Bijuterii, case în străinătate, terenuri şi un lingou de aur! | Ministrul cu o avere de 23 de milioane de euro

Distribuie!by Ana Birchall, ministrul PSD pentru Afacerile Europene, deține pășuni, fânețe, cinci apartamente sau case, un lingou de aur și plasamente financiare estimate la 23 de milioane de euro, alături de soțul său, conform vocea.biz Ana Birchal are două fânețe (teren pe care fânul crește în mod natural) de 14.000 de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ana Birchall, ministrul PSD pentru Afacerile Europene, deține pășuni, fânețe, cinci apartamente sau case, un lingou de aur și plasamente financiare estimate la 23 de milioane de euro, alături de soțul său, conform vocea.biz

Ana Birchal are două fânețe (teren pe care fânul crește în mod natural) de 14.000 de metri pătrați, respectiv 7.447 de metri pătrați în Doina Arini.


Tot în Doina Arini, aceasta deține o pășune de 16.447 de metri pătrați. Ana Birchall este proprietara unui apartament de 50 de metri pătrați din București și coproprietară, alături de soțul ei, Martyn Birchall a alte patru locuințe – un apartament de 304 metri pătrați în București, o casă de vacanță de 240 de metri pătrați în Doina Arini, o casă de 250 de metri pătrați în New Haven, SUA și un apartament de 180 de metri pătrați în New York.

Ana Birchall deține un autoturism Volvo XC 90 și bijuterii cu o valoare estimată de 45.000 de euro. De asemenea, Ana Birchall are și un lingou de aur.


Ana Birchall și soțul ei au 194.000 de dolari, 25.500 de euro și 100.977 de lei plasați în depozite la mai multe bănci. Soții Birchall au realizat mai multe plasamente financiare în străinătate, valoarea fiind estimată la 23 de milioane de euro.

loading...

Bijuterii, case în străinătate, terenuri şi un lingou de aur! | Ministrul cu o avere de 23 de milioane de euro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite