Azi prieteni, ieri dușmani. Câte bombe ar fi detonat americanii în România și ce orașe erau pe listă

Distribuie!by Arhivele Agenției pentru Siguranța Națională a Statelor Unite au publicat o listă a 1.100 de ținte nucleare americane din anul 1956. Harta interactivă a țintelor nucleare americane cuprinde obiective din Europa de Est, Rusia, China și Coreea de Nord, scrie futureoflife.org. În România, americanii aveau 25 de ținte. În cazul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Arhivele Agenției pentru Siguranța Națională a Statelor Unite au publicat o listă a 1.100 de ținte nucleare americane din anul 1956.
Harta interactivă a țintelor nucleare americane cuprinde obiective din Europa de Est, Rusia, China și Coreea de Nord, scrie futureoflife.org.
În România, americanii aveau 25 de ținte. În cazul unui atac nuclear sovietic, americanii ar fi atacat Bucureștiul cu trei bombe atomice. Ar fi fost vizate aeroporturile Otopeni și Băneasa, dar și platforma industrială Pipera.
Printre cele mai importante orașe care ar fi fost vizate de un atac nuclear american în 1956, când țara era condusă de Gheorghe Gheorgiu-Dej și număra peste 17 milioane de oameni, sunt Craiova, Timișoara, Ploiești, Arad, Sibiu, Brașov (două ținte), Buzău, Turda, Constanța, Focșani sau Tecuci.
Astăzi lucrurile stau diferit. România este membru NATO, iar pe teritoriul țării, la Deveselu, se află o bază militară americană, sub tutela NATO.
http://www.activenews.ro/stiri-politic/Azi-prieteni-ieri-dusmani.-Cate-bombe-ar-fi-detonat-americanii-in-Romania-in-cazul-unui-razboi-nuclear-si-ce-orase-erau-pe-lista-133331

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Unde au dispărut 80 de mari uzine româneşti

Email-urile lui Hillary Clinton nu sunt atat de grave, decat ca dezvaluie trafic de copii| ceva normal pentru o preoteasa illuminati!!!

Domnule Blidar: Si noi, tinerii, suntem dezămagiţi de dumneavoastră, generaţia părinţilor noştri, pentru că nu aţi avut o viziune în aceşti 25 de ani

Motivul sfasietor pentru care acest batranel asteapta la metroul din Capitala. Situatia imposibila in care se afla

Factura la gaze impusă românilor de firma germană E.ON. Cotidianul.ro “CLIENȚII, OBLIGAȚI SĂ PLĂTEASCĂ CEEA CE NU EXISTĂ – Surprizele din factura de gaze naturale”

Închide