Au fost descoperite ramasite umane la Sodoma

Distribuie!by O alta dovada a veridicitatii Bibliei: Pe langa faptul ca Marea Moarta aflata in acea zona este singura mare de acest fel. Mai multe despre catastrofa nucleara de la Sodoma si Gomora cititi aici: http://www.puppe.ro/blog/catastrofa-nucleara-de-la-sodoma-si-gomora-dovedeste-din-nou-veridicitatea-bibliei/ Au fost descoperite rămăşiţe umane la Sodoma În zona geografică în care au existat oraşele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O alta dovada a veridicitatii Bibliei:
Pe langa faptul ca Marea Moarta aflata in acea zona este singura mare de acest fel. Mai multe despre catastrofa nucleara de la Sodoma si Gomora cititi aici: http://www.puppe.ro/blog/catastrofa-nucleara-de-la-sodoma-si-gomora-dovedeste-din-nou-veridicitatea-bibliei/

Au fost descoperite rămăşiţe umane la Sodoma

În zona geografică în care au existat oraşele biblice Sodoma şi Gomora au fost descoperite rămăşiţe umane şi vase de lut, care arată clar că distrugerea celor două oraşe a avut loc din cauza unui foc puternic. Descoperirea confirmă întocmai relatarea biblică.
sodoma_si_gomora (Foto: commons.wikimedia.org)Descoperirea a fost făcută de Dr. Steven Collins, arheolog la Trinity Southwest University din Albuquerque, New Mexico, şi prezentată în cea mai recentă carte a sa Discovering the City of Sodom (publicată în aprilie, anul acesta).
Săpăturile în regiune au descoperit fragmentele a trei cadavre înghesuite, ale căror oase au fost răsucite anormal. Starea acestora relevă decesul în urma unei călduri intense, provocate de explozia unui meteorit sau foc din cer, cum se exprimă autorii Bibliei.
În plus, arheologul a descoperit şi câteva cioburi de lut, vechi de 4.000 de ani, care pe o parte erau acoperite cu trinitite (fragmentele de sticlă rezultate în urma exploziilor nucleare). Aceasta demonstrează că cioburile de lut au fost expuse unor temperaturi foarte ridicate, care au făcut ca lutul să se topească şi să se transforme în sticlă.
Relatarea biblică despre Sodoma şi Gomora se află în Geneza 19:24 şi afirmă: „Atunci Domnul a făcut să ploaie peste Sodoma şi peste Gomora pucioasă şi foc de la Domnul din cer”.
Arheologii au facut o importanta descoperire in valea Iordanului, langa Marea Moarta. Sapaturile de la Tall el-Hammam au scos la iveala un oras-stat, despre care se presupune a fi orasul biblic Sodoma.

Arheologii au descoperit ramasitele unei asezari umane care ne-ar putea imbogati cunostintele despre civilizatia antica din Iordania, informeazaPopular Archeology.La aproximativ 14 kilometri de Marea Moarta, in sudul vaii raului Iordan, se afla o movila foarte inalta. Recentele sapaturi arheologice efectuate aici au scos la iveala o intreaga asezare umana, datand cel putin din perioada calcolitica (4500 – 3600 i.Hr.).Denumit “Regina vaii sudului Iordaniei”, situl este cel mai mare dintr-un grup de asezari arheologice dintr-o zona cu pamant fertil si cu o agricultura dezvoltata. Situat la intersectia unor vechi drumuri comerciale, situl identificat de oamenii de stiinta in campia Iordanului este considerat un important oras antic.

Cercetarile arheologice au relevat faptul ca situl este incojurat de un zid de 6 metri grosime, datand din epoca bronzului timpuriu (3600 – 2350 i.Hr.).


Din 2005, dr. Steven Collins si o echipa de arheologi, studenti si voluntari de la Universitatea Trinity Southwest, in colaborare cu Departamentul de antichitati al Regatului Iordaniei, au efectuat sapaturi laborioase la Tall el-Hammam.

loading...

Sapaturile au scos la iveala fortificatii din epoca bronzului si a fierului, un zid de cetate, ruine cu structuri eleniste, romane si bizantine.

Multi oameni de stiinta sugereaza ca dovezile arheologice si textele gasite sustin ipoteza ca ramasitele de la Tall el-Hammam reprezinta ruinele vechiului oras Sodoma. Timpul si continuarea cercetarilor si sapaturilor pot da un raspuns mai amplu la aceasta presupunere.

1111OLYMPUS DIGITAL CAMERA11
Surse: semneletimpului.ro; ziare.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite