Biserica oficiala a Satanei subliniaza filosofia sa, simbolismul Lilith, omul verde de la capela Rosslyn

Distribuie!by Capela Sinclair de la Rosslyn, aproape de Edinburgh, este un altar al Iluminaţilor care include imaginea Omului Verde – reprezentarea lui Balder din poveştile despre regele Arthur. Lilith provine de la Lilim sau „copiii lui Lilith”, cu trimitere la simbolismul lui Set.       Lilith Aquino a înfiinţat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Capela Sinclair de la Rosslyn, aproape de Edinburgh, este un altar al Iluminaţilor care include imaginea Omului Verde – reprezentarea lui Balder din poveştile despre regele Arthur. Lilith provine de la Lilim sau „copiii lui Lilith”, cu trimitere la simbolismul lui Set.

1.gif

Omul verde – capela Rosslyn, Edinburgh

 

 

1????????

 

Lilith Aquino a înfiinţat Grota Lilith din Biserica Satanistă a lui LaVey şi era membra a Consiliului celor Nouă. Biserica oficială a Satanei subliniază filosofia sa:


loading...
„Suntem prima organizaţie oficială din istorie care se dedică acceptării adevăratei naturi umane -aceea de bestie carnală, care trăieşte într-un cosmos pătruns şi motivat de Forţa întunecată pe care o numim Satana. In decursul timpului, omul a invocat această Forţă prin mai multe nume şi a fost ponegrit de cei a căror natură îi face să fie separaţi de această sursă a existenţei. Ei trăiesc cu invidia obsesivă faţă de noi, care existăm firesc, purtaţi de în-spăimântătorul Prinţ al întunericului. Iată de ce aceia care rezonează (vibrează) cu Satana au fost dintotdeauna o elită străină, deseori proscrişi în culturile ale căror mase urmează o divinitate exterioară. Noi, sataniştii, suntem propriii noştri Zei şi exploratori ai Căii Mâinii Stângi. Nu ne plecăm în faţa miturilor şi ficţiunii adepţilor spirituali sterpi ai Căii Mâinii Drepte.”
1.gif
Lilith- zeita monstru a noptii, a intunericului, simbol: bufnita

Nu, ei se pleacă în faţa miturilor şi ficţiunilor entităţilor din altă dimensiune. Şi nu este vorba de a alege între calea mâinii drepte sau calea mâinii stângi. Mai există una, care merge drept înainte. Templul lui Set neagă şi faptul că este implicat în orice act teribil. Pagina sa web “ne asigură”:

„Regretam că mai există unele persoane pentru care ideea de satanism este în mare parte o sinteză simplă a propagandei creştine şi a filmelor de groază de la Hollywood (realizate deseori de sataniştii). Templul lui Set se bucură de moştenirea Artelor Negre, iar noi folosim multe forme de imagistică istorică satanică pentru propria plăcere şi stimulare artistică. Dar nu suntem preocupaţi de activităţi pe care un intelect iluminat şi matur le-ar percepe ca nedemne, criminale sau depravate, care sunt mult mai puţin esenţiale operei noastre.”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Carnea procesata declarata a fi PREA PERICULOASA PENTRU CONSUMUL UMAN!!!!!! Carnea procesata include: salam, carnati, hot-dog, cremwursti, mici, sunca, carnea servita in sandwichurile din diverse restaurante etc.!!!
Cum a recunoscut CIA ca unele OZN-uri erau de fapt nave proprii
Remus Cernea pervertitul mafiei oculte Soros Co. vrea ca sa li se dea copiilor puterea de a decide daca sa faca sau nu ora de religie : Dacă părinţii sunt credincioşi şi copilul este ateu, este posibil ca părinţii să-l oblige pe copil să se înscrie la ora de religie? O altă propunere controversată a lui Remus Cernea: parteneriat civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, dupa care urmeaza Pedofilia care este pe cale sa fie acceptata in anumite tari Europene !!
Chelsea Clinton (fiica lui Bill Clinton): satanismul este o religie care merita respectul nostru
Toti suntem romani, in tara lui Schweighofer, a casei regale straine, a unui presedinte neamt...
Apartenenta la masonerie a presedintelui Iohannis- vrem spitale nu loji masonice subventionate de guvern
SACRIFICIU:Un avion rusesc cu 224 de oameni la bord s-a prăbuşit în Egipt. ISIS revendică doborârea aeronavei
ONG-urile lui George Soros ataca publicatiile si ONG-urile nationaliste din Romania!
Colapsul unei țări: Foamete extremă în Venezuela
Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată în insulele Madeira
Medicii ginecologi din Timișoara au decis să spună NU avorturilor. Nu doar în Săptămâna Mare
Beneficii ale postului cu apa
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite