Beethoven era uimit cum de restului lumii nu le vorbeste Dumnezeu in ureche. El sustinea ca Dumnezeu ii dicta exact ce are de facut.

Distribuie!by   Vibratiile aerului sunt respiratia lui Dumnezeu, vorbind omului. Noi muzicienii suntem atat de aproape de Dumnezeu, cum niciun om nu poate fi. Noi auzim vocea Lui, ii citim pe buze, dam nastere copiilor Lui care Ii canta in slava. Asta sunt muzicienii.   Faptul ca Beethoven se mira […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Vibratiile aerului sunt respiratia lui Dumnezeu, vorbind omului. Noi muzicienii suntem atat de aproape de Dumnezeu, cum niciun om nu poate fi. Noi auzim vocea Lui, ii citim pe buze, dam nastere copiilor Lui care Ii canta in slava. Asta sunt muzicienii.
 
Faptul ca Beethoven se mira cum de altor oameni nu le vorbeste Creatorul, ne duce cu gandul la Tesla, care spunea ca el primea un proiect cap-coada de la Dumnezeu, in urma postului si a rugaciunii. Tinand cont de faptul ca toti marii muzicieni erau saraci, deci tineau un post dur si comunicau cu Dumnezeu, concluzionam ca geniile nu sunt alese de Dumnezeu ci se nasc doar din saracie ( simplitate, post) si comunicare cu Creatorul. Vedem si in Romania anilor comunisti, intelectualitatea crescuse fantastic, deoarece aveau o alimentatie restrictionata si sanatoasa. Deci daca vorbim de un popor de genii, putem sa ii gasim doar in comunitati mai modeste, cu precadere in zone crestine, care sunt fie copii de preoti cum era Tesla, fii de muzicieni, care canta Slava Lui Dumnezeu, fie oameni de sacrificiu. Caci genialitatea inseamna indumnezeire, iar ea survine, doar in urma unui sacrificiu. Mari muzicieni si-au sacrificat viata muzicii, studiului constant, ore de munca pe zi, 8 ore, 10, uneori 15. Marii sportivi ai lumii, s-au consacrat prin studiu, repetitii zilnice, de ore intregi, sacrificiu de mancare. De aceea Iisus ne-a indemnat sa Il urmam, daca vrem sa avem o parte de Dumnezeu in noi, nu o putem face in stare de confort, ci doar prin SACRIFICIU!!!

 

1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite