Betia de Anul Nou din Anglia, noi imagini socante. Englezoaicele s-au DESTRABALAT la maxim in societatea monarhista-capitalista

Distribuie!by Distractie capitalista, monarhica, Asta se vrea si in Romania prin scoaterea religiei din scoli si prin educatia si destrabalarea sexuala. Presa britanica a publicat din nou imagini cu tineri petrecareti pe strazile marilor orase, jurnalistii aratandu-se socati de modul in care se comporta. Noaptea de Anul Nou s-a lasat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Distractie capitalista, monarhica, Asta se vrea si in Romania prin scoaterea religiei din scoli si prin educatia si destrabalarea sexuala.

Presa britanica a publicat din nou imagini cu tineri petrecareti pe strazile marilor orase, jurnalistii aratandu-se socati de modul in care se comporta.


Noaptea de Anul Nou s-a lasat din nou cu betii serioase pe strazile din Marea Britanie. Jurnalistii au publicat imagini cu femei mai tinere sau mai putin tinere intinse pe caldaram, descaltate, imbratisand masini de politie ori carate in spate de parteneri, barbati ramasi fara pantaloni sau prabusiti pe langa ziduri, cu sticle goale imprejur.

Numai in Londra s-au facut 48 de arestari, dintre care cinci pentru atac asupra ofiterilor de politie. Si numarul politistilor aflati in strada a fost impresionant, luandu-se masuri suplimentare de siguranta, de teama unor atentate in genul celor de la Paris, din luna noiembrie.


betie

betie2

betie3

betie4

betie5

betie6

betie7

betie8

loading...

betie9

betie10

betie11

betie12

betie13

betie14

betie15

 

betie17

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

http://www.aktual24.ro/betia-de-anul-nou-din-anglia-noi-imagini-socante-englezoaicele-s-au-destrabalat-la-maxim/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite