Au trecut 2000 de ani si poporul continua sa aleaga hoti si criminali in locul lui Iisus

Distribuie!by „Pilat a întrebat: ‘Pe cine eliberez?’ Iar poporul a strigat: ‘Pe Baraba, hoțul!’ Au trecut 2.000 de ani și poporul continuă să aleagă hoți.” Lăsând gluma la o parte, tragedia realității corupţiei din ţară ne obligă să luăm o atitudine. Astazi Iisus Hristos a fost tradat din nou de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Pilat a întrebat: ‘Pe cine eliberez?’ Iar poporul a strigat: ‘Pe Baraba, hoțul!’ Au trecut 2.000 de ani și poporul continuă să aleagă hoți.” Lăsând gluma la o parte, tragedia realității corupţiei din ţară ne obligă să luăm o atitudine.


Astazi Iisus Hristos a fost tradat din nou de catre poporul roman, au ales dintre doi hoti, care s-au ocupat doar cu fraude, mai ales ca fiind niste distinsi membri ai lojilor masonice, grupari de care Iisus ne-a avertizat constant in Biblie, versetele le gasiti aici: =>Iata aici dovada ca zeul la care se inchina masonii este lucifer,satana,baal,moloch,belzebut,diavolul,demonul,ingerul cazut, cel cu o mie de nume si i-au sfasiat nu doar carnea ci din nou inima lui Iisus. El a fost rastignit odata atunci ( tot la indemnul preotilor masoni) dar si a multimii manipulate, astazi  prin votul oamenilor si daca ar fi fost prezent aici in carne si oase,  in Romania si ar fi strigat  “nu ii votati pe acesti masoni, mamoni, inchinatori la demoni”, ar mai fi fost batut si contrazis inca o data.

In Duminica Samariteanului Milostiv, Patriarhul mason Daniel ne anunta ca Dumnezeu lucreaza si prin straini in ajutorul Lui pentru neamul romanesc. Practic ne confirma ca Iohanis este alesul (masonilor). E drept ca toate sunt ingaduite de Dumnezeu dar pot fi ingaduite si pentru pedepsirea noastra. Si sa va mai zic ceva. Stiti ce inseamna numele ebraic care sta la baza numelui Johannes? Inseamna ‘Dumnezeu este milostiv’. Nikolaus (Victoria poporului) Iohannis (Dumnezeu e milostiv). Inca un motiv sa cred ca domnul Klaus, este intr-adevar Nicolae Carpathia, ‘antihristul’ roman din seria ‘Left Behind’. Ce urmeaza? Dumnezeu cu mila…http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18578107-patriarhul-da


Alegerile din România ar putea fi un studiu de caz pentru creștini. Înregistrările care au apărut pe internet, în care preoți ortodocşi în funcții înalte le spun oamenilor să voteze cu acel candidat care este ortodox (V. Ponta), iar preoților li se cere ca duminică, pe 16 noiembrie, după slujbă să se pună în fruntea enoriașilor şi să-i conducă de mână până în cabina de vot, mă duc cu gândul, toate, la condamnarea lui Iisus.

La acel eveniment au participat „preoții cei mai de seamă, fruntașii și norodul”, strânși de Pilat, care nu Îl găsise vinovat pe Iisus de „niciunul din lucrurile de care-L pârâți”. În capitolul 23 din Evanghelia după Luca scrie: „…Iată că Omul acesta n-a făcut nimic vrednic de moarte. Eu deci, după ce voi pune să-L bată, îi voi da drumul.” Pilat avea de gând să se folosească de Praznicul Paștelui, ocazie în care avea obiceiul să elibereze un deținut.


Pilat știa ce doreau preoții cei mai de seamă, dar se baza pe faptul că, pus să aleagă între Iisus și Baraba – un bărbat ce fusese condamnat pentru omor –, poporul Îl va alege pe Iisus fără probleme. Nu degeaba fusese Baraba ales de Pilat drept contracandidat pentru Iisus. Și cu toate acestea, „Ei au strigat cu toții într-un glas: «La moarte cu Omul acesta și sloboade-ne pe Baraba!»” De trei ori a încercat Pilat să raționeze cu oamenii din mulțime, „dar ei strigau în gura mare și cereau de zor să fie răstignit. Și strigătele lor și ale preoților celor mai de seamă au biruit”.

loading...

Aș vrea să ne oprim cu paralela dintre cele două situații – observând cum, 2.000 de ani mai târziu, se pun în practică aceleași strategii de manipulare a enoriașilor – și să nu mergem mai departe, încercând poate să facem o paralelă şi între cei doi candidați și cele două personaje istorice! Mai important de notat este, deci, că se pun în practică aceleași strategii, cel mai probabil cu același rezultat. Dacă acesta este cazul, nu am putea decât să observăm că, în ciuda istoriei și a tuturor consecințelor negative suportate în propria viață, la nivel de mentalitate a societății nu am evoluat deloc. Dreptul nostru de a alege liber valorează tot 2 lei și suntem la fel de influențabili de către figurile autoritare (în special, cele sfinte) ale comunității în care trăim, cum au fost evreii acum 2.000 de ani.

Suntem săraci, slabi și corupți și nu știm care năpastă a venit peste noi prima. Știm că o corupție generalizată are „darul” de a sărăci o societate, dar suntem săraci pentru că suntem corupți sau mai întâi am fost săraci și slabi și ne-am corupt pentru o sticlă de ulei? Dar, și mai important, cine este de vină, vânzătorul de corupție sau cumpărătorul? Acestea nu sunt întrebări retorice, ci sunt întrebări esențiale pentru un popor care spune că își dorește reformă. Aici intervine veșnica problemă: de unde începe reforma, de la cap sau de la coadă?

Am văzut în istorie ce înseamnă pentru o țară un președinte reformator și, conform opiniei publice, și noi, românii, ne dorim unul. Însă în democrație treaba merge aşa: reformatorul trebuie mai întâi pus în funcție de către popor, apoi trebuie sprijinit în acțiuni de către o majoritate a sistemului și trebuie sancționat în spațiul public atunci când greșește, lucru care pare să funcționeze, dacă ne luăm după ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Ce vor face românii? Nu este destul să fim acei necorupți, neimplicați, care urmăresc jocurile de pe margine, iar la sfârșit se plâng că alții nu l-au votat pe cel care trebuia. Iisus le-a spus femeilor care „se tânguiau după El”: „Fiice ale Ierusalimului, nu Mă plângeți pe Mine, ci plângeți-vă pe voi înșivă și pe copiii voștri” (Luca 23:28). Înțeleg așteptarea ca un candidat să ne convingă, însă ce facem dacă nu ne convinge? Nu vom face nimic?

Aș crede că știm mai bine de-atât, pentru că neștiința ne doare în viața de zi cu zi. Pasiunile obsedante care se nasc pentru candidați nu au justificare, însă cu toții ar trebui să fim preocupați pasional de viitorul nostru și al copiilor noștri, pentru că în asta are sens să investim energie. Nu trebuie și nu are sens să fim soldați pentru vreunul dintre candidați, dar trebui să fim soldații reformei pe care vrem să o vedem, sa expunem raul mai intai si sa explicam oamenilor adevarul. Faptul că „împărăția noastră nu este din această lume” nu înseamnă, în niciun caz, că trebuie să fim nepăsători față de lumea aceasta și să nu facem binele pe care îl putem face, chiar dintr-o poziție lipsită de semnificație în societate. Binele e acolo unde îl creăm.

Surse:

Semnele Timpului

Paul Lozba1.gif

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite