AVERTISMENTUL unui MEDIC CELEBRU pentru ROMÂNI: Mâncați PRODUSE ROMÂNEȘTI ca să EVITAȚI CANCERUL!

Distribuie!by DE CE SĂ MÂNCĂM ROMÂNEȘTE? Reputatul medic român prof. Mircea Beuran atrage atenția că alimentele care vin din import și de care sunt burdușite rafturile supermarketurilor cresc riscul îmbolnăvirii de cancer. Medicul chirurg insistă pe consumul de hrană românească tradițională! În ultimii ani, odată cu înlocuirea alimentaţiei tradiţionale cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

DE CE SĂ MÂNCĂM ROMÂNEȘTE? Reputatul medic român prof. Mircea Beuran atrage atenția că alimentele care vin din import și de care sunt burdușite rafturile supermarketurilor cresc riscul îmbolnăvirii de cancer. Medicul chirurg insistă pe consumul de hrană românească tradițională!

În ultimii ani, odată cu înlocuirea alimentaţiei tradiţionale cu hrana modernă, importată din alte ţări, a crescut frecvenţa cancerelor digestive, a explicat prof.dr. Mircea Beuran, pentru Mediafax.


Viața modernă a adus cu ea și schimbarea stilului alimentar. Dar organismul nu se obișnuiește peste noapte cu o nouă alimentație, mai condimentată, mai piperată, cu sosuri diverse sau altele, de aici și creșterea suferințelor digestive. Mai mult de o treime din cancerele din om sunt pe tubul digestiv. Vorbim de cancer de colon şi rect, dar şi de stomac, ficat, pancreas, esofag, adică toate segmentele tubului digestiv şi anexele tubului digestiv – ficat şi pancres, a spus prof. dr. Mircea Beuran, şeful Secţie chirurgie II a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, pentru Mediafax.

loading...

Produsele românești și mai ales cele obținute în fermele mici românești, care mizează  pe o agricultură tradițională ne pot feri de multe probleme de sănătate. De cele mai multe ori, nu se poate determina trasabilitatea alimentelor importate din diferite colțuri de lume și plantate pe rafturile magazinelor din România. Nu știm de unde vin, din ce ferme, cum au fost fabricate și ce conțin în realitate.
(Sursa: Mediafax)


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum s-au imbogatit parintii lui Boureanu din aurul Zambiei care a alimentat intre 1980-1982 conturile Securitatii| Romania avea 50% din extragerea aurului din Zambia!
Gigi Becali, dupa tragedia din Colectiv: Fac un spital de 50 de milioane de euro, vreau sa angajez medici care au plecat in strainatate
Gura m*°ii Ciolos! Astazi sunt mai multi proprietari funciari straini in Romania decat romani. Romanii au devenit minoritari in propria lor tara!!!!
S-au saturat sa mai aiba asteptari de la stat: un grup de tineri vor sa renoveze spitalul judetean din CRAIOVA cu bani din DONATII- Superba initiativa
UN MISTER: DE CE TAC CASELE REGALE EUROPENE LA MOARTEA REGELUI MIHAI? Ce stiu ei si nu stiu romanii?
Simbol al bisericii lui Lucifer din Houston, Texas. Remarcati simbolismul si tineti-l minte!!!
Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu in care fusese tinuta de Casa Regala si de Imperiul Habsburgic
Cine sunt dezinformatorii PRESSONE, al cui este site-ul si de ce slugile acestuia se sperie de COCOON?
„Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian:Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!
Ceea ce ti se ascunde: cum scapi de infectiile intraspitalicesti! Cercetatori britanici au dezvaluit secretul!
Apelul disperat al unui neurochirurg care vrea să salveze vieți la Spitalul Colentina, ignorat de manager. Scrisoarea medicului Ionuț Gobej, virală pe internet
Ce efect are televizorul asupra copiilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite