Barbat ucis de o secta satanica in Anglia, nimeni nu a reusit sa ii opreasca! In tari monarhice sunt frecvente abuzurile de acest fel, deoarece Casele Regale din trecut practicau asta

Distribuie!by Un bărbat din Marea Britanie a fost maltratat și supus la ritualuri sadice de către liderul unui cult. Bărbatul a încărcat fotografii pe Facebook pentru a cere ajutorul, dar, din păcate, a fost prea târziu. Jimmy Prout a publicat mai multe foto fotografii pe o rețea de socializare pentru […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un bărbat din Marea Britanie a fost maltratat și supus la ritualuri sadice de către liderul unui cult. Bărbatul a încărcat fotografii pe Facebook pentru a cere ajutorul, dar, din păcate, a fost prea târziu.

Jimmy Prout a publicat mai multe foto fotografii pe o rețea de socializare pentru a cere ajutorul în urma abuzurilor dar a fost prea târziu. După ce a fost supus unui abuz îngrozitor, fiind obligat să își mănânce unul dintre testicule, scoțându-i-se dinții și făcând sex cu un câine, Jimmi a fost ucis iar corpul aruncat într-un tufiș.


Jimmy a fost ucis de liderul unui cult intitualt „North Shields” din Marea Britanie, care l-a recrutat pe Jimmy cu câteva luni înainte.

Adesea, persoanele vulnerabile devin pradă pentru astfel de culturi. Jimmy a fost o țintă ușoară după ce s-a despărțit de partenerul său și a căzut într-o viață de fărădelegeri, rămânând pe străzi.


După ce s-a împrietenit cu Jimmy, Zaman și partenerii săi au început să îl terorizeze, atât mental cât și fizic.

loading...

Poate părea șocant dar Jimmy nu este singura persoană abuzată de astfel de culturi. Experții cred că există cel puțin 1000 de astfel de culte care funționează în Marea Britanie. Dimensiunile și metodele lor variază, dar multe folosesc cruzimea și violența pentru a-și teroriza victimele.

Cu câteva săptămâni înainte de moartea sa, Jimmy a publicat fotografii șocante pe Facebook, arătându-și dinții deteriorați precum și vânătăile de pe față și corp.

Cu toate acestea, el nu a explicat de unde are rănile și, în ciuda faptului că a fost dus la spital de către unul dintre membrii cultului, nimeni nu a bănuit că a fost abuzat, conform The Sun.

https://evz.ro/secta-ucis-orori-incredibile.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cauta pe Google aceste cuvinte. Daca nu ai auzit macar de jumatate dintre ele, inseamna ca ai trecut degeaba prin viata sau prin scoala!!!
FERMIERII STRĂINI care ÎNCASEAZĂ SUBVENȚII URIAȘE pe TERENURI din ROMÂNIA!
Viața-i neagră în Negrești! În cel mai sărac oraș din România lucrează doar 500 de oameni din cei 11.000 de locuitori
De la anul cetatenii vor plati impozite mult mai mari, insa s-a renuntat la supraimpozitarea celor care au mai multe case ca Iohannis
Buricul CATOLIC al Europei se ISLAMIZEAZĂ în ritm galopant iar presa oficiala se face ca ploua!
Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
In martie 89 dupa plata ultimei rate la FMI, Ceausescu a dat ordin sa fie umplute depozitele cu alimente, sa nu lipseasca nimic romanilor! Dar tu stii de ce nu s-a intamplat asa? Tradatorii in cardasie cu elita masonica globala au luptat impotriva lui Ceausescu si a poporului reusind sa distruga ambele parti!!!!
România se pregăteşte de război, în cel mai mare secret?! Vezi la ce strategie au apelat autorităţile, ca să nu intre populaţia în panică
Beneficiile bicarbonatului si de ce vrea UE sa interzica cel mai miraculos medicament natural in Romania
Trump: redeschid investigatia dosarului 9/11
Bogăţiile din Marea Neagră - pe mâna unor aşi ai profitului, cu conexiuni la CIA
Îngerii ocrotitori ai copiilor pe care presa nu-i vede! Aceasta este latura Bisericii de care cei mai mulţi nu vor să știe!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite