe jefuirea si asuprirea tarilor sarace.


loading...

Deci de cate ori va minunati ce frumos e palatul Schönbrunn sau alt edificiu din tarile dezvoltate, ganditi-va ca toate acelea nu se puteau construi fara ca stramosii nostri din Romania sa nu fi varsat sudoare si sange pentru ele.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite