Biblia ne avertizeaza de mai multe ori sa nu mancam sau sa sacrificam porc sub nicio forma

Distribuie!by Sa nu mancati porcul, care are unghia despicata si copita despartita, dar nu rumega: sa-l priviti ca necurat. (Lev.11:7) Sa nu mancati porcul, care are copita despicata, dar nu rumega: sa-l priviti ca necurat. Sa nu mancati din carnea lor si sa nu va atingeti de trupurile lor moarte. (Deut.14:8)          DE […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sa nu mancati porcul, care are unghia despicata si copita despartita, dar nu rumega: sa-l priviti ca necurat. (Lev.11:7)
Sa nu mancati porcul, care are copita despicata, dar nu rumega: sa-l priviti ca necurat. Sa nu mancati din carnea lor si sa nu va atingeti de trupurile lor moarte. (Deut.14:8)

         DE CE NU AVEM EXEMPLE BIBLICE DE OAMENI AI LUI YHVH ADUCIND JERTFE DE PORC SAU MANCAND ASA CEVA CERIND BINECUVANTAREA,IN SCHIMB  HAIDETI SA VEDEM CE NE SPUNE SCRIPTURA DESPRE PORC.

Femeia frumoasa si fara minte este ca un inel de aur pus in ratul unui porc. – (Prov.11:22)

de ce FEMEIA FRUMOASA SI FARA MINTE , e asociata cu un inel de aur in ratul unui Porc,iarasi o asociere la ceva necurat si urat.

Taierea Porcului asociata cu Craciunul Pagan

 Departe de ei era o turma mare de porci care pasteau.(Mat.8:30)

    Dracii rugau pe Yahshua si ziceau: “Daca ne scoti afara din ei, da-ne voie sa ne ducem in turma aceea de porci.”(Mat.8:31)

    “Duceti-va”, le-a zis El. Ei au iesit si au intrat in porci. Si deodata toata turma s-a repezit de pe rapa in mare, si a pierit in ape. (Mat.8:32)

    Acolo, langa munte, era o turma mare de porci care pasteau. (Marc.5:11)

    Yahshua le-a dat voie. Si duhurile necurate au iesit si au intrat in porci; si turma s-a repezit de pe rapa in mare: erau aproape doua mii, si s-au inecat in mare. (Marc.5:13)

    Acolo, pe munte, era o turma mare de porci care pasteau. Si dracii au rugat pe Yahshua sa le dea voie sa intre in ei. El le-a dat voie. (Luc.8:32)

    Dracii au iesit din omul acela, au intrat in porci, si turma s-a repezit de pe rapa in lac si s-a inecat.(Luc.8:33)


In Aceste versete ne arata clar ce smnificatie are Porcul ,de ce Yahshua nu a trimis dracii intr-o turma de oi ?,iarasi dracii singuri cer sa intre in ceva ce li se potrivea ,NECURATUL PORC ,iar Yahshua a ajuns sa fie urat si izgonit din acel loc din cauza ca a vindecat un om in defavoarea producatorilor de Porci.

Sa nu se auda nici cuvinte porcoase, nici vorbe nechibzuite, nici glume proaste care nu sunt cuviincioase; ci mai degraba cuvinte de multumire. (Efes.5:4)

 Daca e bun porcul si curat,atunci de ce asociaza Pavel < CUVINTE PORCOASE > daca nus bune cuvintele porcoase atunci inseamna ca nu-i bun nici Porcul de mancat deorece e necurat ,caci Pavel respecta cea ce a spus YHWH.

1. “Eram gata sa raspund celor ce nu intrebau de Mine, eram gata sa fiu gasit de cei ce nu Ma cautau; am zis: “Iata-Ma, iata-Ma!” catre un neam care nu chema Numele Meu.
2. Mi-am intins mainile toata ziua spre un popor razvratit care umbla pe o cale rea, in voia gandurilor lui!
3. Spre un popor care nu conteneste sa Ma manie in fata aducand jertfe in gradini si arzand tamaie pe caramizile de pe acoperis;
4. care locuieste in morminte si petrece noaptea in pesteri mancand carne de porc si avand in strachini bucate necurate,

5. si care totusi zice: “Da-te inapoi, nu te apropia de mine, caci sunt sfant!”… Asemenea lucruri sunt un fum in narile Mele, un foc care arde necontenit!
6. Iata ce am hotarat in Mine: Nici gand sa tac, ci ii voi pedepsi; da, ii voi pedepsi. (Isaia 65:1-6)

In aceste versete vedem foarte clar,caci YHWH nu accepta pe acei care nu asculta de el ,care mancand carne de Porc si celelalte uraciuni se cred ca sunt Sfinti, din pacate vor avea o mare dezamagire ,deorece YHWH spune clar in versetul 5 si 6,asemenea lucruri sunt un fum in narile lui, intr-un alt loc ne spune caci si rugaciunile celor ce nu asculta de YHWH sunt o Scarba inaintea lui,si YHWH nu va tacea,el vorbeste prin slujitorii sai adevarati ca acesti oameni care Incalca Poruncile si Orinduielile lui YHWH daca nu se intorc de la caile lor rele , ai va pedepsi cu Moartea.

Avem intamplarea cu Petru in Capitolul 10 si 11 din Faptele Apostolilor, prin care YHVH printro pilda cu FATA DE MASA PLINA DE BUCATE CU TOT FELUL DE ANIMALE NECURATE : Fapt.10:11-17,25-28


loading...

 11. A vazut cerul deschis si un vas ca o fata de masa mare, legata cu cele patru colturi, coborandu-se si slobozindu-se in jos pe pamant.
12. In ea se aflau tot felul de dobitoace cu patru picioare si taratoare de pe pamant si pasarile cerului.

Acest glas ai spune lui Petru sa taie si sa manance.
13. Si un glas i-a zis: “Petre, scoala-te, taie si mananca.”

Dar Petru ai Raspunde :YHVH nimic spurcat si necurat nu a intrat in gura mea,cea ce ne da dovada caci si Apostolul Petru nu manca nimic necurat si asculta de Voia lui YHVH.
14. “Nicidecum, YHWH”, a raspuns Petru. “Caci niciodata n-am mancat ceva spurcat sau necurat.”

Dar vedem ce raspuns ia dat YHWH caci ce a curatat YHWH sa nu numesti spurcat.
Acest verset este folosit de Pofticiosii Firii ca o scuza , atunci cind li se spune ca Porcul sau alte Animale necurate ,este un pacat sa le consumi.

15. Si glasul i-a zis iarasi a doua oara: “Ce a curatat YHVH, sa nu numesti spurcat.”
16. Lucrul acesta s-a facut de trei ori, si indata dupa aceea vasul a fost ridicat iarasi la cer.

Dar haideti sa vedem mai departe ce semnificatie au aceste bucate ,stim foarte bine caci YHWH avea un plan de Mantuire pentru Sutasul Corneliu,care era un Comandant de Armata al Impriului Roman,si atunci era normal sa i prezinte lui Petru o vedenie prin care sai aduca la cunostinta caci el YHWH la Ales si la Curatat pe Corneliu,stiind foarte bine caci unui Evreu nu-i era permis sa intre in casa unui din Neamuri deorece erau socotiti ca necurati, dupa cum ne explica versetul 28 din Capitolul 10,dar si in Capitolul 11 ne confirma versetele 12 si 18,caci YHWH a dat si Neamurilor ,Pocainta si dreptul la Viata prin jertfa lui Yahshua .

17. Pe cand Petru nu stia ce sa creada despre intelesul vedeniei pe care o avusese, iata ca, oamenii trimisi de Corneliu, intreband de casa lui Simon, au stat la poarta
25. Cand era sa intre Petru, Corneliu, care-i iesise inainte, s-a aruncat la picioarele lui si i s-a inchinat.
26. Dar Petru l-a ridicat si a zis: “Scoala-te, si eu sunt om!”
27. Si, vorbind cu el, a intrat in casa si a gasit adunati pe multi.
28. “Stiti”, le-a zis el, “ca nu este ingaduit de Lege unui iudeu sa se insoteasca impreuna cu unul de alt neam sau sa vina la el; dar YHWH mi-a aratat sa nu numesc pe niciun om spurcat sau necurat.( Fapt.10:17-28)

12. Duhul mi-a spus sa plec cu ei, fara sa fac vreo deosebire. Acesti sase frati m-au insotit si ei si am intrat in casa omului. 
18. Dupa ce au auzit aceste lucruri, s-au potolit, au slavit pe YHWH si au zis: “YHWH a dat deci si Neamurilor pocainta, ca sa aiba viata.” (Fapt.11:12,18)

Necuratul este bucuros !! ARE MULTI ADEPTI

Cei ce se sfintesc si se curata in gradini, mergand unul cate unul in mijlocul celor ce mananca si carne de porc, si soareci, si alte lucruri uracioase, toti aceia vor pieri – zice YHWH. (Isaia.66:17)

Plecati, plecati, iesiti din Babilon! Nu va atingeti de nimic necurat! Iesiti din mijlocul lui! Curatati-va, cei ce purtati vasele lui YHWH! (Isaia.52:11)

De ce vor pierii toti aceia care mananca carne de Porc – ZICE YHWH !!! YHWH este Adevar si cea ce spune nu se schimba niciodata,nici o iota nu trece, deacea noi trebuie sa ascultam mai mult de YHWH decit de Placerile si Poftele Neamurilor ,care pe zi ce trece consuma tot mai multe animale necurate, iar in Isaia 52 ne spune YHWH sa iesim din Babilon,sa nu ne manjim cu necuratiile lui,si ne indeamna sa ne curatim viata ca sa nu avem parte de Moarte dupa cum ne spune Isaia 66:17,YHWH sa ne dea intelepciune in a cerceta Scripturile si a respecta Voia lui YHWH    

Puteti citi originile sacrificarii de porc aici:Mesajul hibrizilor reptilieni illuminati

de asemenea aici: Adevarul despre Mos Craciun, semnificatia bradului de Craciun, a lui Knecht Ruprecht si a Anului Nou!!! Sosirile, episodul 36 

Sursa : http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro/2012/04/porcul.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

CEA MAI BANALA DIETA CARE FUNCTIONEAZA! MANANCI PATRUNJEL SI SLABESTI 5 KG INTR-O SAPTAMANA!
Donald Trump: Senatorii McCain și Graham să combată terorismul, nu să încerce să declanșeze al III-lea Război Mondial
Operatiuni sub Drapel Fals in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre serviciile secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
Un taximetrist a oprit odata sa-l ajute pe soferul lui Trump sa repare o pana, dupa cateva zile sotia soferului are parte de cadoul vietii ei!!!!!
Cine au fost cei 12 apostoli, viata lor inainte, in timpul si dupa Iisus
Secretul calugarilor suta la suta sanatosi care au renuntat la mancare!
Povestea cutremurătoare a româncei, absolventă a două facultăți. Din profesoară a ajuns măturătoare în Italia
România a pierdut cea mai valoroasă carte din lume – Codex Aureus. Manuscrisul care ar valora 10 miliarde de dolari a ajuns la unguri
ROMÂNIA: SĂRMANII SE POT TRATA IEFTIN SAU CHIAR GRATIS ÎN CELE 45 DE SPITALE ALE BISERICII România: Sărmanii se pot trata ieftin sau chiar gratis în cele 45 de spitale ale Bisericii Ortodoxe
Femeia care a revolutionat educatia pedagogica! Maria Montessori dezvaluie regulile intelepte pentru parinti!
Mircea Malița, fost ministru al invatamantului pe vremea lui Ceausescu, ambasador roman SUA, diplomat: pe vremuri diplomatii faceau scoli speciale de diplomatie, nu erau numiti de partide sau nepregatiti!
Avocat: Cine realizează că pe starea de urgență presa poate fi închisă în bloc? Că orice polițist, funcționar te poate anula ca individ, te poate inchide, îti poate intra în casă, te poate împusca, îti poate lichida afacerea?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite