Blesteme care si-au facut efectul: Casa Alba, Superman si Poltergeist- Coincidente halucinante!

Distribuie!by De secole, oamenii încearcă să afle adevărul despre blesteme. O serie de întâmplări au fost legate de existența unui blestem. Istoria SUA a fost marcată de o serie de întâmplări tragice care au fost puse pe seama blestemului lui Tippecanoesan. Timp de 140 de ani, blestemul și-a făcut efectul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De secole, oamenii încearcă să afle adevărul despre blesteme. O serie de întâmplări au fost legate de existența unui blestem. Istoria SUA a fost marcată de o serie de întâmplări tragice care au fost puse pe seama blestemului lui Tippecanoesan. Timp de 140 de ani, blestemul și-a făcut efectul la Casa Albă. La 20 de ani, el își făcea efectul asupra președinților.

În anul 1811, șeful indienilor a făcut predicția că William Harrison va ajunge președinte al SUA și va începe un șir lung de tragedii.
În anul 1840, Harrison avea să ajungă președinte și să moară la o lună. Blestemul a durat până în anul 1980. După un interval de 20 de ani, președinții americani mureau în condiții tragice.


Blestemul a fost rupt în anul 1981, atunci când președintele Reagan a supraviețuit unui atentat. Creatorii personajului Superman au făcut un blestem atunci când au primit doar 130 de dolari când au vândut ideea unei reviste care ulterior a scos milioane de dolari profit.

Actorii care au jucat rolul Superman au avut un sfârșit tragic. Mulți actori au refuzat să joace în acest film, de teama blestemului.


Diamantul Hope este celebru datorită faptului că are 45,52 carate și o culoare de un albastru profund. Din păcate, toți foștii proprietari ai diamantului au murit în condiții tragice.

Celebrul diamant datează din anul 1642. Diamantul a fost furat din fruntea zeiței hinduse Sita. Primul proprietar a sfârșit tragic, a fost sfâșiat de câini. A urmat regele Louis al XVI-lea care a fost decapitat alături de soția sa. Și ceilalți proprietari care au urmat au avut parte de destine tragice. Pentru a fi rupt blestemul, diamantul a fost donat unui muzeu.

loading...

Poltergeist este un film care a adus încasări uriașe. În film au fost utilizate schelete adevărate. Patru dintre actorii care au jucat în acest film au murit în condiții cel puțin ciudate.

SUA Blestemului de la Casa Albă: La un interval de 20 de ani, președinții americani mureau în condiții tragice

Pentru a rupe blestemul a fost chemat un shaman indian care a făcut o exorcizare pe platoul de filmare. La scurt timp, shamanul a murit.
S-a spus despre anul 2014 că a fost cea mai neagră perioadă din aviație. În câteva săptămâni au murit 700 de persoane, în cinci accidente. S-a spus că a fost un adevărat blestem.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite