Barbat ucis de o secta satanica in Anglia, nimeni nu a reusit sa ii opreasca! In tari monarhice sunt frecvente abuzurile de acest fel, deoarece Casele Regale din trecut practicau asta

Distribuie!by Un bărbat din Marea Britanie a fost maltratat și supus la ritualuri sadice de către liderul unui cult. Bărbatul a încărcat fotografii pe Facebook pentru a cere ajutorul, dar, din păcate, a fost prea târziu. Jimmy Prout a publicat mai multe foto fotografii pe o rețea de socializare pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un bărbat din Marea Britanie a fost maltratat și supus la ritualuri sadice de către liderul unui cult. Bărbatul a încărcat fotografii pe Facebook pentru a cere ajutorul, dar, din păcate, a fost prea târziu.

Jimmy Prout a publicat mai multe foto fotografii pe o rețea de socializare pentru a cere ajutorul în urma abuzurilor dar a fost prea târziu. După ce a fost supus unui abuz îngrozitor, fiind obligat să își mănânce unul dintre testicule, scoțându-i-se dinții și făcând sex cu un câine, Jimmi a fost ucis iar corpul aruncat într-un tufiș.


Jimmy a fost ucis de liderul unui cult intitualt „North Shields” din Marea Britanie, care l-a recrutat pe Jimmy cu câteva luni înainte.

Adesea, persoanele vulnerabile devin pradă pentru astfel de culturi. Jimmy a fost o țintă ușoară după ce s-a despărțit de partenerul său și a căzut într-o viață de fărădelegeri, rămânând pe străzi.


După ce s-a împrietenit cu Jimmy, Zaman și partenerii săi au început să îl terorizeze, atât mental cât și fizic.

loading...

Poate părea șocant dar Jimmy nu este singura persoană abuzată de astfel de culturi. Experții cred că există cel puțin 1000 de astfel de culte care funționează în Marea Britanie. Dimensiunile și metodele lor variază, dar multe folosesc cruzimea și violența pentru a-și teroriza victimele.

Cu câteva săptămâni înainte de moartea sa, Jimmy a publicat fotografii șocante pe Facebook, arătându-și dinții deteriorați precum și vânătăile de pe față și corp.

Cu toate acestea, el nu a explicat de unde are rănile și, în ciuda faptului că a fost dus la spital de către unul dintre membrii cultului, nimeni nu a bănuit că a fost abuzat, conform The Sun.

https://evz.ro/secta-ucis-orori-incredibile.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mărturia unui doctor din Timișoara: În 1990 se chiuretau peste 150 de femei pe zi, era sânge peste tot, ca la ABATOR! Personalul medical era sufocat de femei venite să-și avorteze copiii
De ce l-au făcut „nebun” Carol I şi Titu Maiorescu pe Mihai Eminescu!
Scoala de muzica din Brasov are nevoie de donatii pentru a achizitiona instrumente muzicale | In comunism nu se intampla asa ceva!!!
Analistul Dan Diaconu despre folosirea cazului de la Caracal de protestatarii din 10 august: Poate ar trebui să ne uităm în spatele pozelor acelor fete și să vedem conturul bazei de la Deveselu sau figura bizară a lui Klemm în pelerinaje pe la MAI
FOTOGRAFII ȘOCANTE - CE NU NE ARATĂ MASS-MEDIA: EFECTELE VACCINĂRII
S-a dus Iohannis dupa Visa Waiver si se intoarce cu factura uriasa NATO plus restante...vom intra oare in istorie drept prostii tuturor timpurilor?
Cum putem respinge buletinele cu cip implementate de la 1aprilie 2014.Temeiuri de neconstituţionalitate
Putin mută genial şi câştigă. Obama iese din istorie ca un câine islamist turbat.
PROFETII IN DERULARE: CONFERINȚA celor 70 de NAȚIUNI de la PARIS vrea să divizeze țara lui Israel
PERSECUTIILE prin care a trebuit sa treaca crestinismul timpuriu
LEGUMELE și FRUCTELE aduse de la mare distanță, ÎMBIBATE în PETROL. MÂNCĂM CANCER pe PÂINE! Unde sunt institutiile statului sa isi faca treaba? Dar protestatarii? Coruptia ucide si aici!
Vanzarea pamanturilor ( mai este o luna pana ramanem fara tara) si criza alimentara
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite