Baiatul caruia i-a crescut un san cupa A! Boala pe care o are afecteaza din ce in ce mai multi adolescenti

Distribuie!by Baiatul caruia i-a crescu un san cupa A! Este cazul unui adolescent de 19 ani din China. Acesta a observat ca sanul drept a inceput sa creasca mai mult decat cel stang. Totul a inceput in urma cu 6 ani. Studentul de 19 ani a observat ca sanul drept […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Baiatul caruia i-a crescu un san cupa A! Este cazul unui adolescent de 19 ani din China. Acesta a observat ca sanul drept a inceput sa creasca mai mult decat cel stang. Totul a inceput in urma cu 6 ani.

Studentul de 19 ani a observat ca sanul drept creste. In decursul a 6 ani, acesta a ajuns de dimensiunea unei cupe A, la femei. Acum, tanarul a fost supus unei operatii pentru a i se remedia problema. Tanarul a depistat acest lucru la 13 ani, varsta la care consuma fast-food si junk food.


Medicii care l-au consultat sustin ca aceasta problema e una comuna. E cauzata de un dezechilibru hormonal. Baiatul a fost plimbat de familia sa prin numeroase spitale. Dar nimeni nu a gasit un tratament pentru aceasta problema. Pana cand au ajuns la Dr Pan Zhongliang din spitalul central Wenzhou.

Acestia i-au facut analize si au descoperit ca este o crestere de san normala. Nu au descoperit tumori. Acestia au efectuat o mastectomie si, dupa 5 zile de spitalizare, tanarul a plecat acasa. Medicii sustin ca sanul a crescut din cauza unui dezechilibru hormonal. Chirurgii sustin ca nu va mai creste in urma operatiei.


Baiatul caruia i-a crescut un san cupa A! Boala pe care o are afecteaza din ce in ce mai multi adolescenti

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Hawaii transformă autobuzele vechi în adăposturi mobile pentru oamenii străzii
Angola dă Occidentului o lecţie de apărare a identităţii şi interzice religia islamică
Macron era prevestit deja in anii 80 prin desenele animate cu acelasi nume pline de simbolism, teleportari, ocultisme, cavaleri templieri, forte malefice si roboti
Unde se afla astazi tezaurul Romaniei de 93,5 tone de aur cedat de casa regala si de Titulescu?
Nu sunt un om destept: dar stiu ca dupa ce mori, nu il mai poti ignora pe Dumnezeu!!!
Scrisoarea unui psihiatru catre tineri, despre filmul Fifty Shades of Grey
Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.
A tăiat pensii şi salarii, a lucrat 11 ani la FMI, acum e propusă ca ministru al Finanțelor
FOTO Pacienţi în vârstă din spital, tunşi şi bărbieriţi gratuit de doi tineri frizeri. „Vrem să-i facem să zâmbească din nou“
Coreea de Nord: Kim Jong a ordonat executarea a 33 de crestini
Norvegia, ţara milionarilor. Fiecărui norvegian îi revine un milion de coroane din vânzarea petrolului
Iohannis vrea sa plateasca miliarde de Euro sionistilor dar nu din banii lui personali, ci din banii statului! SHARE!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite