AUDIO Sunetele morții din seara tragică a Clubului Colectiv- Cea mai norocoasă supravieţuitoare: Cu câteva minute înainte de dezastru mi s-a făcut rău şi am ieşit afară

Distribuie!by   Club Colectiv Fata, originară din secuime, care a refuzat să îşi dea numele întrucât părinţii ei nu ştiau că se află în clubul bucureştean, a declarat pentru „Magyar Nemzet” că era în local cu prietenul ei şi cu alţi doi prieteni, pentru a urmări concertul Goodbye To Gravity. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Club Colectiv

Fata, originară din secuime, care a refuzat să îşi dea numele întrucât părinţii ei nu ştiau că se află în clubul bucureştean, a declarat pentru „Magyar Nemzet” că era în local cu prietenul ei şi cu alţi doi prieteni, pentru a urmări concertul Goodbye To Gravity.

„Concertul a început cu o întârziere de o oră, în loc de 9, la 10. (…). Noi ne aflam în colţul cel mai îndepărtat de la ieşire. La jumătate de oră de când a început concertul, mi s-a făcut rău şi l-am rugat pe prietenul meu să mă conducă la aer. Când am ajuns la ieşire, am observat că oamenii încep să alerge afară din club, iar imediat după asta am observat flăcările şi fumul dens. Ieşeau oameni cu haine arse. Am întâlnit şi o persoană care ne-a întrebat pe noi cât de arsă îi este faţa”, povesteşte fata.


Solistul trupei care a cântat în clubul Colectiv este în stare critică. Medicii sunt rezervaţi

Potrivit acesteia, haosul era extrem de mare, iar în câteva secunde spaţiul din faţa clubului s-a umplut de un fum negru şi dens.

„Oamenii de-abia umblau, unul dintre ei ne-a spus că la ieşirea din club se formase o grămadă de corpuri umane de circa un metru şi jumătate, peste care a trebuit să treacă”, adaugă fata.


Tânăra spune că ea şi prietenul ei şi-au aşteptat în zadar prietenii, aceştia nu au mai ieşit: unul a murit cu siguranţă, iar altul are arsuri pe 70 % din suprafaţa corpului şi plămânii răniţi, zbătându-se între viaţă şi moarte.

loading...

„În faţa clubului cei răniţi grav implorau trecătorii să îi ia cu maşinile la spital, când a ajuns prima salvare. Eu am fost cea mai norocoasă participantă la concert”, conchide tânăra.

În incendiul de vineri seară, din Club Colectiv, au murit 27 de persoane, între care şi doi dintre membrii trupei Goodbye Gravity, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, iar aproximativ 200 au fost rănite, din care 146 se afă internate în spitalele din Capitală.

Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”, intrarea la concert fiind liberă.

Clipele de groază pe care le-au trăit cei aflaţi în club au fost înregistrate cu un telefon mobil, iar înregistrarea audio a fost redată de Antena 3. Asculta mai jos

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cea-mai-norocoasa-supravietuitoare-cu-cateva-minute-inainte-de-dezastru-mi-s-a-facut-rau-si-am-iesit-afara_254287.html#ixzz3qHOgq8f9

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite