Blestemul Colectiv continua: s-a sinucis unul dintre supravietuitori, ajungandu-se astfel la 65 de morti

Distribuie!by Răzvan, unul dintre tinerii răniți în incendiul de la Clubul Colectiv, din toamna anului 2015, s-a sinucis, a anunțat, sâmbătă seară, Asociația Colectiv. În urma incendiului s-au înregistrat până în prezent 64 de morți și 163 de răniți. În acest moment, numărul persoanelor decedate a ajuns la 65, anunță […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Răzvan, unul dintre tinerii răniți în incendiul de la Clubul Colectiv, din toamna anului 2015, s-a sinucis, a anunțat, sâmbătă seară, Asociația Colectiv. În urma incendiului s-au înregistrat până în prezent 64 de morți și 163 de răniți.

În acest moment, numărul persoanelor decedate a ajuns la 65, anunță Asociația Colectiv.


Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața și circa 200 au fost rănite. În club, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album.

Incendiul a izbucnit din cauza unui foc de artificii aprins în timpul concertului și s-a extins rapid.


Potrivit site-ului observator.tv, Răzvan a supraviețuit incendiului din Clubul Colectiv, dar și-o pierduse în acel eveniment îngrozitor pe prietena lui, Tina.

„Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug”, a declarat Răzvan în noiembrie 2015.

Răzvan a găsit trupul neînsuflețit al prietenei sale la morgă, el fiind cel care a identificat-o. Tina nu a murit din cauza flăcărilor, ci sufocată din cauza fumului. Fata avea 28 de ani.

În ianuarie 2016, Pavel Popescu, unul dintre bărbații care au participat la salvarea tinerilor surprinși de incendiu în incinta clubului, declara în fața autorităților române că s-ar impune constituirea unui grup de specialiști care să le acorde acestora consiliere psihologică, întrucât există și riscul ca unii dintre ei să încerce să se sinucidă.

loading...

„Nu cerem decât o echipă de 4-5 oameni reuniţi într-o cameră, care să trimită pacienţii la evaluare. Această evaluare trebuie făcută de un grup constant de medici, care să-i spună pacientului ce are de făcut şi să completeze formularul cu starea de sănătate, apoi să îi dea o carte de vizită unde să se adreseze pentru kinetoterapie, consiliere psihologică sau ce are nevoie. Unii pacienţi sunt aşa de descurajaţi, că s-au gândit serios să se sinucidă. Nu au nicio informaţie, nu ştiu ce trebuie să facă, unde să ceară ajutor”, relata Pavel Popescu.

http://ortodoxinfo.ro/2017/07/29/s-sinucis-unul-dintre-tinerii-raniti-clubul-colectiv/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

TENERÍÍFEE....Vacanțele lungi şi dese cheia marilor succese. TENERIFE. HOTEL ABAMA 5 STELE. A PLECAT PE ASCUNS CA HOȚII. Dar o româncă l-a dat de gol! Toată România a aflat de la o româncă UNDE se află zilele acestea soții Carmen și Klaus Iohannis
Principesa Margareta: Noi suntem pregătiţi pentru revenirea la monarhie
Cel mai bun neurochirurg din Europa: Fiecare celulă umană este sfântă. Dumnezeu mi-a dat mâini și suflet să le folosesc pentru binele oamenilor
Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic
Revolutia pusa la cale de CIA, KGB, MOSSAD, Illuminati
O LECȚIE PENTRU ROMÂNI: Noaptea în care fermierii francezi și-au salvat culturile! GALERIE FOTO
Miliardarul Dieter Schwarz, patronul Kaufland-Lidl nu e interesat de scandalurile din Romania, ci doar sa existe multi fraieri cumparatori si sclavi care sa munceasca pe salarii de mizerie
Scriitorul Eugen Mihăescu îl spulberă pe Cioloș: E OMUL LUI BĂSESCU. Nu e un tehnocrat, ci un birocrat trimis de Înalta Poartă ca să ne ia şi băşica din fereastra bordeiului!
Asta e Romania reala nu concediile lui Iohannis in Tenerife, vilele lui Dragnea sau palatele Casei Regale, cititi si veti plange: marturia unei femei plecate in Anglia
Ca roman trebui sa fii mega-idiot sa sustii monarhia sau Casa Regala Reptiliana, din moment ce in vremea monarhiei romanii (valahii), erau oamenii cu cele mai putine drepturi, erau iobagi.
CINE A FURAT AGRICULTURA ROMANIEI? ”DISTRUGEREA CAP-URILOR SI A IAS-URILOR EGALEAZA CELE DOUA RAZBOAIE MONDIALE!”
Daca cantaretul AKON poate sa asigure energie solara pentru 600 de milioane de africani pe an....atunci ce au facut toate ONG-urile acestea de "caritate" in ultimii 30 de ani in AFRICA?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite