AVERTIZARE! CRIZA FINANCIARA de care ne vom aminti si peste 100 de ani – previziunea bancherului care a speculat si criza creditelor toxice

Distribuie!by Bancherul care a speculat criza activelor toxice din urmă cu câțiva ani atrage acum atenția asupra unui pericol mult mai mare decât cel din anii 2008-2010. In cea mai recenta notificare adresata clientilor sai, Crispin Odey, printre cei mai apreciati si de succes administratori de fonduri de investitii, avertizeaza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bancherul care a speculat criza activelor toxice din urmă cu câțiva ani atrage acum atenția asupra unui pericol mult mai mare decât cel din anii 2008-2010.

In cea mai recenta notificare adresata clientilor sai, Crispin Odey, printre cei mai apreciati si de succes administratori de fonduri de investitii, avertizeaza ca cele mai mari economii ale lumii urmeaza sa intre intr-o recesiune de care ne vom reaminti si peste 100 de ani.


“Ne aflam intr-un prim stadiu al acestui declin. Este inca prea devreme ca sa prefiguram ceea ce urmeaza sa se intample – o schimbare de o asemenea magnitudine este invaluita in ceata si intuneric. Acest ciclu de descrestere este unul ce ne va ramane in memorie si peste 100 de ani “, s-a exprimat Odey in scrisoarea adresata clientilor sai.

Odey isi bazeaza previziunile privind o recesiune economica la nivel mondial pe baza scaderii pretului petrolului, care pe langa economiile importante este si un indicator al incetinirii cresterii economiei mondiale.


De asemenea, Odey mentioneaza ca a luat in calcul si cresterea economica mai mica decat cea asteptata in economia americana sau in economiile emergente, precum cea a Chinei si deflatia latenta din regiunea euro, cea care a facut ca Banca Centrala Europeana sa pompeze in circuitele financiare a aproape un trilion de euro.

Finantistul avertizeaza ca ratele dobanzilor vor avea minime istorice si ca putine guverne sau banci vor fi suficient de puternice sa le gestioneze.

Acest aspect este legat si de avertismentul Biblic, al lunilor sangerii, lunile rosii si a Shemitahului biblic.

loading...

In ultima zi a anului Shemitah, poporul lui Israel a fost instruit pentru a se ierta si elibera de datorii. Urmatoarele indicii din Deuteronom capitolul 15 …:
“At the end of every seven years you shall grant a relinquishing of debts. This is the manner of the relinquishing: Every creditor that has loaned anything to his neighbor shall relinquish it. He shall not exact it of his neighbor, or of his brother, because it is called the Lord’s relinquishment.”
Acest lucru sa intampla la fiecare 7 ani (Elul 29 – ziua dinainte de Ros Hasana pe calendarul biblic.)
Astazi :
in ultima zi a anului Shemitah, in 2001, veți gasi ca a existat o prabusire la bursa
La “17” (Q=17 -Question ?) septembrie 2001 (care era “Elul 29” pe calendarul evreiesc), am asistat la cea mai mare zi a prabusiri bursei din istoria Statelor Unite pana la acel moment,..Colapsul – “Dow” a scazut cu “684” de puncte, si a fost un record care a avut loc exact la sapte ani, pana la sfarsitul urmatoarei “Shemitah” a anului.
La sfarsitul urmatoarei Shemitah in anului 2008, un alt eveniment bursier a avut loc. La 29 septembrie 2008 …colapsul…. “Dow” scazut cu “777.7” (MJ 7 Michael Jackson secrets 777) de puncte, si astazi ramane cel mai mare colpas bursier din toate timpurile.
Se pare ca 29 septembrie 2008 a corespuns cu “Elul 29” pe calendarul evreiesc – ziua exacta cand Biblia cere o iertare de datorii.
Astfel, in chiar ultima zi din ultimii doi ani Shemitah, piața capitala sa prabusit incat a stabilit un nou record al tutur timpurilor.
Acum suntem in alt an Shemitah. A inceput in toamna trecuta, si se va incheia in septembrie.
Vom vedea un alt incident istoric pe piata  si acum il prezic din nou asa cum am facut si in 2001 – 2008. Cine are urechi sa auda.
Anul Shemitah in prezent se incheie la 13 septembrie 2015 – si cade intr-o duminica, astfel incat pietele vor fi inchise.
Foarte interesant este de observat ca va fi o eclipsă de soare pe 13 septembrie 2015.
Noul colaps economic este destinat pentru ca NOUA ORDINE MONDIALA include noul sistem – cipurile ca destinatie finala.

http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/avertizare-criza-financiara-de-care-ne-vom-aminti-si-peste-100-de-ani-previziunea-bancherului-care-a-prezis-si-criza-creditelor-toxice-684262.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite